AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 741
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Като си говорим за парфюми, искам да споделя, че моят най-любим на Avon е Spotlight! Траен е и с много женствен аромат. Ползвала съм Pure Blanca, Little black dress, Slip into, първият на  Фърги, U by Ungaro, Perceive, Herve Ledger, и от всички тях Spotlight ми е най най най- любим  Party

# 601
Момичета привет, да питам и аз. Някой дали е ползвал уреда за почистване на лице Solutions? Доволни ли сте, и тези тампони като свършат може ли да се заменят с обикновени  козметични тампони ?

# 602
Момичета привет, да питам и аз. Някой дали е ползвал уреда за почистване на лице Solutions? Доволни ли сте, и тези тампони като свършат може ли да се заменят с обикновени  козметични тампони ?

Ами аз го зарязах като свършиха. Не беше нещо особено, честно казано, но почистваше мнгоо добре грим Simple Smile Все пак, ако търсиш нещо за дълбоко почистване - не е това Sad  Инче усещането е приятно...

http://maquilab.blogspot.com/2011/02/avon-solutions-vibes-power-cleanser.html

# 603
Аз главно парфюми си купувам и чат-пат по някое кремче. От червената рокля съм доволна, ама имам един 30мл-ов Far Away, дето май ще се чудя на кой да го пробутам  Mr. Green

Иначе съм чувала, че чантите са зле, като цяло. Добре, че моите клиентки не поръчват чанти, само бижута от време на време, за които треперя какво ще излязат  Laughing

# 604
Моите чанти са си наред , не се оплаквам.така че - не винаги нещата с чантите са зле.

# 605
Аз тоалетна чантичка съм си взимала, доволна съм. Само ципа й трябваше да ремонтирам, ма то бял кахър  Mr. Green

# 606
Аз съм доволна от сивата чанта с ципа, дето е за през рамо (от предишната малка брошурка), много добро попадение.

# 607
Моите чанти са си наред , не се оплаквам.така че - не винаги нещата с чантите са зле.

Да и моите чанти са много добри, само една единствена ми се излющи, но аз пък я сцепих от носене. Огромно предимство за мен, е , че празни не тежат.

# 608
  • Бургас
Отдавна не си бях взимала душ гелове,днес ми дойде поръчката-душ гел и сапун за ръце от зимната колекция и една пяна за вана с още 4 продукта,които така неустоимо ухаят,че ми се прииска пак да вляза да се къпя,но ще ги пробвам утре,много съм доволна и се чудя как бях успяла да забравя колко хубави са продуктите на AVON-специално душ гелове,шампоани и кремове...за съжаление тониращият ми крем не е бил в наличност,нои дано да дойде

# 609
Някакви отзиви за чанта Mary от текущата малка брошура да има някой?

# 610
  • Бургас
Днес получих брошката-бухал от стр.145. Уникално готин е  Heart Eyes

# 611
Днес получих брошката-бухал от стр.145. Уникално готин е  Heart Eyes
Тук я има http://www.album.bg/desidesita/images/30162202/
Потвърждавам,наистина е хубава и си заслужава покупката.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 08:42 от ФЕЯТА

# 612
Чанта MAry си я поръча моя приятелка. И двете много я харесахме. Страхотна е. Simple Smile

# 613
Чанта MAry си я поръча моя приятелка. И двете много я харесахме. Страхотна е. Simple Smile

Мерси. Те чантите как ги въртят, щото изпуснах да си направя сефтето с нея  newsm78

Да кажа за пауна, добре изглежда, преди малко отворих кашона  Peace

# 614
  • Бургас
Момичета,ако някой има това медалионче заедно с пръстена и ги разменя или продава,моля да ми пише на лични:
http://www.album.bg/desidesita/images/30162201/

Общи условия

Активация на акаунт