Отговори
# 105
Блонди или Бюти може ли и мен да ме промените на 1-ва страничка Peace Бебе Денислав 48 см. 3050 гр.  роден на 09.08 (термина беше 22.08)  Hug (на 1ва страница съм писана с термин на 12.08)  Peace

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 12:19 от feisi

# 106
Честито на всички мами! Като гледам голяяяяяяяяяма част вече сте обебили, много е гадно да чакаш до последно. Успех с гледането на бебоците и пожелавам на всички да са им живи  и здрави мъниците и да носят много  txtloves  !

# 107
Здравейте момичета! Честито на новите майчета, да са им живи и здрави бебоците! Ние сме добре, кърмим се на поискване, спинкаме почти през повечето време и когато сме будни се превиваме и пръцкаме, явно проблем е коремчето. Повечето проблеми са с баткото.  Но ще свикне и той с бебка. Имам чувството, че това бебе е било винаги с нас, не се е появило преди 2 седм. Другото, което си мисля е, че толкова не се притеснявам за нея, че започвам да се притеснявам от това непритеснение.  Confused. Мукаддес ще се прибере коремчето,  най-доброто са упражненията, но е твърде рано. Предният път си взех колан, за да си стягам корема, но ме болеше много операцията и не ти препоръчвам да си вземаш. Докторката, която  ме изписа от болницата ме предупреди да не ползвам стягащо белъо, не било добре! Лек ден мами!

# 108
  • До морето
Атракция, много ти благодаря, че ми отговори. Щеше ми се да бях те прочела снощи. Беше някакъв кошмар - в 8 и половина изкъпан и готов за лягане, сука от гърдата ми един час, като на всяко случайно изпускане на гърдата, започва да върти глава и да я търси. Сменях гърдите няколко пъти, и така до 12 вечерта. Накрая вече не си чувствах не само зърната, но и целите гърди, за гърба и кръста да не говорим. Проблемът е, че през тези 4 часа той не заспа нито за секунда, дори и на гърдата ми стоеше с широко отворени очи и се оглежда, а махна ли гърдата почва да се върти. Накрая го оставих на свекърва ми за 20 мин и докато той пищеше успях да изцедя около 40 мл. от двете гърди. Дадох му шишето, изцока го лакомо, а досега биберон не приемаше под никаква форма (вода, глюкоза в болницата, залъгалка) и заспа до сутринта. Спа от 12и половина до 6 сутринта (нормална ли е такава пауза?). Днес в 6 и в 9 се кърмихме нормално по половин час и после си заспива. Но не знам това снощи какво беше? Четох, че надвечер кърмата намалявала и затова може би трябва да правя почивки. Ти какво мислиш - да започна ли да замествам 1-2 хранения с шише с изцедена кърма, за да имам вечер? Вече не знам какво да правя, наистина се отчаях, а на всичкото отгоре не спирам да рева. Толкова много исках да кърма, но не знам дали ще мога да издържа така  Cry

# 109
Еличке, аз го казах на майтап, защото щъркелчето беше написало 3500кг  Laughing Hug

Грао е централното, есграон е по общините. 11 години съм работила там  hahaha

Честито на всички нови мами и нови бебенца, няма да изброявам, че голям бебевалеж   bouquet

# 110
Щъркелчеее  stork-girl (този път наистина  hahaha)

Лудница14 тази сутрин в 5.58 със секцио е родила дъщеря си Димана. И двете са добре, в реанимация е и се възстановява  Simple Smile

Да е жива и здрава Димана и бързо възстановяване на мама  Hug

# 111
Здравейте момичета! Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪНИЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ
Влизам да напиша на бързо че сме добре, от събота сме си вкъщи, кърмим се и се опитвам да имаме някакъв режим поне през два часа, засега е добре.
За раждането приехаме секцио по спешност на 10,08 сутринта без разкритие и контракции, Георги се роди в 12:26, 4,500кг., 53 см. Много е лаком и реве като истински лъв Grinning
Радвам се че съм вкъщи престоя в болницата беше истинско изпитание за духа и тялото, раздвижването ми беше адски трудно, имах чувството че никога няма да се оправя.
На останалите мами пожелавам леко раждане и бързо възстановяване, отивам да полегна че спя по мах 5часа за денонощие.

# 112
  • Варна
Лошичка,
като те чета май и ти имаш същия проблем като мен Hug Моето момче вчера, но сутринта ми направи съвсем същия номер, после спа дълго точно както и твоето, явно и умората си е казала думата. После също както и при вас си сука и заспива съвсем нормално.

skrechр
огромно благодаря    bouquet
Следобед малкият спа много спокойно и дълго, след това нямахме никакви проблеми с кърменето, включително през нощта. Сутринта се получи нещо подобно на вчера, но за по-кратко време, успя да заспинка на третия опит. Надявам се, че съвсем скоро ще се нагодим, а колкото за гушкането - и аз обожавам също толкова, колкото и той Heart Eyes

Честито на Лудница14, Щица, Данип, Мими и всички останали, да са ви живи и здрави бебочетата Heart Eyes
Чакаме и останалите Simple Smile

# 113
Честито на данип и Лудница 14 ! Много здраве и късмет и на тях и на бебчетата им. Hug Hug

# 114
Честити бебчета на прекрасните ни мами! Да са им здрави и да ги карат да се усмихват всеки ден. Желая им бързо възстановяване! Simple Smile   bouquet

Ние днес ставаме на половин месец  Heart Eyes Аз от вчера като го гледам му казвам, че ми е "изпапал бебето". Гушкам едно пораснало бебче и усещам как се променя всеки ден. Вече е далеч по-активен, няма ги дрямките от хранене до хранене, будува си и търси внимание. А и е станал по жилав, снощи докато го къпахме се мяткаше напред-назад. Но не го меря на кантара, нали давам кърмата с шише и знам, че хапва достатъчно. Той предпочита 90 мл на ядене. Ако изцока повече после връща, ето одеве цокна над 100 и веднага повърна.
Я да ви питам - на вас пропускат ли ви понякога памперсите? От вчера всеки трети пам. ни пропуска, ние сме със Премиум Кеър 1-чка и се чудя дали не му малеят вече или пък ние нещо не ги слагаме както трябва. Тъпото е, че ако са му малки вече точно снощи взехме нов голям пакет, ама карай. Иначе памперсите вървят като топъл хляб. Почти всеки е наакан и се сменяме често. Пък и той се научи щом му махнем памерса до минута да се е изпишкал и наакал, изчакваме го и тогава слагаме новия. Често обаче точно слагаме новия и той свършва работата там. И така - нов... Но аз му се радвам  Heart Eyes Е понякога в 3 през нощта на автопилот с едно отворено око не е оферта, но  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Успех на мамите в грижите!

# 115
Честито на Ифка, на Файв магнифисънт, на севи_севи, на Лудница и разбира се на Дани_п - да са ви живи и здрави рожбите  Hug
Ние имахме кошмарна вечер и кошмарна сутрин. Снощи от 8 часа вечерта до 12 - сука от гърдата, оставя го, пак гладен, пак го слагам и така 3-4 пъти - реших, че нямам достатъчно кърма от гърдата за него - постоянно ревеше - и аз ревнах  Crazy мислехме да му дадем инфакол, ама пише 30 мин. преди хранене пък той все беше ял.. дадох му другата цица - цока на 2 пъти и го оставих да заспи на гърдите ми и го преместих. Тази сутрин същата история със същата цица..има ли вероятност да нямам достатъчно кърма в тази цица  Cry сега съм като вампир в очите - много е гадно да ти реве детето и да не знаеш от какво  ooooh! все пак от днес май ще почваме инфакола

# 116
  • Варна
Бютка,
и моят прави същото, и на Лошичка. Атракция и skrechр са писали за възможните причини, общо взето явно е нормален етап и трябва да минем и през него. Успокой се, май наистина като сме нервни и бебчетата са нервни, а и млякото потича по-бавно и става един затворен кръг. Ще се справим Hug

# 117
И аз минах през същото, гадно е, но нормално. Кураж, не се отказвайте  Hug

Месечинко е много хубав, като голямо момче  Heart Eyes

# 118
 Hug ох, така е.. майка ми вчера като ми се скара и ми вика: ти да не мислиш, че бебето е само кърмене, ако тръгнеш да ревеш така за всичко - трябва да си силна - чакат те зъби, температури, болки, колики и т.н. и аз  Crazy и си е така де.. явно ме хвана депресията за малко, ама няма да и се давам  Twisted Evil Twisted Evil

# 119
  • Варна
Блонди,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт