Отговори
# 435
Аз минавам набързо  Hug
Алвелина, Лече-Буболече,  Praynig  Praynig стискам палчета, момичета  Hug
Добре дошли на новите мамчета  Hug

# 436
Здравейте!
alvelina ,дано всичко се оправи по-бързо стискам ти палци!
За дигането и мен ме притеснява,уж рядко ми се налага да го дигам малчо...ама се случва а той е 18кг.
Стискам палци на всички който днес са на преглед дано всичко мине добре!
Лек ден!

# 437
  • До морето :)
Alvelina, и от мен стиснати палци  Praynig

# 438
  • Bulgaria
alvelina стискам палци нещата да се успокоят  Praynig Не се плаши много мами имат контракции от началото на бременността, от опит говоря. Трудничко е, но се забравя впоследствие  Hug
Лече-Буболече същите проблеми са и при мен - 5 етажа стълби без асансьор, колички и т.н.  Tired Стискам ти палци за после, всичко ще е наред, не се притеснявай  Praynig
sweet_maniche ти нали си от септемврийки 2010?

# 439
здравейте,аз изчистих,сега почивам и излизаме с дребната на разходка.Аз също избягвам да я вдигам-даже изобщо не я вдигам,още не сме казали новината на малката-ама утре живот и здраве мъжо ми се прибира и ще и кажем  bouquet

# 440
  • Пловдив
alvelina и от мен стиснати палчета Hug

Лече-Буболече, много се радвам, че и ти си тук Hug

kittykat, дам Simple Smile
Ти защо спря да пишеш там?

И аз избягвам да вдигам дребния (който хич и не е дребен за годините си - гони 14 килца Rolling Eyes), но се случва... А докато видя двете чертички (на 17.08), редовно си го носех, че и слинг ползвах #Crazy Сега с много обяснения и повече гушкане се разбираме, че мама не може да го носи, защото ще я боли коремчето и в повечето случаи ме разбира, ако ли не - татко му е насреща Whistling

# 441
добро утро и от мен

аlvelina , и аз ти стискам палци дано всичко бързо да отмине
чета, че доста от вас имат зацапване
моето е кафеникаво, и доки ми изписа Дуфастон
а на вас?

# 442
Здравейте! И при мен има доста тревоги с това зацапване. Първа бременност ми е и не мога да направя разлика кое е нормално и кое не. Би трябвало, ако зацапването е леко, да е нормално, нали така ?  Shocked Според докторката трябва да изчакаме още малко, но и каза че за този етап всичко е ок. Притеснява ме, че имах здравословни проблеми последните месеци. Явно ще трябва да стисна палчета и да се заредя с търпение (това не ми е силна страна) и да изчакам още малко.

Стискам палци за всички! То няма начин да не се тревожим, но поне после всичко да си ни е наред!

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 10:19 от ice.age

# 443
ice.age  успех и на теб,миличка
но настина аз съм многооо притестена,
аз също не мога да кажа кое е нормално и кое е прекалено
въпреки предишните ми бременности
с първата ми успешна бременност имах направо червено (не зацапване, ами направо си течеше)
мислех, че направо ми е дошъл цикъла - това беше към 3-ти месец, може би  Rolling Eyes
ама не беше - всичко си беше ОК
без да пия нищо, чак в 5-ти месец лежах в болницата
а сега имам леко според мен кафеникафо зацапване и ме е страх ......
в четвъртък чак съм на преглед да види доки какво ще каже

# 444
  • София
Здравейте и от мен,

Минавам за отчет:
Прегледа ми мина - всичко е Ок. Точицата вече е по голяма и има сърдечна дейност.....като я чух много мило ми стана и се разплаках, а милото се сдържаше, но и на него му стана много мило. По размери бебчо отговаря на 7 седмица и 5 дни. На 11.09 съм на преглед отново при АГ-то, а след това около 25.09 - 30.09 трябва да отида за БХС.
Надявам се всичко да е Ок. За сега нищо не ми предписа да пия освен фолиевата, тъй като нямам нужда. Само за пътуванията ми предписа преди пътуване - предният ден да пия Но шпа 3х2 за всеки случай.
Оххх вече се поуспокоих.

P.S. Вече официално според изчислнията на докторката термина ще ми е на 15.04.2013 г.

# 445
  • Тук
Моето кафяво течение почна още докато си чаках датата на М, продължи около 11-12 дни. За него ми изписаха Дуфастон перорално и Утрогестан вагинално, но с още две консултации от доктори прекратих още на втория ден приема на Дуфастон и останах само на Утрогестана ( не били съвместими двете). Сега си го слагам сутрин, обед , вечер. Кафяво течение вече нямам. За сега продължавам до 12-та седмица, после ще видим.

Алвелина, Лече, надявам се всичко да е наред с вас  Praynig Hug

# 446
Здравейте и от мен. )
Завърнах се от зъболекар, не ми извади мъдреца, но се хвана да направи едни други 2зъба.
Сега ще се отправям към НОИ, да си подам документите и да взема обезщетение за 2месеца, в които съм на борсата. А после от септември на нов трудов договор. Много ме е яд, че 2м. ще ми изчислят майчинството на МРЗ, но...случват се и такива неща.

Момичета, не се притеснявайте толкова със зацапването, нормално е първите 1-2месеца да се появява. Гледайте по-спокойно на нещата. )))

За вдигането на големите деца, малката избягвах да я вдигам по принцип, защото ми тежи. Тя е 14кг, но 1-2пъти съм я носила, не мисля че е чак толкова притеснително.

alvelina, стискам палци всичко да е ок.

®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, честито ви "тупкане". ))))

# 447
  • Bulgaria
 sweet_maniche  Hug все не оставаше време да пиша, но си ви четях редовно, и сега продължавам да си ви чета. Аз и тух не исках да се записвам, че още не съм ходила на преглед и умирам от страх дали всичко е наред, но не можах да издържа на изкушението и така...
Стискам палци на всички, които имат нужда  Praynig  Hug

# 448
  • Тук
Алекс, честито сърчице  Simple Smile
Бастен, Айс ейдж, надявам се и при вас положението да се стабилизира  Hug При много мами се получават тези зацапвания, виждате,но си трябват мерки. Всичко ще е наред  Hug

# 449
 Здравейте момичета  Hug нямаше ме няколко дни, а вие сте изписали сума ти странички, ще се връщам да ви чета.
Гледам още ни се е увеличил отбора, честито и добре дошли на новите мамчета  Hug.
При мен засега всичко е ок, в отпуск съм и си почивам в провинцията при мама  Grinning.
В петък съм на лекар, да ми пусне изследвания за антитела (отрицателна кръвна група съм) и да ми даде талон за ЖК  Thinking, което не знам какво ще рече......
mamence1 не те виждам на първа страничка, а знам че си преди мен  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт