Отговори
# 450
  • Пловдив
kittykat, никога не е късно да се завърнеш Hug

# 451
Може ли пак да помоля някоя от вас да ми прати на лични групичката във фейсбук, за да се присъединя и аз. )

# 452
Аз още не съм осведомила целия фейсбук, ще вземе да излезе някъде тая информация и ще ми развали изненадата, която им подготвям  Laughing

# 453
Еовин,групата е тайна и никой не вижда нищо от нея това което се обсъжда вътре.Но всеки сам си решава!

# 454
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте и от мен.
Преди малко се върнах от преглед. Видяха се 2 пилсиращи сърчица. Бебетата са еднакво големи и са по 1 см. Вече съм по-спокойна.
Относно зацапването аз си го имам от повече от 2 седмици. Оказа се, че е от полип, който е на шийката на матката. Според докторката се е провокирало нарастването му от лекарствата, които пия и си слагам вагинално. Не се е увеЛичил от последните прегледи и за сега няма да се маха. Зацапването от него е бледо розово в момента и не е много обилно. В началото когато ми се появи зацапването не се виждаше полипа и бях много притеснена от какво е това зацапване. Пък то си беше и по-силно от сега.
Термина ми според доки е 17 април. Следващото ни ходене на преглед ще бъде след около 2 седмици. Живот и здраве дано всичко да е наред с мен и бебетата.
  bouquet

# 455
  • София
http://www.facebook.com/aleks.aleksandrova който иска да ме добави и след това ще го добавя към групата тъй като тя е тайна и няма как да ви дам директен линк към групата.

# 456
basten, благодаря! Явно си трябва спокойствие, а не да си мислим само за това. Аз обаче за друго хич не успявам да мисля. Ей сега идва четвъртък и ще се поуспокоиш! Аз съм на преглед чааак във вторник... от сутринта броя колко дена остават и са все седем...  Simple Smile
При мен кафеникавото зацапване се появи около дните когато трябваше да ми дойде. След това ходих на преглед при докторката и тя каза, че това било нормално да става. На мен не ми изписа никакви хапчета, каза само да продължавам с фолиевата киселина. Това малко ме притеснява, гледам, че другите доктори изписват лекарства, но ще трябва да й се доверя. Досега се е оказвала права накрая, дано и сега да е така.
Честито Алекс, betrays! Да чуеш сърчицето сигурно е прекрасно! Докторката 10 мин. ми показва едно мъничко по-тъмно място, където е сакчето, не съм сигурна колко го видях, но се разплаках от вълнение. Само мога да си представям какво е усещането!

# 457
Алекс,честито тупкащо сърчице! Simple Smile
...betrays... ,честито и на тебе за 2те сърчица. Simple Smile
Момичета  стискам ви палци зацапванията да спрат по бързо и всичко до края на бременност да е наред  Praynig Hug

# 458
  • Пловдив
Ако е възможно да поканите и мен в групичката във фейса Praynig
Скрит текст:
Ина Хаджийска съм

ice.age зацапването около датата на цикъла е от прикрепянето на сакчето към стените на матката... поне така ми обясни на мен АГ-то предния път. Сега не съм имала такова зацапване и затова си мислех, че не съм бременна и не бързах с теста, но след седмица закъснение реших все пак, че нещо става и бях права Mr. Green[/color]

# 459
То като пишеш вътре, не се вижда, но като се присъединиш, не се ли отбелязва в лентата с действията отстрани?

# 460
Незнам,аз съм си скрила да ми излизат дейностите който правя на стената,но за отстрани незнам.
Някой който днес се е присъединил да си каже.

# 461
  • София/Варна
За кърмещите все още мами - по принцип, ако нямате зацапвания, контракции или болки подобни на менструалните, не е проблем да продължите да кърмите. Може да се очаква, че около 4-5 месец малчуганите могат да се отбият, защото тогава в гърдите настъпват промени и ако до тогава има какво все още да сучат, след това ще им се наложи да се задоволяват с капки коластра. Ако сукането е само за успокоение, има вероятност да продължи. Тогава ще си поговорим и за кърменето в тандем Simple Smile.

iggi, аз имам бъгипод - адски удобно нещо, но сега вече ням да ми трябва, кифличка е достатъчно голяма да си тропка сама Simple Smile. Сигурно ще се пробвам да го разкарам.

И за да не се цепя от групичката, в неделя прокървих. Веднага се отбихме в спешния кабинет на Майчин дом, където се наложи да се разправям с един ужасно "мил" дежурен лекар. Добре, че не ми е първа бременност, та вместо да ме разплаче, си поговорихме на висок тон ... В крайна сметка смекчи тона, каза че с бебето всичко е наред и ме изпрати с рецепта за Но-шпа и Утрогестан. Сега се опитвам да пазя леглото, а течението от ярко червено е вече ръждиво.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 12:26 от KayRenn

# 462
Ео, не се вижда нищо от тайната група на стената ти, или другаде. ) Така че, спокойно. )
Аз нямах търпение и вчера вече писах във фейса за хубавата новина. )))

И аз понеже съм си малко луда, вчера наддавах в ибей за една количка, 3в 1. Сега си влизам в акаунта и какво да видя...спечелила съм я буквално за без пари. Силно ме съмнява продавача да се съгласи на подобна цена, но все пак ще пиша да се уточним. )))))

# 463
  • До морето :)
Съжалявам, момичета, но аз отпадам от темчката  Sad Дано, живот и здраве, след 3 месеца, отново се зарадвам на двете чертички! Лека бременност на всички и леко раждане!  Hug

# 464
Лече-Буболече,много съжалявам за загубата...но какво се случи,нали беше само някакво зацапване..много тъжно ми стана Sad Hug

Общи условия

Активация на акаунт