Отговори
# 465
Лече, съжалявам да го чуя.  Cry

# 466
Лече, страшно съжалявам! Даже пуснах две сълзички, така мъчно ми стана.
Ама ти се дръж, след някой месец пак ще си в групата. Така е било писано, нали знаеш, природата си знае работата.

# 467
# 468
Лече Буболече, много съжелявам!
На мамите, които имат нуждам стискам палчета!

лек ден!

# 469
лече, много мъчно ми стана
изпращам ти голяма прегръдка и кураж за следващ път Hug

но моля те кажи какво каза доки, обясни точно какво стана
и аз съм с такова кафяво зацапване, моля те ..обясни

# 470
  • До морето :)
Не исках да пиша подробност, за да не се разстройвате.
Точицата ми за 4 дни изчезна. Снощи имах леко кафеникаво зацапване. Звъннах сутринта на доки и каза да лежа, а в 12:30 да ида при нея. Добре, но като отидох до тоалетна и вече имаше ярко червена кръв. Тръгнахме веднага за Паталогия, а там доктора каза, че няма вече бебе и трябва кюртаж. Все пак не се съгласих веднага, а си отидох на часа при моята лекарка. Добре и, че отидох. Действително няма бебе, но поне не се налага кюртаж, организма ще се справи с всички. Изписа м медикаменти за по-бързо възстановяване. Другата седмица трябва да отида пак за контролен преглед. И след 3 месеца ме чака с нов положителен тест. Гледам да мисля положително, всяко зло за добро, така е трябвало, Божа работа, но... боли. Искам да плача, но чакам ММ да заспи, за да не ме гледа, достатъчно тежко му е и на него. 28 Август...
28 август 2009г. - ММ ми предложи брак
28 август 2010г. - забременях с Ели
28 август 2012г. - спонтанен аборт
Поне съм ужасно благодарна на Бог, че ми спести кюртажа.

# 471
Милата  Hug Прегръщам те силно.

# 472
  • Пловдив
Лече-Буболече, много съжелявам, мила!  Cry
Сигурна съм обаче, че много скоро пак ще видиш двете чертички, но този път ще си стоят на топло 9 месеца!
Силно гуш!

# 473
Лече, знам, че не е много успокоително, но....може би е по-добре, че е станало сега, когато е наистина доста рано. И бремеността не е била напреднала.
Сигурна съм, че след няколко месеца отново ще си в редиците на бременните. ) Много прегръдки.

# 474
днес чух сърчицата момичета,тупкаха и двечките Hug Hug Hug

# 475
  • Пловдив
Лече Hug

# 476
  • София
Лече-Буболече,

Думите са малко и недостатъчни за това което в момента изпитваш. Страшно ама страшно много съжалявам за тази новина. Само мога да предполагам какво ти е. Наистина до днес и аз бях на тръни и какво ли не мислех, защото ме беше страх да не ми кажат, че е кухо яйце и няма развитие, но всичко е наред.
Пожелавам ти много скорошно възстанояване и скоро пак да си в отчетни.

P.S. Една приятелка миналата година в 6 месец загуби детенцето си защото получи усложнения с жлъчката..... Така, че гледай смело напред - явно наистина Бог така е решил. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 477
Лече съжалявам мила наистина е много гадно, но като се замислиш сигурно така е писано. Вярвам че след 3 месеца ще ни изненадаш с 2 чертички. Само недей да униваш  Hug Hug

# 478
 Лечеее Cry това е ужасно.  Сигурна съм, че съвсем скоро ще си в някоя съседна темичка.
Дано не ни напускат и други момичета  Praynig

# 479
Лече ....... знам точно какво изживяваш, случи ми се миналата година.... Каквото и да ти кажа.....боли... Може би затова сега толкова много ме е страх и колкото да ми говорят да не се притеснявам знам,че гаранция от днес за утре няма!!! Добре е,че си отказала кюртаж , и аз тогава отказах. Реших,че тялото ми ще се справи с това по естествен начин, даже си бях сама вкъщи,когато ме хванаха болките. Когато мъжа ми се прибра всичко беше свършило, легнах и спах до другия ден вечерта. Бях изтощена от 4 дни чакане да се случи (казаха ми на 8ми,че няма бебе и чаках до 12ти организма ми да изхвърли празното сакче) Мисли си, че е за добро! Ако такава бременност продължи да се развива детето ще е с аномалии.... Много скоро пак ще си бременна! На мен ми дадоха зелена светлина за започване на опити на втория месец след аборта. С кюртаж трябваше да чакам 6 месеца. Бъди силна и щастието ще дойде много скоро!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт