Отговори
# 480
 newsm78 Момичета, реших утре да ида на преглед , че нещо м човърка отвътре дай боже сърчице да видя, но търся лекар по Зк в центъра . Вие при кой ходите и можете ли да препоръчате някой. Ровя в интернет и нещо не намирам добра информация- искам да се запиша даже директно за проследяване на бременност

# 481
Лече  Hug Hug Hug знам, какво ти е Hug знам и как боли, преживяла съм го ... Много силно гуш и бъди силна!!!

# 482
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
newsm78 Момичета, реших утре да ида на преглед , че нещо м човърка отвътре дай боже сърчице да видя, но търся лекар по Зк в центъра . Вие при кой ходите и можете ли да препоръчате някой. Ровя в интернет и нещо не намирам добра информация- искам да се запиша даже директно за проследяване на бременност
karityyy , изчакай по-добре да влезнеш в 7 г.с. Аз миналата седмица бях на преглед заради полипа и не се видя нищо освен плодните сакчета и жълтъчното телце. А днес си се видя едното бебче супер добре. Другото не съвсем добре, защото е на по-скрито място, но пулса се видя и на двечките.   bouquet

# 483
Лече, силни прегръдки  Hug Всяко зло за добро, бързо да се оправяш и много скоро пак да грееш от щастие  Hug  Hug Уф, егати  Cry

# 484
Лече, не знам дали има думи, които да успокояват. Ходим по доктори, правим всичко и се надяваме на най-доброто. В крайна сметка каквото е писано. Лошото е зад теб, оттук нататък само хубави неща!

# 485
Лече много съжалявам миличка  Hug, ще видиш че всичко ще се оправии до края на годината пак ще се похвалиш Peace
Честити сърчица момичета знам каква е тръпката страхотна е  Hug
и мен като карити не ме свърта и се обадих днес на доки и нали си ми е миличка като разбра за какво искам час още днес ще ме приеме, че взех нещо да се филмирам нещо Rolling Eyes и дано всичко е наред ще пиша като се върна  bouquet
ох толкова ми е притеснено Embarassed

# 486
При кой гинеколог ходиш  ? Още търся  Sad
Да ясно ми е, че ако изчакам ще се види по-добре, но аз предпочитам да ми кажат , че се развива нормално и на 1ви като замина за моренцето да съм спокойна

# 487
karityyy  аз също ще ти дам съвет - изчакай
първо си вземи направление за установяване на бременност
и след това за следене и ЖК

# 488
  • Bulgaria
Лече-Буболече много, много съжалявам, мила, толкова се надявах да не е това  Cry  Hug И аз минах през същото с първата ми бременност, само че в трети месец и за съжаление не можах да избегна кюретажа. Беше ужасно! Три месеца ще минат неусетно и отново ще видиш двете чертички и вече всичко ще е наред  Hug  Praynig Hug

# 489
Ох, търпението е нещото, което нямам Confused
Ще се опитам да изтрая 3 дни , и после на морето няма да мисля .
И направо в 8ма седмица отивам..   Praynig дано не си сменя мнението още 100 пъти до тогава  Laughing

# 490
Ох, търпението е нещото, което нямам Confused

това ще се промени, живот и здраве като имаш детенце
ще станеш многоооо търпелива
(казвам го с добри чувства и усмивка на лицето) Hug

# 491
  • Перник
здравейте
миналата седмица ходих на доктор каза че съм месец и половина бремена и съм с термин на 17.04.2013г ако нещо не се промени
На всички пожелавам лека бременност newsm76

# 492
Привет от мен, мами! Успях да си взема направление за потвърждаване на бременността от личната, но гинеколога ми излязъл в отпуск. Така че на 14.09. ще съм на преглед Simple Smile Тогава ще съм май точно в осма г.с., което от друга страна е добре, че ще можем да чуем сърчицето  Praynig
Лече-Буболече  Hug съжалявам за загубата ви...   bouquet

# 493
  • Варна
Лече Hug Hug Много съжалявам!
Знам, че бързо ще вдигнеш глава и скоро ще имаш още едно мъниче за гушкане!

И аз се опитвам да не се психясвам, но като разбрах, че съм бременна си направих изследване на ТСХ и беше скочил до висините. Ендо-то ми увеличи дозата, но мисля, че е малко. И  ми е много притеснено, след седмица ще отида да си направя контролни изследвания дано се е понижило поне с единица Praynig

# 494
Лече-Буболече, много съжалявам за случилото се!  Hug Бъди силна и скоро да ни се похвалиш с добри новини!  fingerscrossed

Аз бях на лекар днес и за сега всичко е наред, пу-пу. Бебка се мърдаше доста и видимо е пораснала. Говоря в женски род, защото много си мечтая за момиче, ама да видим  Crazy

Не знам какви теми сте обсъждали, защото ме нямаше известно време и като видях колко е изписано..  Whistling

Честито и на новите попълнения, лека и безпроблемна  preggo до около термин!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт