Отговори
# 495
Лече-Буболече, съвсем скоро ще си на линия, и аз съм минала по този път, доста по-късно дори в седмици. Думите са малко, болката е голяма. Но след няма и 3 месеца вече бях в очакване на диването, дето по цял ден сега ме забавлява.
И при мен нещата са на кантар - опитвам се да пазя леглото и освен дуфастон преминах и на фраксипарин. Имало е отлепване на плодния сак, засега като че ли отшумява, но докато не минат 2 седмици поне, не е сигурно. В 6г.с. и 1 ден докторът видя сърчице, леко изостава по размери ембрионът, но той каза, че при такива малки размери грешката е голяма и това не е толкова важно. И те не могат да са категорични, докато не се закрепи хубаво и особено като има кървене.
Хайде бързо да минаваме към хубави трепети.
Лека и спокойна.

# 496
Лече, много съжаллявам за случилото се   spokoБъди силна и съвсем скоро да ни се похвалишс две чертички fingerscrossed

# 497
лече,искренно съжалявям и те чакаме да се включиш отново с някоя прекрасна тема и две чертички !!

# 498
Преди малко се прибрах от доки, каза че всичко е наред видяхме малка точица  Hug на която си имам и снимчица baby_neutral другата седмица пак ще ходя и дано всичко да е наред Praynig Praynig
лека вечер ви пожелавам   bouquet

# 499
  • Тук
Лече , вероятно сега не ти е до тези писания, но ще кажа само едно- всяко зло е за добро !  Hug

# 500
Добро  утро! Други неспящи във времето за сън, дали има  Crazy

# 501
Да, аз съм от неспящите  Sad Голям ужас, до кога ще продължава това, не знам.

# 502
Albenafeld Hug при мен е от седмица, дано обърнем скоро в другото състояние Joy Приложих и уж "изпитаната схема" с млякото Crazy Горещо, студено, с какао, с мед, с канела вариации всякакви Mr. Green ефект йок newsm78 #Crazy

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 05:41 от desdemona

# 503
Здравейте момичета  Hug нямаше ме няколко дни, а вие сте изписали сума ти странички, ще се връщам да ви чета.
Гледам още ни се е увеличил отбора, честито и добре дошли на новите мамчета  Hug.
При мен засега всичко е ок, в отпуск съм и си почивам в провинцията при мама  Grinning.
В петък съм на лекар, да ми пусне изследвания за антитела (отрицателна кръвна група съм) и да ми даде талон за ЖК  Thinking, което не знам какво ще рече......
mamence1 не те виждам на първа страничка, а знам че си преди мен  Laughing.

Някак си не смея още  Wink може би след някой и друг месец..не съм суеверна, но някак си ми е мило да си го пазя за себе - вас и най-близките..и после на всеослушание и всеглед..то и сега се чува де  Joy

# 504
Не исках да пиша подробност, за да не се разстройвате.
Точицата ми за 4 дни изчезна. Снощи имах леко кафеникаво зацапване. Звъннах сутринта на доки и каза да лежа, а в 12:30 да ида при нея. Добре, но като отидох до тоалетна и вече имаше ярко червена кръв. Тръгнахме веднага за Паталогия, а там доктора каза, че няма вече бебе и трябва кюртаж. Все пак не се съгласих веднага, а си отидох на часа при моята лекарка. Добре и, че отидох. Действително няма бебе, но поне не се налага кюртаж, организма ще се справи с всички. Изписа м медикаменти за по-бързо възстановяване. Другата седмица трябва да отида пак за контролен преглед. И след 3 месеца ме чака с нов положителен тест. Гледам да мисля положително, всяко зло за добро, така е трябвало, Божа работа, но... боли. Искам да плача, но чакам ММ да заспи, за да не ме гледа, достатъчно тежко му е и на него. 28 Август...
28 август 2009г. - ММ ми предложи брак
28 август 2010г. - забременях с Ели
28 август 2012г. - спонтанен аборт
Поне съм ужасно благодарна на Бог, че ми спести кюртажа.

Мила Лече - огромни и силни прегръдки и от мен Hug Hug  Каквото и да кажем, наистина думите не стигат. Имаш цялата наша положителна подкрепа и вяра и молитва скоро да те видим в тези редици пак. Една приятелка веднъж ми каза много трогателна история..след като загуби бебче...беше попаднала на статия, как жена, която изгубила бебче.сънувала сън..че всички тези неродени бебчета са на небето..и един ден когато майката която е изгубила бебе отиде там - първия човек, който ще я посрещне ще е това неродено бебче..защото Бог си ги взима при него и не са просто изгубени в небитието и то ще знае че това е неговата мама......не знам колко утешително е това, нито колко истинно, но знам, че на тази майка и на моята приятелка и донесе голяма утеха да знае, че един ден ще си го види..непонятно за човешкия ум ...зачатието и развитието за мен е чудо от бог..и когато нещо такова стане не знаем защо., както за толкова неща в живота. Тази моя приятелка сега има едни от най-красивите и сладки 3 момиченца, които познавам..просто ангелчета. Бъди силна.. Hug Hug и се радвай на малката принцеса, която имаш вече и скоро ще дойде и друг подарък. Вярвам го!  bouquet Прегръщам те!

# 505
Момичета, не знам от кога не можете да спите. Аз не можех точно една седмица. Не съм и прилагала някакви методи за спане, де. Thinking Обаче сега да видиш - откъртвам като помириша възглавницата. И в 19 да си легна, и в 19 ще заспя  Blush

# 506
Еовин и аз, бях тъй, доскоро Tired Дано обърнем часовниците и ний  Joy Аз смятам да си полягвам Mr. Green а някои като гледам, тепърва стават hahaha

# 507
Аз ту ставам, ту полягвам. Следобед пак ще си поспя.

# 508
Добро утро и от мен мили момичета   bouquet
относно за съня и аз от посполивите постоянно ми се спи, но нощем с това постоянно ходене до ОО направо ме подлудява и като се събудя към 4 няма заспиване и цял ден дремане после Rolling Eyes
Лек и ползотворен ден Ви пожелавам newsm51

# 509
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Безсънието ме тормозеше 10-тина дни. Сега вече си спя нормално. Бебо и той от известно време спи цяла нощ, но съм в очакване на поредния зъб и отново мноооого безсънни нощи. Все още нямам "приятните" екстри на бременността като гадене и повръщане.
На АГ мисля да отида другата седмица. Като се сетя предишните 2 пъти как нямах търпение....Сега само се чудя кой ще дойде да гледа децата докато съм на преглед.
Хубав ден от нас!
Децата закусиха и сега се стягаме за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт