Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 681
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Вчера и аз ходих до Mam`s and me . Хареса ми като цяло , но на моята дъщеря не и хареса това , че няма място да беснее.  Иначе е хубаво . След това ходих до City Center Asparuhovo в детският кът и запазих там. Има си отделна зала за РД , където са тематичните партита . Там ще играят 2 часа и после отиват  залата с лабиринта също 2 часа. Това е за цена 69 лв. Аз трябва да си платя менютата на децата, които са по 5 лв . Торта също си поръчах от там (работят с Дилайт и Дъга) . Хареса ми обстановката и ресторантето е хубаво направено . Ако има нещо ново ще пиша Simple Smile

# 121
  • Варна
И аз вчера ходих до Мамс енд ми- не е това, което търся. Като цяло ме разочарова комплекса, няма да повторя ходене до там. Продължавам търсенето.  Rolling Eyes

# 122
За 2-3-4 годишни, че и до 5 годишни препоръчвам детския кът в Аспарухово.
Ние за нашия 3 РД запазихме само маса в пицарията, без да плащаме за тематично парти, защото малката не го харесва, платихме си на час за детския кът. Единственото, което не ми харесваше беше, че се пушеше, не съм ходила след забраната. Имаше и много цигани-посетители, не знам дали го има още този момент.
Пфое мол, Капела и Гранд мол не стават за 2-3 годишно дете, т.е. Пфое мол, ако е вътре масата и родителите постоянно си наблюдават децата може и да става. Капела не го припарваме с малката-не ми се бяга и на мен по съоръженията.
А иначе за малки деца за мен перфектния детски кът е Рая, но затварят в 19ч. в делнични дни Shocked, т.е. партито трябва да започне 17ч. на-късно.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 12:42 от very nice

# 123
  • Някъде там
 Да попитам някой празнувал ли е в заведение РАДОСТ И УСМИВКА на ген.Цимерман ?  newsm78

# 124
Нашият празник в Хепи Ленд мина  Grinning ! Идвам да споделя пресни впечатления Simple Smile ! С две думи - Очарована съм !!!

Аниматорите са изключително свежи и мили момичета , постараха се много. Децата се забавляваха страхотно. Имаше много игри в парти залата Grinning ! След това , в залата с лабиринтите се довършиха .

В пицарията ( Ресторант Модена) обслужването беше на изключително  ниво ! Мили, приветливи хора , посрещнаха ни и ни изпратиха с усмивка ! Храната беше чудесна. Като цяло е добро място не само за детски партита  Peace ! Не се пуши  Grinning ! Моите гости пушачи излизаха някъде на вън да припалят.
Тортата, която си избра дъщеря ми не беше нещо особено, от тези със снимка , не беше лоша на вкус. Забравих обаче на Дилайт ли беше, на Дъга ли ...

В обобщение мога да кажа, че надминаха очакванията ми  Wink !

# 125
  • Varna
Време е да следя информацията, която споделяте и аз Simple Smile

# 126
  • Варна
Разгледахме и Двете кули, допадна ни. Хубавото е, че възрастните за близо до децата, не като в Пфое, защото там малко се разкъсва празника, ако някой е при детето си. Забравих да попитам обаче, знаете ли дали съчетават рождени дни или като резервираме, ще сме само ние?

# 127
  • Варна
Разгледахме и Двете кули, допадна ни. Хубавото е, че възрастните за близо до децата, не като в Пфое, защото там малко се разкъсва празника, ако някой е при детето си. Забравих да попитам обаче, знаете ли дали съчетават рождени дни или като резервираме, ще сме само ние?

Има две залички една до друга. За всеки  РД децата са си в своята заличка с отделен аниматор. Иначе вътре в лабиринта са заедно - няма как. Но той е достатъчно голям Simple Smile

# 128
Да така е в двете кули са по 2 р.д. миналата година ходих месец по рано да запазвам и вече единият в по- близката зала до лабиринта беше зает , а ставаше дума за делничен ден вечерта, така че днес за 18 ноември капарирах в капела плей , имат някакви пакети много е удобно.
в капела плей с какви торти работят и кои са хубавите?

# 129
Забравих да споделя за новия детски център http://www.trinitykids.bg/
Страхотен е  Grinning !
Организират партита и детски рождени дни  Wink ! Няма задължителни детски менюта, доста креативен подход, и доста добри условия. Бях на откриването, мога да се изразявам за мястото само в превъзходна степен.  По -различно е от познатите детски центрове. Заслужава да види  Peace !

# 130
  • Варна
Супер изглежда! Има ли някаква връзка с "Тринити" на входа на Морската? newsm78

# 131
Забравих да споделя за новия детски център http://www.trinitykids.bg/
Страхотен е  Grinning !
Организират партита и детски рождени дни  Wink ! Няма задължителни детски менюта, доста креативен подход, и доста добри условия. Бях на откриването, мога да се изразявам за мястото само в превъзходна степен.  По -различно е от познатите детски центрове. Заслужава да види  Peace !

Къде се намира , на контакти пише София?

# 132
Срещу Пикадили Парк ! Тринити Контраст Бюти център и Тринити Кидс !

Супер изглежда! Има ли някаква връзка с "Тринити" на входа на Морската? newsm78

Има, да  Grinning ! Тринити Парк- Контраст- Кидс , собственика е един и същ !

# 133
Здравейте,
аз отсега се оглеждам за място, където да се забавляват по-големи деца. Другият месец имам рожденик, става на десет. Иска ми се да не повтаряме партитата на съучениците, но никак не е лесно... Отворена съм за идеи Simple Smile

# 134
  • Варна
И аз се оглеждам за РД на баткото, става на 11г. Миналата година беше на боулинг и много се забавляваха, дори и тази година едното от желанията му е това. Другото е да карат картинг с приятели и после на пица. Третата опция са Влъхвите, но още не съм се свързала с тях да видя какво предлагат. РД е декември.

Общи условия

Активация на акаунт