Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 680
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Торта поръчах от едно малко цехче до ГрандМол. Улицата покрай входа за паркингите които са нагоре по етажите. Доволна съм. Не, че блесна с кой знае какви качества, но беше приятна и лека.

Места в заведението можете да си резервирате. Казваш точно кои маси искаш и ти ги запазват. То не е и кой знае колко пълно, но за вс. случай да се подсигуриш.

# 106
Mariq_1913 това момиче явно постоянно си е такова ! И ние бяхме на РД там, мястото ми хареса, децата играха добре. Но когато реших да я питам къде е синът ми, тъй като не го виждах в детският кът и тя ми каза, че го нямало, доста се втрещих! #2gunfire Имайте предвид, че ние седяхме през цялото време на масичките точно пред детският кът, та ако беше минал трябваше да го видя, но все пак ми мина през ума да не би по някаква невероятна случайност да съм била с гръб и той да се е шмугнал покрай мен  ooooh! Тъй като и никой друг не го беше видял хукнах да го търся навън, после вътре и накрая го гледам той слиза по едни стъпалца в самият детски кът и отива при топките. Доста успя да ме изпоти тази госпожица, като имате предвид, че действието се разиграва когато в детския кът освен моето дете бяха само още 2 други  #2gunfire ooooh! И друг път сме ходили по такива кътове, но никога не ми се е случвало да не могат да ми кажат къде ми е детето!!

# 107
  • Някъде там
veselyshko Малеее ужас. Е как може такава "аниматорка" да я държат на работа. Тя наистина е за  #2gunfire

# 108
veselyshko Малеее ужас. Е как може такава "аниматорка" да я държат на работа. Тя наистина е за  #2gunfire

Ужас!Аз мислех, че в момента не е в настроение като разговарях с нея, затова е отнесена.

# 109
Почти всеки ден сме в детския кът на "Соло", проблем с аниматорката не е имло. Празнувахме там РД на малкия, Февруари, нямам забележки, като цяло !

# 110
  • Варна
Днес ходих до детския център в Пфое мол. Някой може ли да ми каже пресни впечатления как се получава рождения ден там? Хареса ми че е широко, момичетата бяха много мили и любезни. Предстои ни рожден ден на 3 годишна госпожица и при толкова малки деца предлагат да вкарат масата на родителите вътре, което ми допада много като вариант. Притеснява ме, че сервитьорка няма, а идва сервитьорка от бара, който е на етажа, не е вътре в детския клуб. Това не забавя ли много нещата и колко често идва тази сервитьорка? И бяхме там цял час с малката, пуснах я в началото сама на съоръженията, уж имало кой да ги гледа там, но така и не го видях този някой. После си отидох при нея, цял час стояхме, така и не се появи аниматор. Може пък и да е било така, защото отидохме в 12ч на обяд и имаше само 3 деца, но не мисля че е оправдание.
Като цени - 13лв на дете, при над 15 деца - 11лв на дете. Може да се вкара торта слещу 7лв сервиз. Анимация 40мин - 20лв.
Зимния Бейби рок в Аспарухово - предната година бяхме там, тогава празнувахме 2рия рожден ден, много ми допадна като цяло. Единствения минус беше, че няколко пъти им обясних, че децата са малки и се плашат от клоунове. Понеже беше включена анимацията в цената, разбрахме се да дойде само някой весело облечен, но не гримиран и да направи някоe животно от балон. Е познайте - дойде силно гримиран клоун, децата писнаха, моето едвам го успокоих.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 16:47 от Neya

# 111
Здравейте мами ! Включвам се и аз в темата , тъй като ми предстои рожден ден на 5 годишно момиченце. Нямам никаква идея , къде да празнувам (от скоро живея във Варна ) . Намерих една промоция в детски кът "Happy Land"  https://www.facebook.com/happy.land.94#!/photo.php?fbid=233520746773353&set=a.125167427608686.19745.100003462890027&type=1&theater    Водила съм малката там няколко пъти , но не съм присъствала на рд . Някой празнувал ли е скоро там , интересува ме анимацията . Малката държи много да бъде принцеса или фея ?  Очаквам всякакви предложения и коментари , че няма време рождения ден е на 15  Cry

# 112
ако държиш на анимацията - едно е мястото във Варна , където анимацията е от до,
но ако държиш да си в хепи ленд и да се възползваш от промоцията - отивай, че нямаш време

# 113
За кое място говориш ? В "Happy Land" ми се струва изгодно 69 лв за 4 часа РД . Гледах снимки от партита и принцеското ми хареса май .. имат хубави рокли за децата Simple Smile

# 114
69 за 4 часа си е направо без пари!!!
 ако има такова принцеско парти - 4часа....леле, онемях  #Crazy нечувано!!!!
моите  за такова време биха щурели с рокли само - а това не е анимация!

# 115
Ами незам .. аз затова се обърнах към вас да поискам съвет.  newsm78 Ти за кое място говориш ? За този РД пише тематично парти с аниматор и след това 2 часа в детски кът с лабиринт. Май ще отида на място да видя как стоят нещата  Laughing

# 116
  • Варна
Извинявам се предварително, ако вече е обсъждано в темата, но изпуснах последните седмици инфото. Някой има ли впечатления от детския кът в Мамс енд ми център? Не съм ходила в този "мол" изобщо, днес случайно видях билборд и се сетих. Започвам усиленото търсене на място за 4ти рожден ден в края на месеца. Миналата година бяхме в Пфое мол, голямо беснеене падна, но ми се иска нещо друго тази година. На Капела не съм фен, споделям мнението от предходната страница, че е опасно там. Двете кули затворен ли е вече, ако не - докога ще работи, да го погледна като вариант?

# 117
  • Варна
Детският кът в Мамс енд ми, който е до ресторант Мемо, е едно прекрасно местенце, НО за по-малки или по-кротки деца. В самия кът са оформени тематични сектори - лекарски кабинет, пожарна, фризьорски салон, масичка със столчета и т.н. Няма батути, басейн с топки, лабиринт и подобни съоръжения. Има само две големи пързалки. Дъщеря ми, която е на 4,5 години не беше очарована, но тя принципно не обича пасивните дейности - дай и бягане, скачане, катерене и т.н. бесотии. Иначе момичето беше много мило и местенцето е чистичко и приветливо. В Gymboree не съм ходила, а и никой около мен не е, не знам как е там.

# 118
  • Варна
Благодаря, днес ще отида да огледам какво предлага като цяло центъра. И ние сме по активните занимания, по-скоро от типа Пфое ще ни трябва, да става и за по-малки, както и по-големи дечица.

# 119
И ние бяхме на РД в Mam's and me център. Хубаво беше, децата доста щуряха Simple Smile Имаше и на възрастта на Андрей, както и по-големи-6-7- 8годишни. Измислиха си разни игри, имаше 2 аниматорки, които също ги забавляваха. Много усмихнати и мили момичета. Но пак зависи какво харесват децата, които ще идват на РД. Тук никой не скуча, но ако вашите гости се забавляват повече по катерушки и лабиринти, може да не им е интересно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт