Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 840
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! На 29.11 моето момиче става на 1 годинка и започвам да търся подходящо място. Ще има 2 деца на по 2 години и останалите са като нас. Какво ще ме посъветвате?

# 136
  • Някъде там
lalena Преди два дена ходих на РД в Невеляшка останах много очарована Simple Smile. Много е подходящо за малки деца. Едната аниматорка през цялото време се занимава с дъщеря ми и тя беше много шастлива имаше къде да пълзи къде да пипа.  Laughing. Живот и здраве аз мисля там да празнуваме  Simple Smile.

# 137
И аз се оглеждам за РД на баткото, става на 11г. Миналата година беше на боулинг и много се забавляваха, дори и тази година едното от желанията му е това. Другото е да карат картинг с приятели и после на пица. Третата опция са Влъхвите, но още не съм се свързала с тях да видя какво предлагат. РД е декември.
Моят също харесва боулинг. Но след последния посетен РД с боулинг, в Мол Варна, не е ентусиазиран. Тогава имаха три часа и времето им се е сторило повече, отколко уменията Simple Smile. За картинг и аз мислих, допада ми идеята, дори съм се зачудила за пейнтбол, но доколко е подходящо за тяхната възраст... вариант е да включим и родители.

# 138
  • Варна
За Пейнтбол ходихме да питаме миналата година в Гранд МОЛ, но казаха, че трябва да са поне на 12г. децата.  Peace

# 139
  • Варна

Моят също харесва боулинг. Но след последния посетен РД с боулинг, в Мол Варна, не е ентусиазиран.

Може ли да разкажеш по-подробно относно условията за РД в този боулинг?  Praynig

Някой с по-прясна информация относно условията в клуб Арлекин на ул. Цимерман? (преди няколко години празнувахме там, но вероятно нещата са променени)

# 140
За боулинга - не зная какви са цените, били сме гости на партито. Иначе - три часа е времето, в Мола децата играеха сами, без аниматор. Това е и причината, може би, набързо да приключат с играта и да им остане повече "свободно" време, извън почерпката, посрещането и изпращането. В боулинга на Кариби също сме били, там е с аниматор и става нещо като състезание, следят се резултатите на отборите. Зависи от възрастта на децата, разбира се, от нагласата, но като цяло се харесва. Аз лично го имам предвид като резервен вариант, ако не измисля нещо по-приключенско.
Хареса ми сайтът на Тринити кидс, но не успях да разбера снимките от София ли са или от Варна. Ще проверя на място, когато ми остане време и ще споделя лични впечатления.

# 141
  • Варна
guerra, благодаря ти.  Peace

Мъжът ми ходи вчера да пита в боулинга, уж му харесало, най-вероятно там ще сме - просто за 9-10-13 годишни деца, които ще са сред гостите, не виждам къде другаде може да се отиде.  Confused

Повечето детски кътове са си за 3-4-5-6 годишни деца и има избор.

# 142
А, знаете ли от къде могат да се купят покани за детски РД?

# 143
Здравейте момичета .Моят син навърши днес 2г и празнувахме в пицария Шрек. Децата много се забавляваха повечето бяха на неговата възраст и даже просрочихме времето от 2 часа . Заведението има видео стена и може да се наблюдават децата на нея. Единствено не съм доволна от персонала въобще много бавно сервира въобще не отсервира и сандвичите на децата не бяха хубави.

# 144
  • Варна
Почти във всяка книжарница има. Продават и в магазините за празнични украси.

# 145
  • варненка от София

Има и в Джъмбо.

# 146

Има и в Джъмбо.
Е, два пъти го обиколих и не ги намерих значи  Rolling Eyes

Далия, благодаря явно аз не случвам  Sad

# 147
  • Варна
запис

# 148

Има и в Джъмбо.
Е, два пъти го обиколих и не ги намерих значи  Rolling Eyes

Далия, благодаря явно аз не случвам  Sad
Запис.....Поканите са в сектора,където се намират всички аксесоари за РД/балони,покривки,сълфетки........./,но доколкото се сещам на тях не пише"Покана",може би това е причината да не си ги видяла,бяха на много изгодна цена-10бр.=0,99ст и 1,99лв

# 149
Мама на сладурана, сигурно за това не съм ги забелязала, хем два пъти бях там и гледах специално този сектор.
Нищо, здраве да е. Вчера намерихме в АБВ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт