Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 855
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Може ли да споделите за рожден ден в Елитис?

# 151
Бейбиблу, аз ще мога да споделя пресни впечатления в Събота. Тогава ще празнуваме 5-ти рожден ден там. Позната празнува предната седмица и е доволна  Peace

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
относно картинга в момента в Грабо има намаление-5 обиколки за 7,50лв.,но децата май трябва да са над 1,40см.

# 153
бързам да ви споделя нещо, к ми направи силно впечатление, понеже вече сме по-големи;
моя позната беше на детски РД извън БГ/Париж/ на 6-годишно дете: оказало се , че на купона има само деца без родители и само родителите на рожденика присъстват, т.е наистина детски купон!!!!

силно съм впечатлена, тъй като съм забелязала на доста детски РД как майките стоим като на "театър" да НАБЛЮДАВАМЕ какво правят децата ни или си правим седянки за обсъждане на образователната ни система, а децата са някъде там, гледаме ги през монитори!!!!

майката на французойчето е споделила, че при тях родителите придружават детето до 4г. максимум! Браво, а нашите си мислим, че все тр да са залепени за полите ни!!! Дали и те/децата/ мислят така?

# 154
  • ВАРНА
anbeta , абсолютно съм съгласна. Родителите на деца над 3г нямат място на партито за РД на приятелче на детето (освен ако родителите на рожденика не желаят обратното).
100% съм сигурна, че децата си мечатаят да се "изтрещят" на някое парти, без мама да е там и съответно нон-стоп контрол. Нека им дадем тази възможност. Така се става голям  Simple Smile

# 155
  • Варна
Дъщеря ми след 2 месеца ще става на пет години и много отдавна ми е заявила, че иска партито да бъде еди-си-къде, но да не присъстват родители. Списъкът с поканените е съставен даже. Чудя се какво да измисля по въпроса, при положение, че някои от родителите бегло ги познавам, защото са на деца от детската градина. Дали ще си пуснат детето така - съмнявам се. Иначе го е измислила малката - баща й ще ги извозва с колата от и по домовете  ooooh!

# 156
  • ВАРНА
Bluebell O'Smallheaven , много добре го е измислило детето  Simple Smile Баща й знае ли каква задача има  Simple Smile?
Аз бих написала на поканите желанието на детето - искам парти без майки и бащи  Peace

# 157
Моят син е присъствал на детски рожден ден "без родители", когато беше на 5г.
Момченце от ДГ покани цялата група в театър "Щурче" с участието на любимия на всички Бате Ицо.Майката обясни, че децата ще бъдат наглеждани от 4-5 майки , вероятно тези, които са и по-близки, дори ни предостави възможност ако искаме направо от ДГ да ги вземат.В определен час си взехме децата, при вземането тя ни почерпи с кафе, бонбони, торта/ който желаеше/, а децата споделиха, че са се забавлявали много добре.

Аз не бих организирала все още детски рожден ден без майки, защото ми се струва, че мога да попадна в неочаквано притеснителна ситуация.Може някое дете да се разплаче и др., изобщо струва ми се, че е твърде голям ангажимент да мисля на празника и за др. деца.А и има много места в града, където децата макар и заедно с родителите си, всъщност празнуват съвсем отделно, в отделно помещение.

Вероятно, вече в училищна възраст,децата ще пожелаят и ще настояват сами да няма родители.

# 158
навсякъде вече има аниматори, дори вкъщи можеш да си поканиш, т.е. не оставаш сам - мисля следващата година да направя ДЕТСКИ РД, пък не дай Боже, ако има нещо притеснително винаги мога да звънна на родителите;
иначе вместо на децата обръщам внимание на родителите и РД минава

# 159
  • Там където има любов
 Hug

# 160
Някой да сподели впечатления и информация за празнуване на РД в новия детски кът в Grand Mall.Днес попаднах на изгодна оферта,която вече беше разграбена /мисля,че беше в Dalavera.com newsm78/,много скоро мисля да го посетя,но ако някой е ходил или празнувал,нека сподели или качи снимки  Peace

# 161
Къде са отворили нов детски кът в Гранд мола, аз знам само този на последният етаж до електронните игри , но той не ми харесва , малък е и има телевизор, и освен това е мн шумно от ел. игри , детето се зарибява по тях и неще да седи в детския център.
 Кажете, ако има нов супер, че това ми е любимия мол за пазаруване и винаги ми е проблем къде да оставя детето там.

# 162
  • Варна
Онзи ден бях в киното, и аз се изненадах, че има нов детски кът. На реда на книжарницата е, почти до ескалаторите. Но нямах време да гледам за условията.

# 163
https://www.facebook.com/KidsPlayVarna?ref=stream
Харесва ми,но като изгледах клипчетата ми се струва,че ще е същата лудница като Capella Play Rolling Eyes

# 164
От първи клас нататък е без родители. Остават само тези, които са си много близки и искат да се видят, почерпят по повода.
https://www.facebook.com/KidsPlayVarna?ref=stream
Харесва ми,но като изгледах клипчетата ми се струва,че ще е същата лудница като Capella Play Rolling Eyes
дам

Общи условия

Активация на акаунт