Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 865
  • 721
  •   2
Отговори
# 165
https://www.facebook.com/KidsPlayVarna?ref=stream
Харесва ми,но като изгледах клипчетата ми се струва,че ще е същата лудница като Capella Play Rolling Eyes
милите, като в маймунарник са

# 166
# 167
Здравейте, моята дъщеря има скоро рожден ден - ще стане на 7 години. Събирам мнения за дискотека "На чирешата" под Пикадили Чаталджа, до бившето Алиби. Някой бил ли е там на детски рожден ден? Знам че има DJ, аниматорка и почерпка, тортата си я вкарвам аз. Ще каним около 20 деца и за тази бройка цената ме устройва.

# 168
  • Варна
Нашият 9-ти РД празнувахме в боулинга на Мол Варна, децата с рожденничката бяха общо 8, общо родители - 6 човека, тортата си я внесохме - не се заплаща за нея сервиз. Като цяло, бюджетен ни излезе РД - всичко с тортата около 150 лв.  Sunglasses

# 169
  • Там където има любов
Ние ще празнуваме 7-ят в " Златният лъв". Дано се получи добре. Както исках да излезе по малко ми се струва, че соленко ще ми излезе, но весело

# 170
Здравейте, моята дъщеря има скоро рожден ден - ще стане на 7 години. Събирам мнения за дискотека "На чирешата" под Пикадили Чаталджа, до бившето Алиби. Някой бил ли е там на детски рожден ден? Знам че има DJ, аниматорка и почерпка, тортата си я вкарвам аз. Ще каним около 20 деца и за тази бройка цената ме устройва.

Бяхме там на РД, на съученичка на Рая миналата година ! Много приятно беше  Grinning ! Добре се получи партито  Peace ! Доста се забавляваха децата, организираха им разни игри, танци...
Каква е цената, ако не е тайна ?

# 171
 star цената е 100лв за зала, DJ и анимация и 8 лв. на дете за 3 часа. Мойта щерка има списък с много гости Crazy и ми излиза по-изгодно там, отколкото в детски кът.

# 172
  • Варна
А отзиви от новия Тринити контраст има ли вече, за празнуване на рожден ден питам?

# 173
  • Варна
В неделя бяхме на рожден ден в Гранд мола. Направено е добре, но имаше ужасно много народ. Нямаше аниматор, който да занимава децата /то и няма къде /. Три часа бягаха, скачаха и се блъскаха. Те останаха доволни, но аз искам нещо повече. Все още не съм измислила мястото за рожденния ден на детето.

# 174
А отзиви от новия Тринити контраст има ли вече, за празнуване на рожден ден питам?

Даааа, има, на 1ви бяхме там на РД ! И там прекараха чудесно децата ! Залите предлагат по -тихи и кротки игри. Аниматорките бяха много мили. Спокойно е , ненатоварено от към външи посетители.

# 175
  • Варна

Даааа, има, на 1ви бяхме там на РД ! И там прекараха чудесно децата ! Залите предлагат по -тихи и кротки игри. Аниматорките бяха много мили. Спокойно е , ненатоварено от към външи посетители.

За предстоящ 7-ми рожден ден на момче подходящо ли е, или е за по-малки деца?

# 176
Според мен е подходящо  Grinning ! Ние бяхме на РД на 7 годишна госпожица, а в събота сме пак там, на РД на 8 годишна госпожица  Flutter !
Дъщеря ми, която е на 8 веднага пожела следващия  и РД да е там Laughing (ама на нея навсякъде и харесва, нали става въпрос за игри  Mr. Green ) ! Синът ми също се забавлява чудесно, 2 часа въобще не му видях очите !

В детския кът се влиза с калцуни ( това за родителите предимно) , или по чорапки, много е топло ( за къс ръкав) ! Последно преди да си тръгнем играеха на куклен театър. На детската маса видях сандвичи, пуканки, сокчета... обичайните неща. Мисля че за първият час и половина, няма наем на залата, после се плаща на час май ( или пък беше на половин  newsm78 )!

ПП: Има зала с Телевизори и Плейстейшън/ Ексбокс !

Най - добре е да проверите на място  Wink !

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 14:09 от star

# 177
  • Варна
star, благодаря! Имам още време, рожденият ден е през февруари, но и възможностите не са никак много, затова мисля от сега.

# 178
Декември синовете ми стават на 2 и събирам идеи от сега, че после става лудница Simple Smile
star, а за 2 годишни дечица подходящо ли е? Винаги ли има аниматор, как са отделени родители-деца? За родителите има ли избор меню? Извинявай за разпита   bouquet

# 179
Аз ходих в Тринити да погледна, хубаво е, ново, стилно, но не ми се върза с бягащи и крещящи десетгодишни. Иначе за час и половина залата е на разположение на децата, след което всеки следващ 1/2 час е 30 лв. Има опция за наемане на PS или Xbox - 30 лв. на час ли беше, не помня. Предлагат анимация и дискотека, може да се поръча и торта - работят с Ламор и Дъга. Има кетъринг за родители, плата с брускети, хапки и мезета- около 1.10- 1.20 лв. за бр.  За децата са сандвичи, топли - около 3.20 лв., няколко вида. Напитките са от бара и по цени на заведението, не съм гледала цени, предполагам, нормални. 
Лично на мен крайна сметка ми остават вариант Влъхви и картинг в Мола. Някой има ли представа от условията за картинг? И още, тортата трябвало да бъде с мотори, фигурки, не фототорта. Но да е шоколадова. За гостите вкъщи - плодова. Цялото това чудо за рожденик, който за десет години веднъж не е изял парче от тортата си за РД. Представям си какво ме чака в пубертета  #Crazy
И така, моля също за идеи къде да поръчам торта, споделете последни впечатления  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт