Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 893
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна

И така, моля също за идеи къде да поръчам торта, споделете последни впечатления  Praynig  bouquet

Нашата я поръчах за 2-ри път от един цех в уличката между траурните агенции и входа за подземния паркинг на Гранд Мол Варна.
Торта 16 парчета струва 20 лв. Може да избереш картинка по каталог или да им донесеш флашка с твоя картинка или идея - доплаща се още 2 лв.

По-големите торти (не си спомням колко парчета бяха), но са  огромни - са по 27 лв без значение каква картинка ще избереш, нищо не се доплаща.

Имат и фигурки, но не ги гледах какви са.

# 181
Киса тези торти там са с ужасен вкус по мое мнение, без да съм от претенциозните.

# 182
  • Варна
Киса тези торти там са с ужасен вкус по мое мнение, без да съм от претенциозните.

Хихи, не знам каква точно си яла, но предлагат да си комбинираш каквито искаш кремове, много ми препоръчваха някакъв с банан, но аз категорично отказах. Взех си шоколадово-ванилова и си беше ок.

# 183
Здравейте, искам да ви попитам къде точно се намира Тринити и подходящо ли е за деца на 1,5-2 год. Предварително благодаря.

# 184
А някой има ли отзиви за детски център РАЯ.  newsm78

# 185
А в Елитис как протичат рождените дни?

# 186
Здравейте, искам да ви попитам къде точно се намира Тринити и подходящо ли е за деца на 1,5-2 год. Предварително благодаря.

И аз бих питала същото, или по-точно за колко годишни деца е най-подходящо мястото?

# 187
Първия рожден ден на дъщеря ми беше в Рая на 15.07. Беше адски топло, климатика не можеше да охлади достатъчно и определено умряхме от жега. Персонала не особено отзивчив по скоро нещо като управителка или отговарящата за рождените дни. Все едно си и изял десерта. Без абсолютно никакво желание за работа.Иначе детския кът не е лош, има доста играчки, а и като цени беше най-поносимо от другите места на които ходихме. Дано съм помогнала Simple Smile

# 188
Бихте ли дали препоръки за трети рожден ден? Simple Smile)))

# 189
  • Варна
Скоро някой празнувал ли е в Бизнесхотела? Или някакви отзиви за рожден ден там?

# 190
просто една зала и поръчваш кетъринг - за малки става, понеже вие си ги гледате

# 191
Здравейте! Другата събота ще празнуваме 1-вият рожден ден на моето момиче, но все още не сме избрали място. Тъй като е малка, и останалите деца са на годинка, мислим, че не е необходимо да има детски кът. По-скоро да е просторно, за да има къде да щтъкат, тъй като са току що проходили. Пицария или някакво ресторантче, предполагам. Моля за съвет, тъй като не остана време а сме до никъде Simple Smile

# 192
А в Елитис как протичат рождените дни?
Лятото бяхме там на РД на 1-годишно детенце. Ами как протече - децата щъкаха в детския кът, а единият от родителите стоеше с детето си вътре. Не забелязах никакво желание от страна на аниматорките да си играят с децата, пък дори и с рожденичката. Иначе храната беше добре. Атмосферата е приятна. Детският кът е много голям и има доста забавления за децата. Синът ми определено беше доволен Simple Smile

# 193
Нашият рожден ден мина в Елитис. Гостенчетата бяха на 3-4 год предимно и 3 двегодишни. Всички се забавляваха в детския кът, не много с аниматори, ами си дивяха по отделно. Иначе имаше 2 аниматорки, които по-скоро внимаваха да не се бият или ударят. Казаха, че не гледат по-малки, в смисъл едногодишните влизат с майка си и си играят с нея. Има пакет за 10 деца, 20 родителя 200 лв. всичко без напитки, за 12 деца, 20 родителя- 240 лв. Включва и тортата, хапки за възрастни.
Доволна съм като цяло, не беше кой знае какво, но не мога и да се оплача:)Децата си играха цели 3 часа и се надивяха на воля. Имаше и една фотографка, която направи чудесни снимки на по-послушните деца и зарадва родителите им.

# 194
синът ми навършва 1 годнка на 28-ми декември - дайте идея за заведение с детски кът където се заниамават и с по-малки дечица. по възможност в менюто на заведението да присъстват и пици Simple Smile В Рая ми допадна всичко друго но не и това че за възрастните има разни хапки и сандвичи.

Общи условия

Активация на акаунт