Правила при ходене на гости в друг град!

• 10 429
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
Какво е кафе с райберче? И аз не знам, а не съм от младите  Mr. Green

кафе с райбер

в интерес на истината за първи път съм го чула във филма 'Бъди благословена', та е моден израз от началото на 60-тте според мен /аз тогава дори не съм и замисляна била в проекто-план Twisted Evil/.

Да споделя и аз една случка от преди години, не е точно гости. ....

а на такова издевателство не бих се подложила за нищо на света  Peace

# 91
  • Не от София.
Какво е кафе с райберче? И аз не знам, а не съм от младите  Mr. Green

кафе с райбер

rotfImbo rotfImao

# 92
Не обичам да спя по хората и хората да спят у нас. Отивам на гости и след това на хотел. Да, когато съм поканена в нечия къща винаги нося нещо - торта, фруктиера, нещо за децата и т.н.

# 93
А по темата, правилото при ходене на гости би трябвало да е - не се дръж така, както и у вас не искаш да се държат.”

Споделям това мнение на 100%Изключително ми е неприятно да посрещам гости пушачи,които не пушат в собствените си домове, но в моя пушат на воля,а когато аз им гостувам трябва да вися по балконите.Газирам се ужасно много,когато оставя гостенката си в хола и отскоча до кухнята да донеса нещо, а  като се върна я намирам в спалнята,или на терасата да си комуникира с някой съсед.Неприятно ми е да ми ревизират хладилника.Но най-се възмущавам от липсата на елементарен такт,какъв дебил трябва да си,за да се отбиеш на кафе в четири следобед и да си тръгнеш в един след полунощ!За та такива ситуации синът ми казва „Госпожа Х пак насади квачката”

# 94
А по темата, правилото при ходене на гости би трябвало да е - не се дръж така, както и у вас не искаш да се държат.”

Споделям това мнение на 100%Изключително ми е неприятно да посрещам гости пушачи,които не пушат в собствените си домове, но в моя пушат на воля,а когато аз им гостувам трябва да вися по балконите.Газирам се ужасно много,когато оставя гостенката си в хола и отскоча до кухнята да донеса нещо, а  като се върна я намирам в спалнята,или на терасата да си комуникира с някой съсед.Неприятно ми е да ми ревизират хладилника.Но най-се възмущавам от липсата на елементарен такт,какъв дебил трябва да си,за да се отбиеш на кафе в четири следобед и да си тръгнеш в един след полунощ!За та такива ситуации синът ми казва „Госпожа Х пак насади квачката”
 Laughing
И аз през годините съм имала такива познати, които идват за по кафе и си тръгват по нощите. При това без да сме си безкрайно близки  Crazy
Вече като ми кажат, че ще минат през вкъщи да се видим предлагам да се видим навън  Peace

# 95
 LaughingБях постнала статус във фейсбук,нещо от сорта,че не сме хотел,ресторант,нито кафене...,но не помага Mr. Green Сега обмисляме да поставим на входната врата разписание с работно време,от колко до колко работи "обектът".Това в кръга на шегата разбира се.Но едно гости освен приятно,може да се окаже доста натоварващо за домакините.

Общи условия

Активация на акаунт