За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 33

• 32 262
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък да попитам нещо да ми препоръчате против бълхи  Cry Явно има някаква гадинка вкъщи, малката е зверски нахапана по телцето, около ластика на гащичките, по ръбовете и крачетата до коленцата. явно е в леглото й и явно е упорита твар, понеже от седмица сменям буквално всеки ден чаршафчетата и пижамките... Искам нещо изпитано, което да напръскам вкъщи, но да може да се спи още същия ден  Thinking И репелентите дали биха помогнали  newsm78

Фронтлайн купи - разрежда се с вода и се напръсква цялата къща+матрака.
Като изсъхне, изсмукваш пода и матраците с прахосмукачката, заради яйцата на бълхата.

# 31
Някой ползвал ли е този сироп?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 13:43 от Самсара

# 32
Точно вчера са го изписали на племенника ми  -  за кашлица + хрема .По принцип той рязко вдига температура при простудни заболявания ,но дали от този сироп , все още не е.Други наблюдения нямам..

# 33
  • Burgas, Bulgaria
 Sad след час сме на консултация и ще ни слагат за първи път двете ваксини.Според вас имали смисъл да купя от студените лепенки да и сложа на крачетата или повече ще се стресне от студеното?

# 34
Тиква, със същия успех можеш да направиш превръзка с една мокра кърпичка, така поне правеше нашата сестра и това определено действа.

# 35
Точно вчера са го изписали на племенника ми  -  за кашлица + хрема .По принцип той рязко вдига температура при простудни заболявания ,но дали от този сироп , все още не е.Други наблюдения нямам..

Благодаря.
Аз си го мислех като профилактика  Thinking

# 36
Аз отново ще ви попитам: съвет за подсечени уши ще ми дадете ли? Embarassed

# 37
  • Шумен
Аз също се замислям за профилактика вече. Ние минахме (надявам се) още едно вирусче, до лекар не стигнахме а само 2 дни с Т под 39 (като не стоят да мерим под мишницата много и не знам точно  Blush ). Абе всяко ново си е наше знам си аз  ooooh! четох инфото за този сироп и някак ми допадна с прополиса  Rolling Eyes
Подсечени уши не съм лекувала, имаше един период едната малко подсечено зад ухото, но то си заздравя (мацнах я няколко пъти с крем Бочко)

# 38
  • в огледалото на живота
Точно вчера са го изписали на племенника ми  -  за кашлица + хрема .По принцип той рязко вдига температура при простудни заболявания ,но дали от този сироп , все още не е.Други наблюдения нямам..

Благодаря.
Аз си го мислех като профилактика  Thinking

По-добре опитай с клеева тинктура за профилактика,определено е по-безвредно и без хим.добавки  Peace

# 39
Точно вчера са го изписали на племенника ми  -  за кашлица + хрема .По принцип той рязко вдига температура при простудни заболявания ,но дали от този сироп , все още не е.Други наблюдения нямам..
Благодаря.
Аз си го мислех като профилактика  Thinking
По-добре опитай с клеева тинктура за профилактика,определено е по-безвредно и без хим.добавки  Peace

Давала съм клеева тинктура. Но септември тръгва за първи път на градина и ми се иска нещо по-силно.
Аз се колебая между този и Ликуид фор кидс. Този специалано не е блъскан с хим. добавки, фирмата производител е много добра.

Galski, ако кремчета като Бочко и Здраве не помагат, обърни се към педитъра да Ви предпише нещо.

# 40
  • Шумен
Специално за моите деца само клеевата тинктура сякаш не даде голям ефект, на нас ни трябва и някаква профилактика за гърлото. Нашата лекарка ми беше дала идеята да заменя водата която пият вкъщи с чай от подбел. Но мен не ме кефи идеята да заменя чистата вода със сладък чай (без нищо не искат и да го близнат) а след него пак да са жадни и пак да търсят вода  Confused Тази година смятам че вече имам някакъв поглед над децата си и няма да действам на сляпо каквото изпише това да давам, затова събирам идеи и впечатления които да обсъдя с лекарката ни. Миналата есен почнахме профилактиката с една ваксина през устата трети месец не я завършихме. За мен беше безсмислено да правя трети курс 2 месеца след втория (здрави не можахме да устискаме повече от 3-4 дни в яслата  #Cussing out ) едва излязохме от омагьосания кръг на АБ и болести със стоене вкъщи и никакви контакти с други деца  Tired
Въпрос имам и аз. От зимата в един шкаф на тъмно в стъклено шише имам клеева тинктура (правих я от спирт и прополис), каква годност има тази смес някой знае ли?

# 41
Клеевата т-ра няма срок на годност,може да се ползва неограничен период от време.

# 42
След дълго отсъствие се записвам да ви следя,че докато намеря последната тема много прелистих Simple Smile
Десито и ние така бяхме - от април та чак до края на юли.Накрая извадихме носната сливица.сега да чукна на дърво сме добре, но от 3 месеца не е ходил моя син на ясла.В момента ме тресат притеснения че трябва да го пускам пак и не знам как ще се адаптираме все едно отначало отделно се притеснявам да не започне пак да боледува.

# 43
От няколко дни синът ми започна от легнало положение да седне, но за кратко /10на секунди/. Забелязах, че гърбът му е много превит и раменете също отиват напред. Застава като отворено джобно ножче. Необходимо ли е по някакъв начин да помогна за да започне да сяда с добре изправен гръб и рамене или това ще стане с течение на времето?

# 44
Момичета имам въпрос - може ли да се повиши телесната Т от еднократно повръщане /примерно ако е от някаква храна, която е подразнила стомаха/ или да смятам, че сме си лепнали в момента върлуващия вирус с повръщане, разтройство и Т.
Малкият преди малко повърна и непосредствено след това имаше 37,5.Няма разтройство, не му е червено гърлото, не казва нещо да го боли.

Общи условия

Активация на акаунт