Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ефективни ли са репелентите, след като вече сте били ухапани?
Защо не трябва да се ядат сурови жълтъци през лятото?
Какви домашни средства могат да се използват за борба с бълхите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ефективни ли са репелентите, след като вече сте били ухапани?
-
Защо не трябва да се ядат сурови жълтъци през лятото?
-
Какви домашни средства могат да се използват за борба с бълхите?
-
Как да се справя с подсечени уши при бебета?
-
Може ли еднократно повръщане да повиши телесната температура?
), Валя е детето с капризи. До миналото лято Вали пиеше супата със сламка - единствения начин да поеме течността (добре че и харесваше). Аз на капризите и отказа да яде отдавам по-късното научаване да дъвче, по-късно от сестра си овладя дъвкането. Забелязах че харесва месце да си гризе от кокалче, доста често и предлагах под тази форма и отделно се трудех да пробутам някой "самолет" (лъжичка) с манжда. И до днес е все така трудна на солена храна, често си сменя вкусовете. Може до вчера да е примирала за картофи а днес да не иска да ги погледне, преди обичаше и спанак и ориз, но уви вече ориза само сладък (мляко с ориз) го опитва а спанак не ще и да погледне. Последния ни хит сега е зеленчукова супа, без нищо зелено обаче вътре. Тя може само на филийки с масло, месце и сирене да живее а аз гоня разнообразието в менюто. Добре че с плодовете ги нямаме тези проблеми, че съвсем щях да лудна от къде да дойдат натурални витамини.
Отделно в менюто има разнообтазие, не е само на АМ и бисквитки. Зъбите са коварни и не яденето може да продължи до избиването на последния зъб, но като гледам ти даваш различна храна , не сте твърдо и само на АМ, така че горепосочените примери може да не се отнасят до вас ( и ти го пожелавам де), имай търпение, за мен тази храна, която поема детенцето ти хич не е малко
Да видим тогава!Иначе хапва с удоволствие филия с масло.Не мисля да не й давам защото май това е единственото което яде без проблем(средата на 1 филия).
не минава от нищо.Дали не е от зъбите,растът последните кътници.
.