За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 33

• 32 262
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Berlin
Последните 2 месеца малкият е постоянно с разстройство или сополив нос. Днес за 3ти път се разстройва, 2 пъти пълни памперса доволно и после каквото хапне, излиза ... Има бели парцалчета, не точно слузести. Това на какво може да се дължи? Предният път педиатърката каза, че това е слуз, но аз мисля, че може и да е от мляко или сирене ... И какво мога да му давам, за да не почетвъртваме това положение? Като си помисля, че пак поне седмица ще е на диета, ми иде да се гръмна. Не яде нищо от диетичните неща вече, днес почти не е ял и каквото изпи, го изходи.

# 691
  • Burgas, Bulgaria
много съм проста , много , станах с малката в ръце и я ударих да ръба на кошарата - пластмасова е , а детенце освен ,че плака има и цицина - я кажете , нещо трябвали дА правя .... дано не ви се стори смешно  Tired Tired Tired Tired . Горката , дори не рева както обикновено , а пищеше ......

# 692
много съм проста , много , станах с малката в ръце и я ударих да ръба на кошарата - пластмасова е , а детенце освен ,че плака има и цицина - я кажете , нещо трябвали дА правя .... дано не ви се стори смешно  Tired Tired Tired Tired . Горката , дори не рева както обикновено , а пищеше ......

Следи я следващите 24 часа за сънливост и повръщане,ако ги няма на лице, няма за какво да се притесняваш.Не си проста, често се случват такива неща, още повече , че не е нарочно.  Peace

# 693
  • Шумен
abs, според мен детето има проблем. Защо не прескочиш ЛЛ и не се обърнеш направо към гастро за поставяне на точна диагноза и адекватно лечение. Явно само с диета няма да се получат нещата, напълно е възможно и да е някаква алергия към храна това вашето. На вашата възраст горе-долу беше едно познато дете точно с много често разтройство, оказа се че има алергия към глутен.

# 694
по принцип повръщат веднага след като паднат или ударят на глава,ако има нещо Peace.
 Намазва се с олио, за да няма синина, чувала съм и за коричка хляб потопена във вино червено  Simple Smile поставя се и притиска мястото където се е ударило детето.
Ако е активно , без промени в настроението на детето, не се притеснявай, но за твое успокоение обади се на личната.  Peace

# 695
  • София
Здравейте мами!

Тъй като сме на смесено хранене, не съм сменила бибероните на шишетата с тези за над 3 месеца. Освен, че й е по-трудно да яде и става по-бавно, нали няма друга причина за използването на по-широки дупки?
Пробвайте със следващият номер биберон. Моя син не хареса нито един биберон, в началото пробвах с позиционните на Авент. Накрая се спря на физиологичните на Чико.

abs, и аз мисля, че трябва да направите изследвания.

мадам тиква, и на мен ми се е случвало.
За симптомите са ви писали. Ако се притеснявате за цицината направете консултация с педиатъра.

# 696
  • Berlin
Благодаря! Изобщо не ми е хрумвало за алергия... newsm78 Ще отидем на лекар, разбира се. През седмица сме в болницата, за съжаление. Simple Smile

# 697
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря момичета , снощи до към 2 часа я наблюдавах ,  всичко е наред  Hug

# 698
abs, белите парцалчета е напълно възможно да са от сирене.
Направете консултация с добър педиатър и детски гастроентеролог.

# 699
Здравейте момичета, имам въпрос. Малката заспива много добре във възглавница за кърмене, подпряна с друга по- малка възглавничка отдолу, така остава леко под наклон, т.е. главата й е малко по- нагоре, но позата не е седнала. Като в хамак е, ако мога така за се изразя. Притеснявам се, че е малко малка за тази поза- на 24 дена е. Има ли опасност да й стане нещо на гръбчето? По принцип връща доста мляко през устата, въпреки, че след кърмене я оригвам, струва ми се, че във възглавницата й е удобно след ядене, но дали не е вредно  newsm78
Благодаря предварително  Hug  bouquet

# 700
Не, нищо няма да й стане, не се притеснявай.
В началните месеци дори е препоръчително главата да седи на височина от около 30-тина градуса, именно заради връщането на мляко.

# 701
и аз имам подобен въпрос като на Delight31

Като в хамак е, ако мога така за се изразя. Има ли опасност да й стане нещо на гръбчето?

Моята кукла спи в една дървена люлка на Бертони, на колелца е и като легне вътре, увисва точно като в хамак. Удобна й е, защото е сгушена там, като в мама. Вечер я местя в леглото, но там спи по-неспокойно. Дали има наистина опастност за гръбначето???

# 702
Не би трябвало да има опасност. Така или иначе скоро ви предстои посещение при ортопед - питайте.

# 703
Sourcherry, благодаря мила, и ние сме скоро на ортопед, ще питам и него   bouquet

# 704
...и ние сме скоро на ортопед...

Именно това имах предвид Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт