Gossip Girl-тема 5

• 34 717
  • 611
  •   1
Отговори
# 105
Много благодаря   bouquet

# 106
ehhh последен сезон......

# 107
  • срещу двата комина :)))
ахахаххахаха  hahaha

# 108
# 109
  • София
Прическата на Хъмфрибой най- много ми харесваше в сезоните 2 и 3, ако и личността му да не беше винаги тъй завладяваща и свежа. Laughing

# 110
  • София
ох, къдриците на тоя... много ме дразни!!!

# 111
явно не е се е намерил стилиста който да подреди косата на данчо Mr. Green ще видим този сезон как ще е , макар че от него ми писна и не очаквам нищо. Още смятам, че някак си не трябваше да го включват с Б.

# 112
  • София
явно не е се е намерил стилиста който да подреди косата на данчо Mr. Green ще видим този сезон как ще е , макар че от него ми писна и не очаквам нищо. Още смятам, че някак си не трябваше да го включват с Б.

Не си единствена. Да си бяха останали приятели. Ама ако не преспят всеки с всеки, няма да е интересно. #2gunfire

# 113
Мисля, че съм го казвала и преди, но Дан ми е ужасно противен, а прическата само влошава нещата. Още помня епизодите когато беше с Блеър, как ми се повдигаше. От всички точно с тоз мухъл  Mr. Green

# 114
Аз все си мисля, че е търсен ефект.

# 115
Аз все си мисля, че е търсен ефект.
е нормално и аз мисля така, но някак си нямам обяснение. Твърде са различни. Знам ли.  Stop
Чък е друго нещо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
И на мен в сезоните 2 и 3 най-ми харесваше.От там нататък чувствата ми тръгнаха насолу,надолу,надолу   Laughing 
Аз си мисля,че може би някак пак със Серена ще го замотаят.
Тя примерно се е забъркала с някакъв,за който се жену и Данчо преоткрива любовта си и я спасява.Нещо като при Блеър,оня мазния и Чък.
Все пак трябва да покажат,че има надежда,че историите не се повтарят-тази на Лили и Руфъс.
На мен освен за Чък и Блеър,ми е интересно и с Нейт какво ще стане.Ще е тъпо пак да го забутат в ъгъла и в последната серия да му направят някаква половин минутна среща с някоя та зрителя да си мисли,че той се развива.

# 117
И аз се надявам  Нейт да го развият повече .  Laughing И той милият като Серина не знае какво иска . ;д

# 118
Хех , гледам , че Ед е започнал да отговаря в аск .. ;д Той ли е ?  Laughing

# 119
  • au bout du monde
Малко красота от предстоящия епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт