Gossip Girl-тема 5

• 34 685
  • 611
  •   1
Отговори
# 555
Нима съществува някой да не харесва Чък и Блеър? И малко чак луди, като мен, по тях. Няма друга такава тв двойка, за мен. А, че му беше време за край - беше му.

# 556
Аз след празниците ще гледам лека-полека да напредвам

# 557
"Ако е бил чак толкова жалък..." ами не, аз съм седнала и си измислям рейтинги, най-лесно е да си го провериш това. Дадоха им шанс да го завършат защото беше вече изкарал 5 сезона, логично е, да има завършена история, не са го спрели както другите още след първи сезон и да не им пука. Същото направиха и с One Tree Hill преди това, който също го бяха развалили накрая.  Peace

# 558
mokka стига вече с това.Никой не те закача .Аз казах това ,което исках да кажа.
Няма какво да си проверявам,защото никъде не съм споменавала думата рейтинг и не ме интересува рейтинга на който и да е филм или сериал.Нещо може да ми хареса без да ме интересува рейтинга му.
Весели празници от мен Simple Smile

# 559
  • UK
 Mr. Green Аз честно казано не харесвам Блеър и Чък, в началото им симпатизирах, но за мен сценаристите въобще не им развиха образите по никакъв начин,...
Симпатизирах най много на Дан, но с този финал наистина му е*аха майката и на него!
А относно най-великата ТВ двойка - за мен това са си МерДер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искам да кажа, че всеки с предпочитанията си...

абе понеже не следя рейтинги, ама 90210 и той е супер мега зле, ама още крета, дали това е последен сезон?!?! Praynig

# 560
Никой не те спира да го харесваш, не можеш да ме разбереш. Ти спориш, че не бил толкова жалък сериал. Аз не съм коментирала харесването ти, аз коментирам фактите, ти тръгваш друго да ми обясняваш, като от самото начало АЗ говоря за рейтинга му. Надявам се, че вече сме се разбрали...

90210 е зле, да, но него като го подновиха тази пролет казаха, че имат голям международен успех и в много държави се продавал добре. Тази пролет ще кажат последен ли е, не е ли Simple Smile

# 561
А 90210 ми е толкова любим! Нито един епизод не ми е бил тъп. Обожавам го. Навид...ммм...

# 562
Отдавна се разбрахме ,да. newsm10

Преди време по тв даваха някакъв сериал ,мисля че се казваше 90210,но дали е този за който вие говорите?Някой сеща ли се или просто съм се заблудила нещо? newsm12

# 563
Има две версии. Едната е доста стара с родителите на сегашните тийнейджъри. Другата е сегашната, мега готина Simple Smile  Пак е за богаташи, младеж, интриги, любов. Heart Eyes И ми е по-любим от този. Задължително да се гледа.

# 564
Е значи имам някакви спомени все пак newsm47
Ще го видя аз този новия,дано да ми хареса. Simple Smile

# 565
На мен пък много не ми се върза това Дан да е Gossip Girl Simple Smile

# 566
  • Бургас / София
Финала не беше нищо особено, думите на Дан бяха съвсем смислени и си имаше причина да е Клюкарката и да надвие всички...Тук идва момента на прошката.... Как всички му простиха, че той си играеше с живота им?  #Crazy . Точно неговата жена беше най - обижданата newsm78 . Лично аз никога не бих простила такова нещо..Всичко във финала беше толкова захаросано, както и 9-тата серия и смъртта на Барт...Само сватбата на Чък и Блеър беше уникална, много се радвам за тях, а Нейт очаквах да е със Сейдж, тя го разбираше и му помогна в тежък момент, а те кмет ще го правят  newsm78 .

# 567
 La Libellule много готин колаж!  newsm10
Естествено, че е известен сериала. Щом дори у нас и в Азия е гледан. Не е много реалистичен,
но си е готин.  Peace Дори и само заради красотата, пак си заслужава да бъде гледан.

# 568
Дан ли е Клюкарката? Егати гадното, че го прочетох това  Simple Smile не исках така да стане, ама като чета и любопитствам така стана  Simple Smile сега няма да ми е интересно  Sad можеше да го скриете някак
Много ме е яд  Mr. Green ама какво да се прави, поне се разбра  Grinning и това е тъпо смея да кажа

# 569
  • Бургас / София
Извинявам се, че издадох Клюкарката мислих, че вече всичките сте гледали финала...

Общи условия

Активация на акаунт