Gossip Girl-тема 5

• 34 678
  • 611
  •   1
Отговори
# 570
Финалът беше преди 100 години вече и е норнално да се обсъжда. Ако искате да го пазим в тайна още десетина години, че може и някой друг сега тепърва да започва да го тегли и гледа.

# 571
Този сериал ми беше любим...до 3 сезон,след това го развалиха.То не беше Нейт и Блеър,Блеър и Чък,Блеър и Дан и т.н,всеки се изреди с всеки...Какво е това тяхно приятелство не знам.А за Серина думи нямам или е много тъпа,или адски наивна.Всяко момче,което и се усмихне и тя е готова,а най-лошото е,че всеки е "най-голямата любов" и "истинския мъж",дори на моменти ми ставаше смешна.В последния сезон и Чък ми противен,какъвто и да е баща ти,да го убиеш...да искаш да му се случи най-лошото,това не го разбирам...

# 572
  • Ямбол
Този сериал ми беше любим...до 3 сезон,след това го развалиха.То не беше Нейт и Блеър,Блеър и Чък,Блеър и Дан и т.н,всеки се изреди с всеки...Какво е това тяхно приятелство не знам.А за Серина думи нямам или е много тъпа,или адски наивна.Всяко момче,което и се усмихне и тя е готова,а най-лошото е,че всеки е "най-голямата любов" и "истинския мъж",дори на моменти ми ставаше смешна.В последния сезон и Чък ми противен,какъвто и да е баща ти,да го убиеш...да искаш да му се случи най-лошото,това не го разбирам...
Така е,Серина и аз не я харесвам NaughtyМного повърхностен образ й изградиха.За Чък и аз се надявах да му подаде ръка,но се изненадах Rolling EyesПоследните епизоди ми бяха напудрени,не очаквах всичко да е хепи енд Laughing

# 573

Мислите ти за Серина провокираха разсъжденията ми...не срещаме ли в ежедневието си повече такива момичета, за които всеки следващ е "най-голямата им любов" или пък е "единствения"?  newsm78 Серина е събирателе образ откъдето и да го погледнеш. А Блеър е типичната кучка, модна икона, известното момиче, което всички преследват-този образ е истинският й, за жалост накрая остана много малко от него.

# 574

Мислите ти за Серина провокираха разсъжденията ми...не срещаме ли в ежедневието си повече такива момичета, за които всеки следващ е "най-голямата им любов" или пък е "единствения"?  newsm78 Серина е събирателе образ откъдето и да го погледнеш. А Блеър е типичната кучка, модна икона, известното момиче, което всички преследват-този образ е истинският й, за жалост накрая остана много малко от него.
Честно казано напоследък все по-рядко срещам такива момичета като Серина,повечето като,че ли искат да бъдат като Блеър и се държат нагло като "кучки".

# 575
Има много като Серина според мен. В днешно време е по "безболезнено" да си Б. , но всеки иска любов според мен

# 576
А да и това го има  mi6eto_942 ама това е , защото мадамите много се вживяват, а пък и са комплексирани Блеър си е Блеър, но образа й се разми.

# 577
# 578
Лейтън Мийстър за сп. Flaunt

# 579
Страхотна е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 580
# 581
Всичко във финала беше толкова захаросано,

а кво да бъде - като в турските сериали - масово самоубийства и ред сълзи,ред сополи Crazy

на мен си ми Аресва всичко - артистите,финала и целият сериал  Sunglasses

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 14:46 от Lussy

# 582
Аз съм на четвърти сезон още,но лека полека ще стигна и до финал че идва сесията скоро

# 583
Здравейте  Mr. Green    Може би около 2 години първи сезон на този сериал си стоеше изтеглен в лаптопа ми. Веднъж пробвах с първа серия, но никак не ме грабна и го зарязах. Покрай коледните и новогодишните празници обаче, поради скуката по ТВ пак се пробвах и ето че снощи изгледах финалния 10-ти епизод на финалния 6-ти сезон. Малко ме е срам да си призная, но на почти 29 години, с две малки деца, а да се увличам по тийн сериали...Съжалявам само, че не съм го почнала по-рано, така щях да имам възможността да коментирам тук с вас и да изразявам удоволствието си след всяка нова серия. От друга страна пък, си спестих шест години чакане за всеки следващ епизод Simple Smile Горен Ийст Сайд ще ми липсва.... Cry

Искам да помоля, ако все още някой влиза тук, да ми препоръчате за гледане нещо подобно. Честно казано, на този етап едва ли нещо ще ми се стори по-добро, но предполагам, че еуфорията ще отмине бързо...

# 584
Ако не си гледала 90210...

Общи условия

Активация на акаунт