дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 501
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
12 страница...   Laughing зАПИСЧЕ и после ще чета назад.
Фейт  Hug

хииххи даже 13та...

# 181
Елио .... ти опашката не я гледай ... както виждаш и мен ме изпреварват Joy Joy Joy

Ева ... радвам се, че половинчо вече е добре  Heart Eyes
Виждам, че ще посещаваш "нашия доктор"  Mr. Green кога ти е часът ... пиши после  Hug

Рошли ... ти май си фен на зеленото  Mr. Green
Пазиш ли още снимката с майка ти и количката   Crazy да я качиш да я видя пак  Blush

Лина ... термоментъра би трябвало да е за теб ... аз такъв съм взела, защото сутрин преди визитация искат да си си измерил Т. и да им казваш колко е  Heart Eyes

Мартииии ... измъчи се и ти мила ... айде този малкия човек вече да излиза  Praynig Hug
Избрахте ли му име ... може за това още да се ослушва  Mr. Green

Мишонче ... твоята свеки май има задни мисли  Joy Joy Joy

Бена ... щом док казва, че са нормални, не се притеснявай тогава  Hug

# 182
  • Бургас
Какво си се начумерил бе адашче?
Тъжна е моята душа,
че не мога да реша,
кое повече ми тежи - корема или г**за. С извинение ама е така Tired

# 183
Инка Прохождането е най-добре да стане СЛЕД 1г, а нормата е ДО 1г и половина. Ако не проходи до тогава търсиш мнение на специалист. На приятелка проходи на 1г и 4м. на други на 9м. Според мен идеята е - могло-проходило, но не ти да го учиш, държиш и подбутваш. Там съм на мнение когато е готово. Аз не държа за ръце да уча да ходи и не слагам в проходилки и с каишки. Никс се научи да пълзи и добре се справяше. После изправяне и следваше ходене на 11м и половина. Но скачането - все си мислех, че едва ли не заякват крачетата с това бънджи. Той много си го обичаше. Но добре, че сме нямали лоши последствия.
Мелл едното ще олекне до месец, ама за другото бая тичане е нужно.

# 184
Привет и от мен!
Докато се включа и сте изяли закуската ...  newsm22
Аз се стягам за доктор сега и после ще се отчитам как е минало.
Да ви питам как следите дали ви падат коремите? Аз си сложих една реска на вратата преди 2 седмици на нивото на пъпа и имам чувството, че се качва още нагоре, а не обратното  Rolling Eyes
Качих и аз една снимка в албума за 9-тия месец, благодарение на едната моделка от вторник Simple Smile
Хубав ден и до после

# 185
Мартииии ... измъчи се и ти мила ... айде този малкия човек вече да излиза  Praynig Hug
Избрахте ли му име ... може за това още да се ослушва  Mr. Green

И аз снощи това казах на татко му като взе да мрънка че не излизал. Тогава човека рече и отсече - Александър и точка по въпроса. Вече има име, всичко е купено, изпрано, изгладено и подредено. Даже манджа му взех вчера за всеки случай ако не потръгне с кърменето. От това повече, не знам какво иска мързеланчо  Mr. Green

Сега аз не съм подстрекателка за количката, но да си кажа  Laughing - Фейт, ако те притеснява височината, въобще не го мисли. Моята зълва е по-дребна от мен (аз съм около 162), идеална и е количката. Аз мисля, че е страхотна  Heart Eyes.

Тъжна е моята душа,
че не мога да реша,
кое повече ми тежи - корема или г**за. С извинение ама е така Tired

Joy  Joy  Joy
Melly.G, президент  newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:39 от Мартичка

# 186
Добро ютро от мама Франчи Hug черпя ви с кафенце   food010
снощи до никое време бях с ужасни контракций,и най интересното е че не бяха на минути,а една след друга Thinking диретно
амаааа си стоя в къщи и това си е Blush
рошли честита да е количката Hug и аз много харесвам зеленото Peace
леле милата стаси,ама защо я задържат??? какви са тия методи...ти раждаш и вместо да ти помогнат те те задържат? Thinking
 за кръвното-моето е толкова ниско,чееее 60/40 Whistling лекарката казва че е лудост и се чуди как живея и аз и казвам,че винаги съм била така Laughing да не говорим ,че все едно нямам кръв във вените Laughing те ме пробиват -вена супер ама вътре кръв нямааа Laughing Laughing Laughing
днес съм решила да ида в южния пар да се разходя,амаааа след 5 ще да е,че тази сутрин не е за вярване колко е горещо навън #Crazy
айдееее искам бебе в тематааааа Crazy Party

# 187
  • Бургас

Мелл едното ще олекне до месец, ама за другото бая тичане е нужно. [/color]
Баси и приятелката.....голямо успокоение Tired
Одеве се търкалм по главната с Никола и гледам в една витрина - Ледоразбивач! Вгледах се по-добре и започнах да различавам крака, ръце.....Пък то аз и моето голяяямо Джей Ло (мога да го отдавам под наем, като екран, на лятното кино) ooooh! Тъй де, поне някой лев да завъртя Crazy

# 188

Одеве се търкалм по главната с Никола и гледам в една витрина - Ледоразбивач! Вгледах се по-добре и започнах да различавам крака, ръце.....Пък то аз и моето голяяямо Джей Ло (мога да го отдавам под наем, като екран, на лятното кино) ooooh! Тъй де, поне някой лев да завъртя Crazy

Hug
 Joy Joy Joy

# 189

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 190

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Еееее Марти значи вече си има и име ... какво чака тогава още  Crossing Arms Mr. Green Hug

За количката по принцип единствено ме спира май онова прозрачното на сенника. Нещо ми идва като орязана  и не знам дали ще пази хубаво сянка. Въпреки, че се продават отделно и чадърчета ... оф, не знам вече  ooooh!
Рядко така се колебая м/у нещо ... в повечето случаи казвам това ще е и точка  Mr. Green

# 191
Melly.G Абе душа, аз с предната бременност само на корем и гъз качих, можех да ръкопляскам с дупето, ноооо след като се роди Калин за 3 месеца станах анорексичка  ooooh! Недей го мисли тва, аз в момента си се кефя, че приличам на човек а не на кокалесто зомби  Crazy

Росии Къде се губиш? Hug
Франчи И ние смятаме там да се разходим днес, но ще е след 7  Crazy Аз хич не търпя на жегааа
kalinas Чакаме отчета  Hug
 Ох, много сладка количката, зелената  Embarassed Забравих на коя мама беше....
За прохождането Моя тръгна на  7 месеца  Crazy Чист ген, брат ми по същото време е проходил.

# 192
Melly.G Абе душа, аз с предната бременност само на корем и гъз качих, можех да ръкопляскам с дупето, ноооо след като се роди Калин за 3 месеца станах анорексичка  ooooh!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

То и аз в момента съм само на гъз и корем, но съм спокойна, че малкото ще ми спре тока ... ако е инато като мен  Mr. Green

Калинас ... изглеждаш невероятно  Crazy пу,пу,пу  Hug

# 193

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 194
Привет HugПрибрах се.Бебето е 3 кг,но плацентата е остаряла и води на долна граница.Лекарка видимо се притесни защо това бебче има вода само в едно ъгълче Shocked.Вика ме след седмица и ако е добре пак след седмица,преди да замине за 5 дни отпуск,но ми каза май ще я вадим по-рано  TiredИзплаших се,дали бебчето ми не страда,и без това не спя сега как ще издържа до другия петък  ooooh!Моля,ако някоя мама знае нещо по въпроса да ми напише,че в нета се ужасих  smile3518

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:50 от angel_bbb

Общи условия

Активация на акаунт