дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 476
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Мери-Гери Hug приятна ви разходка!
Фейт ще пийна нещо превантивно и тръгвам-чао от мен ще се включа в понеделник,сигурно ще има бебчета дотогава,успех на всички!

# 481
Айде бе бебьовци, раждайте се!  preggo newsm30  Нещо настана сушаво време, няма бебевалеж  Heart Eyes

# 482
  • shumen
Момичета как сте?Аз ходих днеска на ЖК.Всичко е ОК.Кръвно 110/70,матка-спокойна,разкритие нямам.Признаци за раждане никакви.Но пак не ми даде направление за очен.Нямали лимити.Другият път на 05.09.щяла да ми даде.Така се ядосах,че нямам думи.
И пак се прибрах с костюмче за бебка.После ще Ви кача снимки.

# 483
Привет, аз се понаспах  Simple Smile

За готвеното - аз обичам, но разбира се, не ми се готви непрекъснато. Храна не хвърлям /нали и куче имам, макар че рядко остава и за нея/. Готвя в голяма тенджера всичко, което ми се вижда бавно или сръткаво и докато е горещо слагам в буркан с винтова капачка и обръщам. След 12-24 часа проверявам, ако капачката е хлътнала отива в резерва, ако не е в хладилника за бърза консумация.Сега за днес имам един гювеч, дето не му хлътна капачката, ама ми се ядът чушки с яйце и сирене това идея за eva_82, за яйцата/. Така имам прибрана храна и за като се роди бебето.
Май и аз ще варя царевица - моята е съвсем млечна, само я кипвам и е готова.

Пак за носилките - в темата за слингове са пуснали линк, към едни доста евтини ергономични носилки:
Момичета гледам обсъждате раниците, аз тъкмо мисля да поръчам тази http://www.ebay.com/itm/New-Front-Back-Baby-Newborn-Carrier-Infa … 26rk%3D2%26#payId

Какво мислите? Изглежда ми прекалено евтино за да е вярно. Питах всички вкъщи дали наистина е така или аз пак не съм разбрала:D

Отивам да похапна пак, че ще взема да заслабна Simple Smile

# 484
Една от нас 45 мин в тенджерата под налягане.. за царевицата иде реч.
Мери-Гери много добро развитие на нещата при вас. Браво!

# 485
МОМИЧЕТААААААААААА и аз да се отчета като вестителка Crazyимаме си бебе Катерина 3400,51 см.  родено секцио днес на мама rossy-pm
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  ylinfant newsm30 newsm44

# 486
да и е живичко и здравичко ,много щастливо и за голяма гордост на мама и тати!!! Бързо възтановяване на Росси и скоро в къщи с бебока Crazy Hug newsm44  ylinfant smile3522

# 487
ей супер  smile3521 Роси, да ти е жива и здрава малката Катерина, браво

# 488
Ехааа, супер новина  Heart Eyes

Роси, честита Катерина, да е жива и здрава, да порасне красива и умна госпожица. Много радост да ви донесе. На теб мила, бързо възстановяване. Прекрасно име сте избрали  Heart Eyes

Да попитам и аз нещо - възможно е след гинекологичен преглед да получа кафеникаво зацапване, нали?

# 489
Чеееееестито на мама Роси и бебе Катерина!!! Да е жива и здрава и много щастлива малката принцеса и бързо възстановяване на мама!!!   newsm44 newsm51  ylinfant

# 490
МОМИЧЕТААААААААААА и аз да се отчета като вестителка Crazyимаме си бебе Катерина 3400,51 см.  родено секцио днес на мама rossy-pm
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  ylinfant newsm30 newsm44
Hug  bouquet честитоо,да е живо и здраво бебочето  и скоро да се гушкат у дома  bouquet

# 491
ей, Марти това кафеникаво зацапване ми се струва предвестник на щастливо събитие

Мери-Гери много се радвам, че отношението е било много добро в болницата, чак почвам да се надъхвам  Heart Eyes

# 492
Честито бебе Катерина на мама rossy-pm   newsm51

Да попитам и аз нещо - възможно е след гинекологичен преглед да получа кафеникаво зацапване, нали?
Да, може и повече от зацапване да е, ако се оплачеш на лекаря ще ти каже, че е нормално. В България всичките ми прегледи бяха такива. За това и вечно  си бях с разни глобули и лекарства.

# 493
  • София
Ей, браво,ЧЕСТИТО БЕБЕ КАТЕРИНА на мама Роси!!!
  Да е живо и здраво дете и да ви радва цял живот stork-girl
Пожелавам да се възстанови по-бързо Роси и да се прибират у дома.

# 494
rossy-pm, да ти е жива и здрава малката Катерина! Честито!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт