Къде в Бургас (33)

• 100 425
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • До морето :)
Преди имаше в подлеза за Операта и в този до Болницата.

# 166
Аз пък търся бара за пране на килими. Някакви предложения?
Скоро свекърва ми ходиха някъде до Медово, ще разпитам по подробно и пак ще пиша.  Peace

# 167
  • Бургас
За пране на килими две години подред използвам услугите на Данчо. Идва до нас , взима ги и после ми ги връща изпрани и опаковани. При това не мрънка, че живея на 5 ет. без асансьор  Laughing

Тел. 0888531317

# 168
  • Бургас
Къде има магазин за бременни освен в безистена за дрехи?? hahaha newsm68 newsm68 newsm12  newsm51 newsm51 newsm51newsm12 newsm12

Последно  в LC Waikiki видях доста прилични дрехи за бременни на добри цени /не са по-скъпи от тези в споменатите вече магазини/.

# 169
  • Бургас

Мерси и на теб   bouquet

# 170
  • Бургас
За пране на килими две години подред използвам услугите на Данчо. 
и аз ползвам от няколко години Данчо и съм супер доволна

# 171

момичета, виждали ли сте някъде да продават такива букви от плат? Rolling Eyes

# 172
  • у нас
Аз пък търся бара за пране на килими. Някакви предложения?
Скоро свекърва ми ходиха някъде до Медово, ще разпитам по подробно и пак ще пиша.  Peace

ок, очаквам с нетърпение да пишеш, че стана време да перем килимите.

Лече-буболече,   смятахме да ходим на Стоилово, но там не давали да се слага препарат. До преди две години ходихме на бара в село Порой, но там я затвориха. Бяхме много доволни, слагахме си препарат и си търкахме ние.

# 173
  • Бургас На пресечката за Рая
Къде има магазин за бременни освен в безистена за дрехи?? hahaha newsm68 newsm68 newsm12  newsm51 newsm51 newsm51newsm12 newsm12

Последно  в LC Waikiki видях доста прилични дрехи за бременни на добри цени /не са по-скъпи от тези в споменатите вече магазини/.

Преди имаше в подлеза за Операта и в този до Болницата.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря момичета!!!

# 174
Момичета, къде по центъра или Лазур кантори на нотариус? Знам една на ул.Републиканска, почти до Гурко. Другаде? Къде бихте ми препоръчали да отида? А имат ли разлика в цените? Интересува ме за пълномощно.

# 175
Момичета, къде по центъра или Лазур кантори на нотариус? Знам една на ул.Републиканска, почти до Гурко. Другаде? Къде бихте ми препоръчали да отида? А имат ли разлика в цените? Интересува ме за пълномощно.

Знам две около нас. И двете се казват Станка. Едната, доколкото знам, работела по-скъпо, но скоро правих при нея пълномощни - взе ми 5 лв. за едно. Намира се точно под бившия ресторант "Стария елен", ако го знаеш. (ул. Хан Крум 31, партер). На другата офиса и е на улицата на театър Адриана Будевска, малко след пряката, на която се намира пицария Венеция. (ул. Цар Асен 27 ет. 1)

# 176

Милена Илчева  Peace

Малката уличка в дясно от търговския център Кирил и Методий.

Телефон: 056/84 24 76, 056/82 05 71

Факс: 056/84 24 76

Имейл: notary257@abv.bg

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 00:42 от Анонимен

# 177
Аля Иванова, EliMery, много ви благодаря!

# 178
На мен пък ми трябва изпитано място за пране на килими. Миналата година се наложи да ги връщам повторно, че явно не бяха изсъхнали добре и миришеха Sick.

И аз питах преди, никой май нищо не каза ...
На мен обаче ми трябва някоя фирма,  която да ги вземе отвкъщи и после да ми ги докара, че са много и нямам възможност сами да ги носим някъде и да ги перем.

Ако някой знае, ще съм му мн благодарна! Simple Smile
Това лято носих малък килим(но дебеличък ) на атомивката до мърфито,седя 3дни,килимите им уж на слънце до отсрещния блок ,после 1 седмица седя на моята тераса да се отмирише ,нямаше такава ужасна миризма на спарено и не знам още какво  ooooh!

Свекърва ми носи до Мърфито, срещу ТВ Микс.  Но със вземане и връщане са само почистващите фирми Василка, Пепеляшка, Блясък и т.н. Но пък цените са значително по-високи от прането на автомивка.
Това лято носих малък килим(но дебеличък ) на атомивката до мърфито,седя 3дни,килимите им уж на слънце до отсрещния блок ,после 1 седмица седя на моята тераса да се отмирише ,нямаше такава ужасна миризма на спарено и не знам още какво 

# 179
Обущар в центъра открих на тройката срещу бързото хранене ,близо е до страничния вход на Трията ,но се подминава подземния им гараж и там вдясно.Носих мъжки чесхли ,подсили им изцяло подметката ,станаха мн добре .Друго не съм носила и не мога да хваля за всичко човека ,но пък ми все 13лв ,което ми се стори скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт