Къде в Бургас (33)

• 99 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Препоръчайте ми магазин за хубаво спално бельо? (Освен Калогера)
Деси,аз ползвам на тази фирма  http://www.lyumana-bg.com/
Изключително съм доволна,при положение ,че ги пера над 90 гр,не са мръднали ве4е 3та година.Купувала съм ги от Метро,надявам се да са си запазили качеството.

# 511
Под "хубаво спално бельо" друго разбирам(не калогера ).Последно преди 2седмици пазарих в новия мол от магазин TEXTURA http://textura.bg/  .Всичко е отделно(калъвки ,единични или двойни пликове,долен чаршаф) и си набавяш необходимите размери,долния чаршаф е с ластик.Комплект от 5части ориентировъчно излиза 200лв.

ТАС също са хубави ,малко са пренадути цените тук.Често чувам ,че ходят до Фабриката на ТАС в Чорлу(което си е близо) и било доста евтино!

Ако ти допадат по цветни и шарени щампи избор имаше и в Айко ,дори последните бройки са намалени.

# 512
  • Бургас
Още един глас за ТАС. Детското им бельо ползвам шеста година и не е променило качеството си. Нашето спално бельо забравих от кога е, но и то не е мръднало.

# 513
  • Бургас
На ул. Възраждане, до м-н Слънчо. Страхотно им е спалното бельо и е българско. https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0 … 086594702?fref=ts

# 514
  • Бургас

Избутвач и други хубави инструменти може да потърсиш в читави магазини, които продават Solingen.

А конкретни магазини? Че да не пиша до Вселенския патриарх да ми ги каже hahaha

Относно бельото на ТАС - ходих преди две години на еднодневна екскурзия до Чорлу, специално на пазар. Само една бургаска компания я предлагаше тогава. Водиха ни във фабриката на ТАС, имаше разпродажби на бельо на доста прилични цени.

# 515

Избутвач и други хубави инструменти може да потърсиш в читави магазини, които продават Solingen.

Относно бельото на ТАС - ходих преди две години на еднодневна екскурзия до Чорлу, специално на пазар. Само една бургаска компания я предлагаше тогава. Водиха ни във фабриката на ТАС, имаше разпродажби на бельо на доста прилични цени.

на 13.10 пак има и мисля да ходя (ще има ако се съберат хора де)

# 516

От Стар нейлз http://www.starnails.bg/ В Бургас имат офис някъде около гарата, мога да попитам къде точно беше. Или си поръчай от маникюристка.

# 517
Къде са преместили OUTLET 1, който беше срещу входа на бившето вече кино Смирненски?

# 518
Не са го преместили, а закрили, защото нямали право да продават след отварянето на м-н Зара в мола

# 519
Скоро ставаше въпрос за пердета, та да ви споделя. Днес имах работа до Райфайзен до Новата поща и нали точно до входа на банката откриха един магазин за текстил. Намърдах се аз вътре и станах разногледа. Има страхотни неща, но съвсем не по моя джоб  Sad . Харесах си едни перденца за 50 лв/м  Crazy

# 520
  • Бургас
Да  там има  голям избор на пердета и ги шият  доста добре сега ми остава да отида  и до  Домко и да решавам
 Peace

А за спалното бельо на Белотекс  цената е прилична ,но шевът им...  все едно баба ми ги е  шила на 3 мастики който  иска  мога да  му изпратя снимки ,но за тази цена си затварям едното око
TAC - изключително  доволна

Peace

# 521
  • Бургас
Толкова хубави отзиви има за ТАС. След малко ще ходя на стария мол и ще се отбия да поразгледам, че сме поръчали нова спалня.

# 522
  • Бургас
Момичета, имате ли отзиви за плуването в х-л България? Големия ми син отдавна мрънка за плуване, но през седмицата ми е невъзможно да го водя където и да е. Разбрах, че в България тренировките са в събота и неделя. Или да ме насочите към друго място, където да го водя почивните дни.

# 523
Здравейте на всички, някой може ли да ми препоръча фирма, която извършва цялостни ремонти в Бургас. Става дума за сменяне на подови настилки, дограми, измазване- всичко от нулата.
Ако някой е работил с подони фирми, които са коректни, бих се радвал да сподели опит! Simple Smile

# 524
  • Бургас
Момичета, чудя се дали в темата да не пишем и къде към момента има намаления и промоции или да се напрпви отделна тема за това?

Общи условия

Активация на акаунт