Къде в Бургас (33)

• 99 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Здравейте!Някой може ли да ми помогне къде може да се организира банкет фирмен за около 60-70  души.Гледах хижи в Отманли ,но на знам доколко е актуална информацията ,че датите на коментарите за стари..!
Благодаря предверително!
Последно фирмен банкет правихме на Божура - 120 човека. За токова народ може да се договаряте за цената.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 616
Sesil, и аз я имах същата случка. Носих ги на обущаря, който е на гърба на музикалното. Аз съм доволна от него, защото работи качествено и ми е наблизо. Цената беше някъде около 20-30лв за двата ботуша и май аз отделно си купувах ципове. Добре ми ги направи, но друг е въпроса, че се оказа, че самите ботуши нямали отзад на петата едно като картон, което обгражда петата, та така и не съм ги носила. Само дето си дадох парите и за тях и за слагане на ципове ...  ooooh!

# 617
  • Бургас
Здравейте!Някой може ли да ми помогне къде може да се организира банкет фирмен за около 60-70  души.Гледах хижи в Отманли ,но на знам доколко е актуална информацията ,че датите на коментарите за стари..!
Благодаря предверително!
Последно фирмен банкет правихме на Божура - 120 човека. За токова народ може да се договаряте за цената.

Да, на Божура е чудесно. Това лято празнувах там рожден ден. Ресторантът е модерно обзаведен, чист, уютен. Има и жива музика.Храната е вкусна и на сносни цени.

# 618
Имам нужда от мнения и предложения за  курсове по английски език за възрастни.Насочила съм се към у-ще Британика,но съм малко раздвоена след няколко прочетени и чути отрицателни мнения зa тях.

# 619
  • Бургас
Имам нужда от мнения и предложения за  курсове по английски език за възрастни.Насочила съм се към у-ще Британика,но съм малко раздвоена след няколко прочетени и чути отрицателни мнения зa тях.
По програмата "Аз мога повече" или ще си плащаш? В Британика цените са супер високи...

# 620
Здравейте!Някой може ли да ми помогне къде може да се организира банкет фирмен за около 60-70  души.Гледах хижи в Отманли ,но на знам доколко е актуална информацията ,че датите на коментарите за стари..!
Благодаря предверително!

Да, на Божура е чудесно. Това лято празнувах там рожден ден. Ресторантът е модерно обзаведен, чист, уютен. Има и жива музика.Храната е вкусна и на сносни цени.

Само да добавя, че на Божура има 2 хотела. Единият е в началото горе, а другият е по-надолу по пътя. На долния си спомням, че имаше зелени поляни, няколко бунгала, басейн, но всякаш ресторанта (коридора) беше много малък. Daritt сигурно говори за този в началото  Thinking

# 621
  • Бургас
Единият хотел се казва Божура, а другия се води хижа Странджа.
Моят коментар беше за х-л Божура. Той е по-хубав и по-луксозен от "Странджа", а цените им са еднакви.

# 622
  • Бургас
Здравейте!Някой може ли да ми помогне къде може да се организира банкет фирмен за около 60-70  души.Гледах хижи в Отманли ,но на знам доколко е актуална информацията ,че датите на коментарите за стари..!
Благодаря предверително!

Само да добавя, че на Божура има 2 хотела. Единият е в началото горе, а другият е по-надолу по пътя. На долния си спомням, че имаше зелени поляни, няколко бунгала, басейн, но всякаш ресторанта (коридора) беше много малък. Daritt сигурно говори за този в началото  Thinking
В този с бунгалата бяхме /старата Б./  и се побрахме. Разговорно ги разграничават "старата" и "новата Божура" . И в двата съм била, ресторантската част им е голяма, но мисля че в старата - легловата база е по-голяма и по-подходяща за банкети.

# 623
  • Бургас
Благодаря предверително!
Благодаря момичета !:hug:Ще споделя с ръководството:)

В този с бунгалата бяхме /старата Б./  и се побрахме. Разговорно ги разграничават "старата" и "новата Божура" . И в двата съм била, ресторантската част им е голяма, но мисля че в старата - легловата база е по-голяма и по-подходяща за банкети.
Благодаря момичета !:hug:Ще споделя с ръководството:)

# 624
Здравейте!
Искам да попитам къде в Бургас, освен в центъра разбира се, бих могла да открия златарски ателиета и магазини?
Ако някой ме насочи, ще помоля за адрес..

Благодаря предварително!

# 625
Златарско ателие има в подлеза между Изгрев и Зорница. В Меден рудник преди имаше на "Битака".

# 626
Златарско ателие има и на втория етаж в магазин "Велека". Има много интересни изработки.

# 627
  • Бургас
Златарско ателие има и на втория етаж в магазин "Велека". Има много интересни изработки.
Жената която работи там е много разбрана.

# 628
Жената която работи там е много разбрана.

Абсолютно вярно!  Hug

# 629
Фенси в стария мол вече е с детски кът и е страхотен за мъници!Условията им са мн добри!

Общи условия

Активация на акаунт