Къде в Бургас (33)

• 99 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Търся нещо специфично, затова първо питам тук пък после ще обикалям магазините- трябва ми фито лампа или фито крушка без значение- това е лампа за допълнително осветяване на растения.

# 691
  • Бургас
Къде мога да намеря големите кутии на Памперс?

# 692
  • Бургас
Къде мога да намеря големите кутии на Памперс?

Виждала съм да излизат с такава кутия от магазина за памперси на Калоян, под кабинета на д-р Праматарова.

# 693
Здравейте ,
искам да попитам тези от вас които си спомнят,в кой ден на октомври Хиполанд правят големи промоции -плащащ 1 а вземаш 2.Мисля ,че беше 26 , но не съм убедена .Повода е рожден ден на веригата или нещо подобно.Миналата година го изтървах и много се надявам сега да се поправя .С оглед на предстоящите празници добре ще ми се отрази .

# 694
Последният петък на НОЕМВРИ е.
"Лудият петък" му викат - 25% намаление на ВСИЧКО в магазина. (За този ден други промоции не важат - обикновено брошурата им е до четвъртък, а следващата е от събота  Laughing)
Тази година обаче последният петък е 30., така че може и на 24. да го направят - най-добре е да следите тук.

# 695
  • Бургас
Някой знае ли къде мога да си купя евтини сутиени за кърмачки?

# 696
Последният петък на НОЕМВРИ е.
"Лудият петък" му викат - 25% намаление на ВСИЧКО в магазина. (За този ден други промоции не важат - обикновено брошурата им е до четвъртък, а следващата е от събота  Laughing)
Тази година обаче последният петък е 30., така че може и на 24. да го направят - най-добре е да следите тук.
За този ден знам - аз за Октомври питам
Миналата година имаше такъв ден .

# 697
Моето питане е за добър специалист УНГ в града?!
Бояджиев. Работи със ЗК, кабинета е в кооперацията до МакДрайв, на 2-ри етаж (там има и лаборатория ако не се лъжа). На четни дати е 2-ра смяна (14-18ч.), на нечетни е 1-ва (8-13ч.)
Работи без предварително записване.
Много ти благодаря!  bouquetПоразпитах и чух много добри отзиви за него!Благодаря, че си посочила и работното време- много ме улесняваш! Hug

# 698
Имаше едно магазинче на "Младост" - там бяха по 5 лв., но не зная дали още съществува - преди седмица махнаха част от тях. Намираше се от страната на новия магазин "Престиж 2". Ако ти е близо мога да ти го обясня и по-точно. Ако не - търси по малките магазинчета за бельо, в които има и китайска, и българска стока. Мисля, че и в Lidl имаше такива сутиени по 11-12 лв.

# 699
  • Бургас
Имаше едно магазинче на "Младост" - там бяха по 5 лв., но не зная дали още съществува - преди седмица махнаха част от тях. Намираше се от страната на новия магазин "Престиж 2". Ако ти е близо мога да ти го обясня и по-точно. Ако не - търси по малките магазинчета за бельо, в които има и китайска, и българска стока. Мисля, че и в Lidl имаше такива сутиени по 11-12 лв.

Sunny blossom, мерси за информацията. Тези дни ще отида да погледна. От страната на Престиж 2, в дясно преполагам?

# 700
  • Бургас
Вече махнаха всички магазинчета там. Аз моя си го взех за 5лв преди 3год от страната на Престиж 1 има магазин вблока на 1вия етаж, качваш се по едни външни стълби. Като застанеш срещу входа на Престиж блока е от дясната страна.

# 701
Sunny blossom, мерси за информацията. Тези дни ще отида да погледна. От страната на Престиж 2, в дясно преполагам?
Вече махнаха всички магазинчета там. Аз моя си го взех за 5лв преди 3год от страната на Престиж 1 има магазин вблока на 1вия етаж, качваш се по едни външни стълби. Като застанеш срещу входа на Престиж блока е от дясната страна.
Grinning
Вече бях написала едно дълго описание, но...
Да, в това магазинче в блока сигурно ще има. Сега се сетих, че миналата седмица влязох  там и продавачката май е същата от другото, което беше долу.

# 702
Къде мога да си поръчам маса за хранене -разтегателна.Естествено и на добра цена
Благодаря

# 703
  • Бургас
Къде има дрехи за бременни, освен в Безистена, LC Waikiki, H&M ?
По-конкретно ме интересуват дънки и панталони.

# 704
  • Бургас
Grinning
Вече бях написала едно дълго описание, но...
Да, в това магазинче в блока сигурно ще има. Сега се сетих, че миналата седмица влязох  там и продавачката май е същата от другото, което беше долу.

Sunny blossom, tweetys,
благодаря ви  Hug.
Сещам се кое е е магазинчето, тези дни ще отскоча до там.

Общи условия

Активация на акаунт