Николай със златния "ролекс" заклейми сурогатното майчинство

• 31 203
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
...Доколкото се умножава жаждата за пари, дотолкова ще се умножават и бедствията в света.
Кое бедствие отговаря на златния Ролекс?

# 511
Какво сте го захапали този владика Николай?!!Има сигурно 100тици по-отвратителни и достойни за нападки хора в тая страна. Плюете за щяло и нещяло ,ми свършете нещо полезно.Ама нали по вестниците и телевизията щом са казали,че владиката е,, такъв онакъв,,всички като стадо патки започват да грачат дружно.Сламките в чуждите очи сочите яростно,а гредата във вашите си  стои необезпокоявана. Confused

# 512
Какво сте го захапали този владика Николай?!!Има сигурно 100тици по-отвратителни и достойни за нападки хора в тая страна.

Пусни тема за тях и ще ги обсъдим?

# 513
Плюете за щяло и нещяло ,ми свършете нещо полезно.

Непрекъснато върша нещо полезно.
Ходя на работа, изкарвам си хляба, грижа се за семейството си, плащам си сметките и данъците,  на никому нищо не дължа, с престъпници не съм замесена, спя спокойно. Гласувам на избори, чета много и търся своята истина, изказвам мнение, когато ме питат ( както е в случая с тази конкретна тема).  Вчера благодарение на мен едно семейство осинови улично куче и са щастливи. Никаква греда няма в очите ми , за да й се концентрирам.
Не ритай топката към мен, тоест.
Аз нямам вина, че  този човек навира некомпетентното си мнение и го виждам, че не съм съгласна и със сричка от казаното и го споделям. Нямам вина за скъпите му вкусове, нито за престъпниците, с които се е оплел. Четох, че Достоевски бил казал " Където всичко е позволено няма Бог".   А обратното как мислиш, защото този дядо се държи сякаш всичко му е позволено.
Сори, че ти преча, но докато има свобода на изразяване, ще се възползвам от нея.

# 514
това за кучето е супер! Peace

# 515
  • София
Четох, че Достоевски бил казал " Където всичко е позволено няма Бог".  

Казал е, че "ако няма Бог, всичко е позволено".

# 516

Ходя на работа, изкарвам си хляба, грижа се за семейството си, плащам си сметките и данъците,  на никому нищо не дължа, с престъпници не съм замесена, спя спокойно. Гласувам на избори, чета много и търся своята истина, изказвам мнение, когато ме питат ( както е в случая с тази конкретна тема).  Вчера благодарение на мен едно семейство осинови улично куче и са щастливи. Никаква греда няма в очите ми , за да й се концентрирам.
Аз нямам вина, че  този човек навира некомпетентното си мнение и го виждам, че не съм съгласна и със сричка от казаното и го споделям. Нямам вина за скъпите му вкусове, нито за престъпниците, с които се е оплел. Четох, че Достоевски бил казал " Където всичко е позволено няма Бог".   А обратното как мислиш, защото този дядо се държи сякаш всичко му е позволено.
Сори, че ти преча, но докато има свобода на изразяване, ще се възползвам от нея.

Казваш, че нямаш никаква греда в окото си, дори и една сламчица??? Ето ти една "лявата ръка да не знае какво върши дясната" камо ли да изтъкваш добрите си дела в интернет - самохвалство. "Не съди за да не бъдеш съден", а ето, че осъди в това си изказване дядо Николай. По - добре да изтъкнеш лошите си дела и да бъдеш оправдана, отколкото да получиш замна слава, както те похвалиха за кучето и да ти се отнеме небесната слава. Защото сам Господ Иисус Христос е казал за фарисеиите и книжницете и всички, които не са го признали  "истина, истина ви казвам, те сега получават своята награда", защото са търсили земната слава, а не небесната.

# 517

Ходя на работа, изкарвам си хляба, грижа се за семейството си, плащам си сметките и данъците,  на никому нищо не дължа, с престъпници не съм замесена, спя спокойно. Гласувам на избори, чета много и търся своята истина, изказвам мнение, когато ме питат ( както е в случая с тази конкретна тема).  Вчера благодарение на мен едно семейство осинови улично куче и са щастливи. Никаква греда няма в очите ми , за да й се концентрирам.
Аз нямам вина, че  този човек навира некомпетентното си мнение и го виждам, че не съм съгласна и със сричка от казаното и го споделям. Нямам вина за скъпите му вкусове, нито за престъпниците, с които се е оплел. Четох, че Достоевски бил казал " Където всичко е позволено няма Бог".   А обратното как мислиш, защото този дядо се държи сякаш всичко му е позволено.

Казваш, че нямаш никаква греда в окото си, дори и една сламчица??? Ето ти една "лявата ръка да не знае какво върши дясната" камо ли да изтъкваш добрите си дела в интернет - самохвалство. "Не съди за да не бъдеш съден", а ето, че осъди в това си изказване дядо Николай. По - добре да изтъкнеш лошите си дела и да бъдеш оправдана, отколкото да получиш замна слава, както те похвалиха за кучето и да ти се отнеме небесната слава. Защото сам Господ Иисус Христос е казал за фарисеиите и книжницете и всички, които не са го признали  "истина, истина ви казвам, те сега получават своята награда", защото са търсили земната слава, а не небесната.

г-Н Ангел да не изкушаваме повече жената Grinning

# 518

Ходя на работа, изкарвам си хляба, грижа се за семейството си, плащам си сметките и данъците,  на никому нищо не дължа, с престъпници не съм замесена, спя спокойно. Гласувам на избори, чета много и търся своята истина, изказвам мнение, когато ме питат ( както е в случая с тази конкретна тема).  Вчера благодарение на мен едно семейство осинови улично куче и са щастливи. Никаква греда няма в очите ми , за да й се концентрирам.
Аз нямам вина, че  този човек навира некомпетентното си мнение и го виждам, че не съм съгласна и със сричка от казаното и го споделям. Нямам вина за скъпите му вкусове, нито за престъпниците, с които се е оплел. Четох, че Достоевски бил казал " Където всичко е позволено няма Бог".   А обратното как мислиш, защото този дядо се държи сякаш всичко му е позволено.

Казваш, че нямаш никаква греда в окото си, дори и една сламчица???

Не, нищо подобно не казвам. Нито слава търся ни земна, ни небесна.

# 519
[quote author=Angel.Chilev5

[/quote]

Съжалявам, г-н Ангел, че ми липсва богословската  школа, за да ви отговоря подобаващо, но в този случай цялото поведение на Николай(такава святост излъчва Sick) как ще го тълкувате: той защо има право да съди майките, жените, децата newsm78, защо живее в лукса на земната слава,това ще му даде ли небесната награда и други такива бла бла бла....

# 520
  • Ямбол
Какво сте го захапали този владика Николай?!!Има сигурно 100тици по-отвратителни и достойни за нападки хора в тая страна. ...
Темата е за него, нормално е за него да става дума в нея.
И за другите му колеги сме говорили, но сега него искаме да обсъдим. Разбра ли?

# 521
  • Варна

Казваш, че нямаш никаква греда в окото си, дори и една сламчица??? Ето ти една "лявата ръка да не знае какво върши дясната" камо ли да изтъкваш добрите си дела в интернет - самохвалство. "Не съди за да не бъдеш съден", а ето, че осъди в това си изказване дядо Николай. По - добре да изтъкнеш лошите си дела и да бъдеш оправдана, отколкото да получиш замна слава, както те похвалиха за кучето и да ти се отнеме небесната слава. Защото сам Господ Иисус Христос е казал за фарисеиите и книжницете и всички, които не са го признали  "истина, истина ви казвам, те сега получават своята награда", защото са търсили земната слава, а не небесната.

г-Н Ангел да не изкушаваме повече жената Grinning
Ох, божеее, не всеки има стремеж да бъде овца. /това е към Ангел и Adrianiii/Щом толкова ви влече, давайте и лявата буза, и задника. Все ще ви се зачете. Нормалните хора нямаме такива амбиции.
Тцъ, а аз съм Богиня. Амин.

# 522
  • София
Ох, божеее, не всеки има стремеж да бъде овца. Щом толкова ви влече, давайте и лявата буза, и задника. Все ще ви се зачете. Нормалните хора нямаме такива амбиции.

СМ ли имаш предвид? Тук май няма такива. Изглежда всички сме нормални.

# 523
за хора, които си изкарват хляба с баене и то мъже,  е нормално да не разбират защо се чувствам полезна и го споделям спокойно.  да, правя полезни неща - ето сега ще направя полезна вечеря за семейството, след като съм работила допреди час, а после съм пазарувала, да не говоря за камарата пране, която ме чака за сгъване и къща за разтребване. след това ще ходя кино да свърша нещо полезно и за културата си. в крайна сметка просто съм една жена, за мъки родена:)) Налага ми се да правя полезни неща непрекъснато.
не претендирам за никаква безпогрешност, но и не позволявам някой да ми казва колко съм виновна и греховна. от раждането. ами не съм.
особено на фона на някакви психопати в расо, които си въобразяват, че само защото са прочели билблията са сложили ръка и на вярата на хората.

# 524
  • гр. София
10 c's, не се хаби да обясняваш. Както казва Заратустра - "Не съм уста за тия уши". Та и ти така.
Как да те разбере някой, който не използва главата си за друго, освен да си държи обиците/шапката/калимявката на нея?

Общи условия

Активация на акаунт