Отговори
# 105
  • Sofia
begbie,и аз много го мисля моя Гуго,не за друго ами аз сам-самичка си го гледам и е толкова привързан към мен,че даже сутрин баща му като го води на ясла реве да се обличам и да ходя аз с него  Cry Даже не знам как ще се приспиват вечер,дали ще се храни...Татито ни иска да го вземе с него аз докато съм в операционната и като им донесат бебчо да са двамата по мъжки и да му се радват  Heart Eyes , но аз пък съм сигурна,че като ме вкарат в предродилна малчо ще се скъса да реве и ще иска с мен и май няма да е най-удачния вариант  Thinking Притеснявам се и да не тръгна да раждам през нощта,че тогава пък въобще незнам какво ще правим.

За памперсите Аз си купих голям пакет Памперс Премиум Кеър (много съм доволна от тях) и съм си сложила 10бр. в багажа,а другите съм ги оставила в нас. За неонатологията ще взема пакет с поне 40бр. или там колкото са,но от другите Памперс,защото първо,че са два пъти по-евтини и второ,че те не слагат тези,които си занесъл  Naughty

# 106
  • София
Честно казано и аз се чудя как ще е с нашата бъдеща кака докато съм в болницата, то това ми е по-голямо притеснение от раждането, защото е ужасно привързана към мен, като залепена е...вече две пълни години ходи на градина и все още плаче всяка сутрин Sad Според мен няма да иска да си тръгва от болницата като дойдат да ме видят, а както в Токуда няма много много възможности за свиждания направо не знам как ще бъде...

Благодаря много за успокоенията около размерите, спирам да се шашкам и без това с шашкане няма да помогна на бебока така че...

За TSH - някой беше питал..аз съм на 100мг, в момента TSH ми е на долна градинца (под 0.35) и ендокринологът ми твърди, че е супер. Нямам странични ефекти, нито сърцебиене, нито нищо. Само не мога да спя нощем и мислех, че може да е от това, но лекарят ми каза, че няма нищо общо. Което ме подсеща...

Как сте със спането? Не мога да спя нощем, ставам в 5 и това е....после през деня, особено по обяд дремя...

# 107
Аз съм си поръчала на свеки да ми вземе от един склад на нейни познати най-голямата разфасовка на  Памперс Актив Бейби за новородено от 2-5кг, това са тези в жълто-зелената опаковка. Мисля че бяха или 94 бр. или 100 и нещо  newsm78 и струваха към 29лв., но в понеделник ще ви кажа със сигурност, че тогава ще ги вземе. Белите на Памперс много ги хвалят и се бях навила за тях, но като питах за цените и нещо мн ми се увидяха  Blush и с мъжа ми решихме да пробваме първо с жълто-зелените, а той бебо сам ще си покаже дали ще има нужда от по-скъпите. Иначе за бебо съм му купила и 3 пакета мокри кърпи Памперс Сенситив по 3.10лв на пакет, на лекциите ни казаха да не купуваме мокри кърпи с алое вера, че правели бебета мн обриви, алергии и дерматити и затова си взех не зелените пакети мокри кърпи на Памперс (имат алое), а белите. Взехме и праха- Сано 4л  Максима Сенситив (лилавото шише) към 28лв. по препоръка на приятелка и козметиката на Мустела (пълния комплект: душ-гел 2в1, крем против подсичане и масажно олио 49лв + подарък сладурска светлосиня бебешка чанта  Laughing). Възползвах се, че си бях в Ловеч и там имам познати по складовете, а и в самите аптеки е мн по-евтино, например моя хидратиращ крем на Мустела е 18.30лв, а в денонощната аптека под нас в Студентски град е 30лв  #Crazy Та затова като се прибирам и си пазарувам я перилни, я козметика  hahaha освен ако не набарам някоя промоция из хипермаркетите тук.

# 108
Begbie, аз ще раждам при Анна Атанасова в Майчин Дом, при нея се и следя.

А относно спането, аз ставам по максимум 2 пъти през нощта, спя до 6 часа на денонощие, през деня ми се приспива,  но ако реша да легна следобед не успявам да заспя. Та хем ми се спи, хем не мога да заспя Rolling Eyes.

# 109
Здравейте и от мен, момичета.

Остават ми още 10-на дни работа и като са ме заюркали като за последно, не мога да ви изчета, а темите са страхотни.
Относно памперсите нашият тати е много по-запознат, защото търгува с тях и в това отношение съм се оставила изцяло в негови ръце.
Сега ще ви пожелая спокойна нощ, че бебчето ме рита жестоко и отива да се поизлегна пред тв-то.

# 110
Здравейте момичета   bouquet
Аз от скоро съм сред вас и ви чета с голям интерес!
Как се чувствате през тези горещи дни? Аз се побърквам...толкова ми е горещо, че не смея да се покажа навън.  ooooh! До преди няколко дни всичко при мен беше чудно...нищо не ме болеше и бебка беше много нежна. Даже се беше наместила с главичката надолу. Онзи ден обаче, реши да се обърне отново нагоре и от тогава всяко нейно движение е адски болезнено  newsm78 Започна да ме боли и таз но за сега (да чукна на дърво) нямам контракции...

# 111
  • София
Даниела, благодаря за информацията за алоето, не го знаех  Hug

Аз лягам късно (с такъв режим съм от дълги години), но независимо в колко легна, в 3 и в 5 часа съм до тоалетната. Няколко дни ми се наложи да поработя до по-късно и ставането се премести в 4 и 6 часа. Но аз по принцип ставам да пишкам през нощта, а като цяло в реалния си живот спя около 5-6 часа, като следобяд изобщо не мога да легна Peace

Аз друго нещо забелязах. Досега ядях едва ли не насила, и то само вечер, през деня рядко можех да преглътна нещо (така бях и преди). А сега от два-три дни ме гони зверски глад, постоянно стоя пред хладилника и се чудя какво да изям  Thinking

# 112
аз за памперсите от вас се уча, че никак не им разбирам Rolling Eyes

но много тъпо това, че не слагат в болницата каквито си занесъл и нищо не връщат.. Sad

Daniela Mihaleva как ги намери на тия цени, моя крем е 30, а за бебешка серия не посмях и да погледна (за мустелата) пък в Габрово не съм виждала и да предлагат

много се радвам, че имаме и ЛЛЛ консултант в темата  bouquet

# 113
  • София
Лелеле наистина ли ставате само по 2 пъти??? Аз от 4 месец по цяла нощ се разхождам до тоалетната Sad а по принцип изобщо не съм от "пикливите". Напоследък и на мен ми е трудно да спя - ако не е за пишкане, са киселини Sad ама това е положението - стискаме зъби още около 2 месеца и това е.

# 114
аз за памперсите от вас се уча, че никак не им разбирам Rolling Eyes

но много тъпо това, че не слагат в болницата каквито си занесъл и нищо не връщат.. Sad

Daniela Mihaleva как ги намери на тия цени, моя крем е 30, а за бебешка серия не посмях и да погледна (за мустелата) пък в Габрово не съм виждала и да предлагат

много се радвам, че имаме и ЛЛЛ консултант в темата  bouquet
и аз много се чудя каква е тази огромна разлика в цените  newsm78, но пък бебешките продукти на Мустела бяха малко по-евтини (от порядъка на 1-2лв) от това, което видях в сайта на Пакостник. Иначе трябва да ида да проуча как върви бебешката им серия в аптеката под нас, че ми е мн любопитно  Joy
Иначе за пикането нощем, аз ставам максимум 1 път, но пък и много малко вода пия, то затова имам и крака на прасенце заради тези отоци  Sad

# 115
От това постоянно пишкане ми се е отбелязала тоалетната чиния  на бедрата......  а аз съм и от тези, които пият много вода.  Веднъж броях 6 пъти ставане от леглото само докато заспя, а по-късно и през нощта се събуждах. Вече му хванах цаката и имам нова фаза на съня - пиклива, ходя си като сомнамбул по коридора.  newsm46

# 116
  • София
От това постоянно пишкане ми се е отбелязала тоалетната чиния  на бедрата......  а аз съм и от тези, които пият много вода.  Веднъж броях 6 пъти ставане от леглото само докато заспя, а по-късно и през нощта се събуждах. Вече му хванах цаката и имам нова фаза на съня - пиклива, ходя си като сомнамбул по коридора.  newsm46

и аз съм абсолютно по същия начин.....

# 117
И аз съм същата с това пикаене... понякога ставам по енерция и направо си спя докато пишкам, но и аз ставам много често нощно време. Иначе и аз от една седмица почти не спя... лягам много късно и ставам рано към 5-6, но после заспивам към 10 и така до към 12. През нощта имам киселини и бебка много се разтяга в корема ми и ме боли. Не ме рита, а просто се протяга явно и точно в бъбреците  Tired Но какво да се прави, по-добре да рито отколкото само да се чудя дали е добре... това е сладка болка  Simple Smile

begbie аз не съм от Варна, а от Несебър, но смятам да раждам в МД. Сега си мислех в първите дни на октомври да посетя доктора при който ще раждам, но и аз още не съм избрала такъв. А нямам много време, защото сигурно трябва да си запазя час по-рано, едва ли става в последния момент. Аз се колебая Максим Яков, Боян Георгиев и Анна Атанасова. За първия знам, че е много добър специалист, но и малко по несговорлив, а аз изобщо не обичам така. За Атанасова също знем, че не е от най-приказливите, въпреки, че си казва всичко на място и без заобиколки... моята кума е раждала 2 пъти при нея... но като че ли най-много се насочвам към Георгиев. За него всички казват, че е много внимателен, винаги усмихнат и много те предразполага, като разбира се не пропускам и това, че е добър специалист... Така или иначе до понеделник трябва да реша, за да се обадя и да си запазя час  newsm78 Ти към кой си се насочила?

# 118
  • София
Момичета, в темата за раждане във Втора Градска прочетох, че д-р Щърбанова  била потвърдила пред своя пациентка, че щели да затварят родилното отделение там за постоянно!!!  #Crazy #Crazy Някой чувал ли е нещо по въпроса? Мисля, че имаше мама дето нейна близка работи там.....Моля ви, ако разберете нещо - кажете, че сега изпадам в чуденка........ newsm78 newsm78 Писах и във фейсбук, ама все пак и тук има доста мами дето не влизат там? Искам да питам мамите, които са се насочили натам, кой им е резервния вариант?

# 119

begbie аз не съм от Варна, а от Несебър, но смятам да раждам в МД. Сега си мислех в първите дни на октомври да посетя доктора при който ще раждам, но и аз още не съм избрала такъв. А нямам много време, защото сигурно трябва да си запазя час по-рано, едва ли става в последния момент. Аз се колебая Максим Яков, Боян Георгиев и Анна Атанасова. За първия знам, че е много добър специалист, но и малко по несговорлив, а аз изобщо не обичам така. За Атанасова също знем, че не е от най-приказливите, въпреки, че си казва всичко на място и без заобиколки... моята кума е раждала 2 пъти при нея... но като че ли най-много се насочвам към Георгиев. За него всички казват, че е много внимателен, винаги усмихнат и много те предразполага, като разбира се не пропускам и това, че е добър специалист... Така или иначе до понеделник трябва да реша, за да се обадя и да си запазя час  newsm78 Ти към кой си се насочила?

Максим ли е младия или Борис Яков? За Капка Атанасова също си мисля, но май накрая пак ще отида при Бейлерян  Rolling Eyes Предния път седмица преди раждането отидох в МД и казах,ч е искам да раждам при тях и те :Ами изберете си доктор от таблото LaughingКато настъпи момента Георгиев ме прие,а после извикаха Бейлерян, но така или иначе по-важната работа я свърши акушерката. Ще чакам новини и впечатления от теб Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт