ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
ЖЕЛАНИЯЯЯЯ!!!

# 466
  • Русе
Тоз Пешо голям наглец, бе! Хайде да си ходи и всички да се оправят!  Crossing Arms
Дони, Таис, много кефите! Дони, и аз се нареждам за снимки с косата и ботушите.
Мим, успех и на второто интервю!
Малкият бацил май нещо ме е заразил - едно ми е скършено, кихам, гърлото дращи, гади ми се..Ама така като се гушкаме и целуваме нон стоп вечерта. Дано устискам, че има още 3 работни дни.

# 467
  • София
Яздиха и Мартин. Не баща им - на вуйчо коня, който е кръстен на Мартин hahaha.
Къртиш мивки, ейй!!!....
ама то и в Париж ми се ходи на мен  :hahaha...........
Хареса ми, дано ми стане навик  Mr. Green

Къртим всичко hahaha На рева на Хриси искам да ми купиш ...еди какво си аз почвам да плача - заведи ме в Париж. Първоначално отговорите бяха - Не знам къде е Париж, то няма таксита до там.Прибирам се онзи ден и ме почва от вратата - повече да не си ми ревала за Париж. Днес го видях на картата и видях, че е много далече hahaha
Дай Боже такива навици всеки му hahaha
Аз сега на едините ботушки трябва да им купя палто, че са един такъв цвят...бледокафеникави...
Люби, няма да се даваш - да не си разредила пиеньето, че така се разболя Hug Емо каза - дойде време на реколта 2012 Mr. Green
Мим, да стискам ли още палци, че ме заболяха Laughing как мина интервюто?

# 468
  • Варна.....

Аз сега на едините ботушки трябва да им купя палто, че са един такъв цвят...бледокафеникави...
На л......ната тема ли се връщаме?  hahaha
Люби, ти с кого казваш се гушкаш???
Да не си пожелаеш още едно бебе?
Разкажи като имаш време за Аничка  Blush

# 469
  • София

На л......ната тема ли се връщаме?  hahaha

Ако си яла тиква или нещо бледо - може да се каже  hahaha
Уф, скука...а още час докрая на работния ден.
Пуу, като споменах тиква, пък ми се дояде. Ще купя след работа. Никой не пише да разнообрази деня на скучаещите Crossing Arms

# 470
  • Варна.....
Работим Дони, работим  Joy

п.п. Ще ходя на родителска среща на Алекс, че и с учителите по предмети искам да се срещам....., положението е като цвета на ботушите на Доника  Mr. Green

# 471
  • София
Работим Дони, работим  Joy

п.п. Ще ходя на родителска среща на Алекс, че и с учителите по предмети искам да се срещам....., положението е като цвета на ботушите на Доника  Mr. Green
Ся на цвят на ботуши ли ще се обиждаме Crossing Arms Не е баш разстройство дееее - цвета е нещо подобно, но кожа Rolling Eyes иначе и тез ги имам  Rolling Eyes Само коня липсва Flutter
И не се карай многона госпоДжите Wink

# 472
  • Ловеч
Весело е тук! И всичко от ботушките на Доника-и аз имам подобни ,но с зеленикаво сив отенък.
И какъв е тоз Париж-Наречен и в най-лош вариант Карлуково Naughty
Пешо упорито отказва да ни напусне ,даже прави опити да отиде при сестра ми.
Тайс и как беше?-дано се позатегне положението Wink

# 473
  • Варна.....
Пешо го морим с "мазилото на баба ти"- т.е. мас с невен! Ужасна гадост е да ти сложат такова нещо в носа  Mr. Green Но, пък действа, Пешо е гъст и зелен  Mr. Green

Можеше и по- зле да е.
Оня ден ми се върна с 2 по Човек и природа, преди това 3.85 по математика, 4 по български  Crossing Arms Вече има 4! забележки в бележника....
Да казвам ли, че с него не се говори, само претенции и изисквания..... И, естествено всички му пречим.... А аз работя много, много наблизо и правя изненадващи завръщания в къщи  hahaha Компа е с парола, плейстейшъна с прибрани джойстици...., ТВ-то на 5лв такса, да не е без хич....
Сега и слушалките ще прибирам. Вече е на предплатена карта- 3 лв вътре, за 1 година напред.
Дневните са намалени.
Даже ме попита какво още ще го накажа?
Станала съм много творческа личност в това направление.
Което не ме прави много хепи, ама .....
Чак се ужасих като прочетох колко нещо съм написала  ooooh!

# 474
Пешо го морим с "мазилото на баба ти"- т.е. мас с невен! Ужасна гадост е да ти сложат такова нещо в носа  Mr. Green Но, пък действа, Пешо е гъст и зелен  Mr. Green

Можеше и по- зле да е.
Оня ден ми се върна с 2 по Човек и природа, преди това 3.85 по математика, 4 по български  Crossing Arms Вече има 4! забележки в бележника....
Да казвам ли, че с него не се говори, само претенции и изисквания..... И, естествено всички му пречим.... А аз работя много, много наблизо и правя изненадващи завръщания в къщи  hahaha Компа е с парола, плейстейшъна с прибрани джойстици...., ТВ-то на 5лв такса, да не е без хич....
Сега и слушалките ще прибирам. Вече е на предплатена карта- 3 лв вътре, за 1 година напред.
Дневните са намалени.

заприличваш на майката на Малкълм...GrinningVery Happy:D Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 475
  • Ловеч

Ха-ха -Лорини напълно точно.Ще се сетим за тези писания на Тайс ,като ни се случат ooooh!
Не е лесно когато детето  е твое, пък още по -трудно когато имаш 26 чужди и работа трябва да свършиш на всичкото отгоре.
Отивам да полегна с кокошките...   

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 21:49 от tobito

# 476
  • Варна.....

Можеше и по- зле да е.
Дневните са намалени.

заприличваш на майката на Малкълм...GrinningVery Happy:D Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали?
Това е един от любимите ми сериали.
Ще взема да си го преговоря  Mr. Green

# 477
  • София
Таис, нека силата бъде с теб Heart Eyes
Записвам идеите, че ще ми трябват hahaha

# 478
 хихи, аз направо от сега съм в схеми с малките, хич не ми е трудно да си представя как ще бъде като станат тийнеджъри:)) Таис, давай в същия дух:))

И сериалът наистина е уникален, може да си водим записи ние мъжките майки  Mr. Green

Андрей и той е болен. лекарката каза, че гърлото му по-червено не можело да стане...пак ще е на АБ, а пи миналият месец...

# 479
Ауу, и аз много го обичам Малкълм  Mr. Green. Пък майката е един път!  Mr. Green Ма те и децата са тъй де  Mr. Green. Ама все се надявам да не заприличваме на тях  Rolling Eyes. Макар че напоследък е баш така - тоз моя батко май сега го хвана тая криза на 2-годишните - то не са ревове, блъсканици, истерии и крясъци, ужассссссссссссссссссссс... И аз просто не знам как да се държа! Матира ме с пешката просто.. И това откакто тръгна на градина - не знам - ревност ли е, друго ли е..... ама ми се отели волът  ooooh!

Тъй, наоплаках ви се за "лека нощ", отивам да си видя кекса   chef

Общи условия

Активация на акаунт