Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
И да питам - вашите мъници изпадат ли в период на "искам само мама".
Като тръгнах на работа нямах проблеми, притеснено ме чакаше да се върна на вратата първата седмица, но не е ревала през деня или сутрин като излизам.

Сега обаче много често има периоди, в които сутрин не иска да ме пуска на работа, реве като тръгвам, денем не може да се успокои докато не й се обадя. И така една-две седмици след което все едно нищо не е било - идва много набързо сутрин да ме прегърне и ми каже чао, след което тича да се върне да яде  newsm78

Та във връзка с престоящото й тръгване на ясла тези периоди много ме притесняват. Че сега поне е вкъщи с баба в позната обстановка, но после няма да е така и няма да мога да й се обаждам  Crazy

# 106
  • в 1001-та нощ
често сме в такива периоди, може би защото аз съм много спокойна с него и се чувства сигурен, защитен, обгрижен ....

Благодаря за коментарите, Момичета  Peace

buggy-->  Peace за вазалина имаш предвид, че прави филм на лигавицата и не допуска враговете да проникнат ли  newsm78 Rolling Eyes (не се бях замисляла за тази гл.т  Peace )

ние сме на фаза тротинетка, трябва да вземем някаква  newsm78

# 107
Скарли,в яслата едва ли ще има време да се сеща за теб.Там има толкова много играчки и деца,програмата им е запълнена до минута,не е като с баба у дома. Peace

# 108
  • в 1001-та нощ
Подкрепям, Калоян винаги е бил общителен, но след като тръгна на ясла, макар и на 1г. 6м., децата и игрите там много му липсваха - в моментите, в които има ваканция  Peace , съвсем друга бира е  да си играеш сам в къщи Cry

Понеже имаме затворен двор с пясъчник, трева и т.н. - и там много играе с другите деца ... мен ме предпочита, когато сме група хора - с баща му, лели, баби; на моменти докато си играе - изведнъж се сеща, че ме няма и започват истерии, но това е рядко, качват го да се увери, че съм на линия и мирясва  Peace

# 109
buggy-->  Peace за вазалина имаш предвид, че прави филм на лигавицата и не допуска враговете да проникнат ли  newsm78 Rolling Eyes (не се бях замисляла за тази гл.т  Peace )

Да, точно  Peace Една доцентка по УНГ в Алергологията ми го даде този съвет преди години. Пролетно време, когато хвърчат полени, доста ме облекчава (плюс редовни промивки разбира се).

# 110
  • в 1001-та нощ
добра идея  Peace ще ползвам спрейчето, докато свърши, поне храни и лигавицата и после ще мина и на този вариант  Peace

# 111
  • При моите мъже...
Здравейте момичета,
Имаме си бебе Владимир. Роди се на 03.09.2012 г. - 48 см, 2800 гр.
Баткото е много щастлив. Не дава на никойда го пипа, непрекъснато иска да го гушка и целува (за мой ужас Laughing)
Василена също е родила, но нека тя да си се похвали самичка, като се възстанови:)

# 112
  • в 1001-та нощ
Оооо, Miii, Василена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes честити рожби, толкова хубави новини, всичко добре ли мина, как си ти, бебенцето?

# 113
  • в Кошера
Мии, честита ви втора радост! Да ви е жив и здрав малкия Владимир! Да расте спокойно и щастливо бебче за радост на всички ви вкъщи!

На теб пожелавам бързо възстановяване, много спокойствие и усмивки!

Честито и на Василена!   bouquet

# 114
Честито, пожелавам пълна къща с детски смях, много здраве и щастливи моменти   bouquet

# 115
Мии, Честита рожба! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Септември май ти е щастлив месец. КремЧетата идват тоЧно навреме, а Wink

# 116
  • При моите мъже...
Благодаря  Hug

КремЧетата идват тоЧно навреме, а Wink
Абсолютно Mr. Green Дано не са само някакви тестери;)

# 117
Ехе, от кога ви чакам да се похвалите Wink Честито бебе на Мии, живо и здраво да ви е и много радост да ви носи. На теб бързо възстановяване   bouquet

Честито и на Василена! Ще я чакам да се похвали, за да ѝ честитя като хората.

# 118
Днес беше първия ден на Денислав в яслата. Като за първи ден мисля, че мина успешно (макар, че те май следващите ще са по-драматични като знае къде отива  Wink ) Та, според мед. сестрите бил поревал малко, не знам колко е малко, но като го взех на обяд беше пресипнал. Иначе си е изял цялото ядене сам и гризеше праскова като отидох, не е дал на никого да го нахрани Grinning в къщи се глезоти по този въпрос. Каза чао на сестрите и като го питаха утре ще дойдеш ли? Той каза "ииии Мечо", ха-ха-ха и те му викат "Естествено, че и Мечо, Чакаме Ви двамата утре сутринта". Да видим утре какво ще е Simple Smile (Мечо е любимото плюшено мече, взе си го за приятел в детската, че никой не познавал там)

# 119
  • в Кошера
Кости, как е коремчето? Одеве точно за теб си мислех, след като прочетох хубавите новини в темата.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт