Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
само филмчета им пускат...

Как така филмчета? Не че ми е работа, но децата са малки и не е редно точно на яслата да ги занимават с телевизия.
Съгласна съм,не ми харесва това ,както и много други работи,но се успокоявам с това ,че скоро ще я преместя в нашата градина  Rolling Eyes
Слагат ги под строи на гърнета,всички заедно си вършат нуждите и дали е малка или голяма стоят и чакат другите да свършат...хартия не се ползва ,нито мокри кърпи за малка нужда (,нищо ,че оставих)....много кусури им намерих и не ми харесва там,но нямам избор,за сега ,чакам да излязат резултатите за класирането и да я местя.

# 571
  • в 1001-та нощ
мой колега сподели, че веднъж отишъл да вземе шерката си по-рано - към 16:30 ... и бил втрещен да види, че всички деца със захлас гледат някакъв турски сериал, заедно с госпожите ooooh! той е скандалджия и предполагам как е нареждал  Cry

тогава и детето казало, че всеки ден гледат  Shocked явно не е споделяло у дома  newsm78 или поне с него Rolling Eyes

явно е много лесно така, аз си спомням, че когато аз ходих на градина - след сън имаше закуска и се нареждахме в кръг и ни четяха приказки, много беше тъжно да те вземат преди края  Hug

# 572
когато голямата ми дъщеря беше на градина,госпожите на всяка род.среща повдигаха въпрос за телевизор,че само нашата група нямала и .т.н.накрая родителите решихме ,че няма да им вземе ,защото телевизори си имаме и в къщи ,децата са там да ги занимават,не да гледат телевизия....Но вече няма начин ,на всякъде има и на госпожите им е много лесно,пускат приказката и си гледат работата спокойно

# 573
Колега на моя мъж му споделил, че синът му е разочарован от новата градина, където го преместили. Там ги карали да играят и нямало вече телевизия. Явно на някои госпожи не им се работи и са намерили на хляба мекото, но не е редно да правят така. Едва ли ще са щастливи ако някой прилага тази тактика на техните деца.
Моят син също не гледаше телевизия, само по реклами се заглеждаше. Обаче скоро се разболя от гнойна ангина и температурата го мъчеше и беше се улежал в хола пред телевизора. Аз доста често оставям на НВО и бяха пуснали някаква анимация, та се загледа. Сега от време на време се заглежда по някоя анимация от тези кратките по ТВ7 май или някакъв друг канал 7 беше newsm78 (бъркам ги). но бързо му минава мерака.

# 574
Нашият пък от два месеца насам е луд по Том и Джери и Dora the Explorer. Сутрин става в 7.30 да ги гледа по Супер7. Преди това не поглеждаше ТВ-тол Аз му позволявам, защото конккретно тези 2 филмчета ги одобрявам. Особено Дора - учат ги на испански и английски. Но максимум за час, час и половина, след края на филмчето - навън.

# 575
  • в 1001-та нощ
когато голямата ми дъщеря беше на градина,госпожите на всяка род.среща повдигаха въпрос за телевизор,че само нашата група нямала и .т.н.накрая родителите решихме ,че няма да им вземе ,защото телевизори си имаме и в къщи ,децата са там да ги занимават,не да гледат телевизия....Но вече няма начин ,на всякъде има и на госпожите им е много лесно,пускат приказката и си гледат работата спокойно

е , това е просто безобразие, да им купите телевизор на госпожите да се забавляват  ooooh! ooooh! ooooh!

# 576
Днес помъдрях с още една годинка.  Flutter

- ръчичката, която се пресяга към прекрасния букет, който получих днес за празника ми, е на малкото зверче.  Mr. Green Ето го и него: 

# 577
честит рожден ден   bouquet

# 578
  • в Кошера
Даниела, честит празник!

# 579
Честит рожден ден,Даниела!
Страхотен букет и много красиво зверче си имаш  Laughing
С много радост и щастие да те даряват в къщи Hug

# 580
  • в 1001-та нощ
Дани, честит празник   bouquet

Малчо помага ли с духането на свещите  Rolling Eyes много пораснал изглежда  Hug

# 581
Дани,честит рожден ден  bouquet
Малчо е страхотен:)

# 582
  • При моите мъже...
Ето ги и моите хубавци:)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 08:01 от Miii

# 583
  • в 1001-та нощ
Прекрасни  Hug и колко си приличат  bowuu

# 584
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Дани, честит рожден ден!

В яслата, където Борко ходи, няма телевизор. Аз и преди съм споделяла колко съм доволна от госпожите, а ето, че Pepka също е в Бургас, но каква голяма разлика от градина до градина.

Вкъщи Борис гледа телевизия за приспиване, като го взема от яслата първо отиваме в парка или в Playground в мола ако вали, после вкъщи строим гаражи, градове и т.н. играем с играчки и накрая гледа детско за около 15-20 мин.  и си ляга. Ние сме на вълна Пинко розовата пантера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт