Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте,
Да се включа и аз за колелото. Наскоро го взехме и още съм малко притеснена дали е най-подходящото. Колелото е за възраст 4-6 г. Две гуми, с помощни. Моята звечрица е на почти 2 и 10 м (родени сме на 01 юли) и го кара спокойно, стига да не е по баира нагоре  Grinning Някой друг кара ли такова, че не знам дали не избързахме малко?  newsm78
Ще се опитам да го намеря някъде, за да визуализирам:
ето
http://screambikes.eu/bg/velosipedi-detski/8787-detski-velosiped … -2013.html#idTab1
само, че е розово естествено  Laughing

На мен лично 16 цола ми се вижда множко за дете почти на 3, но то си зависи и от детето де. Щом дъщеря ти се справя и го кара значи всичко е наред, пък и ще си го кара доста време. Нашето колело е това http://www.kettler.co.uk/product/sprit-starle/ , голяма мъка ни е карането  ooooh! , по принцип има желание, но като види колело с педали и вика "искам и аз педалииии". Като сме навън с него и се размрънква още след 10 метра че се е изморила, но аз като и кажа : "Добре, остави го тука колелото до това дърво, то някое друго дете ще си го хареса и ще го кара" и тя бързо бързо се качва  Grinning. За сега ще сме с него, къде ще кара, къде аз ще нося, но няма да взимаме друго, защото ми се струва че и с педалите ще е същата работа.

# 601
  • в 1001-та нощ
и ние взехме такъв велосипед, но мъничък, в началото не искаше да го кара, сега не иска да слиза от него  Joy hahaha

# 602
Приети сме!!! Пуу, най-накрая  newsm68 newsm68 newsm44

# 603
  • София
Честито  smile3501 . И ние сме от щастливците, борихме се със 100-на деца за 50 места  newsm35

# 604
И Мая е приета, в градината пред блока ни. Голям късмет извади.
 newsm18 newsm18

# 605
  • в 1001-та нощ
Честито  newsm68 newsm44 Two Hearts

# 606
и Лори е приета в градината в паркчето до нас, много съм доволна.........малката също е приета, но ми е далеч яслата и вероятно ще опитам на второ класиране за някоя по-близка

# 607
И ние сме приети,в градината пред блока,където е и каката Party

# 608
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ще се опитам да го намеря някъде, за да визуализирам:
ето
http://screambikes.eu/bg/velosipedi-detski/8787-detski-velosiped … -2013.html#idTab1

На мен този ми хареса. И ние се оглеждаме за велосипед за Борко, но още на нищо не сме се спрели. Той все повтаря как ще караме "двамата колело"  Heart Eyes
Сега на конната база ходим заедно, аз на ходом и той "язди" пони също на ходом, докато дядо му е плътно до него, ако случайно залитне, въпреки, че той седи много стабилно в седлото и стои изправен  Heart Eyes   

Чакаме си ние още класирането за градина, на 10-ти май, но честно казано нямам притеснения Simple Smile

# 609
И ние чакаме още класирането Tired вие къде видяхте ,списъци ли има изкарани някъде?

# 610
Пепи, ние говорим за София, мисля че в другите градове, класирането ще е след празниците

# 611
Честито на всички малки и големи именници! Много късмет да ви носят имената   bouquet

Честито и на приетите в ДГ в София. Още ми държи влага от миналогодишната кампания, та знам какъв зор е Wink

# 612
Пепи, ние говорим за София, мисля че в другите градове, класирането ще е след празниците
Crossing Arms не е честно,ние още една седмица да тръпнем в очакване  Wink
по два пъти на ден проверявам да не са излезли списъците Mr. Green
Пропуснах да се похваля ,че и аз започвам работа ,от сряда съм на линия.За това чакам с нетърпение резултатите с класирането и да се опитам да я прехвърля в кварталната градина,че ще ми е много трудно да ходя по два пъти до Бургас...да я водя ,да я взимам...

# 613
При нас пък подаването на документи е от 1ви март. Сега въведоха за сефте ел. система, че да не висим по детските градини да пазим ред с дни. Та уж на 1ви април щеше да проработи системата, после на 1ви май стана. Днес разбрах, че и тогава няма да е, а ще е   Rolling Eyes май и те не знаят кога ще е. Отказват да подаваме документи лично. Искат ни платени данъци като бонус точнова система...

Честито на приетите дечица  Hug това си е един малък ужас изживян дали ще ти приемат детето на ясла/градина или не  doh

# 614
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 easter  Христос воскресе!

Много здрави, румени и засмени да са ни дечицата, все така да ни радват!

Ние от сутринта си имаме Борче

Общи условия

Активация на акаунт