Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Ще се запиша, че ще се пристрастявам май  Mr. Green

# 16
# 17
  • Варна
em4eto, везната няма ли функция за превключване на мерните единици?

Fionita, филтрите са на 9,99 лири вече цяла седмица, даже при поръчка на 2*4, дава промоция - 5 лири Hug

Аз също си търся везна, но с по-голяма купа..мярнах някъде такава, която мери даже и температурата, но сега не я откривам. А ето за феновете на 24kitchen:
http://www.amazon.co.uk/Jamie-Oliver-Electronic-Digital-Scales/d … 84284&sr=1-35 Mr. Green

пп...брейййй, не знаех, че имало везни, които мерят поотделно теглото на съставките, които се слагат едно след друго в купата...цъцъцъ

# 18
 vanyaes-пфууу,като кисна само в джаварската тема пак съм изостанала с инфото, Hug

# 19
Здравейте!
Покрай намалението на обувки в Амазона пуснах и първата си поръчка от там, но още не съм я платила. Прочетох, че можело да се плати и с българска карта Маестро - дали някой е успявал да плати с маестро на ОББ? Само в нея имам за момента пари, ако не става ще чакам до понеделник да си заредя визата Peace

# 20
  • Пловдив
Имам въпрос към момичетата ,които купиха машинката за почистване на прозорци.
Освен ,че стъклата се измиват чудесно,може ли с нея да се мие и самата дограма?И не ми стана ясно стича ли се вода надолу,която трябва вие да обирате или има нещо като прахосмукачката да обира водата?И ако може линк  към нея.

# 21
  • Бургас
Някой да е връщал нещо на Амазон от България? Как точно сте изпращали, по пощата ли?

Пратиха ми на мейл адрес, който трябва да принтирам и залепя на пакета, но той е с няколко баркода, освен адреса. А в пощата не разрешават да има други баркодове, освен техните.

# 22
  • София
Някой да е връщал нещо на Амазон от България? Как точно сте изпращали, по пощата ли?

Пратиха ми на мейл адрес, който трябва да принтирам и залепя на пакета, но той е с няколко баркода, освен адреса. А в пощата не разрешават да има други баркодове, освен техните.
Аз съм връщала с Български пощи и си залепих етикетите на amazon. Не са ми правили проблем в пощата  Thinking

# 23
  • Бургас

Аз съм връщала с Български пощи и си залепих етикетите на amazon. Не са ми правили проблем в пощата  Thinking

На моето пише Yodel, между другото, но ние Йодел нямаме в БГ.

# 24

Няма проблем изпращал съм с баркод  до AMAZON.DE , при пратка над 2кг по изгодно  е изпращане с DPD.

# 25
  • Бургас

Няма проблем изпращал съм с баркод  до AMAZON.DE , при пратка над 2кг по изгодно  е изпращане с DPD.

Малко пакетче ще е, до около половин кг.  Peace Мисля, че с БГ пощи е най-изгодно, но за съжаление - най-несигурно.  Rolling Eyes
Това ме притеснява и другото, че този лист с адреса и баркодовете е с Йодел-ски надпис. Хем им казах, че ще изпращам от БГ, но това са ми пратили на мейла.  Rolling Eyes

# 26
  • Пловдив
Аз съм връщала,написах баркода до името и поставих разпечатания лист вътре в кутията с обувките.

# 27
  • София
Вмъквам се при вас с поръчани евтинки джапанки и тези Kickers-
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006T98814/ref=oh_details_o00_s00_i00
Взех 1 № нагоре, нали не съм сбъркала?  newsm78

# 28
  • Beyond the Frontiers
Да попитам и тук - от къде мога да видя ID номера си? Благодаря предварително.

# 29
Моите флайки дойдоха:
http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Womens-Leather-Wedge/dp/B0062 … pd_ecc_rvi_cart_1
Наистина са за тесен до нормален крак. Моя е от вторите, много са ми удобни! Подметката се огъва и е супер удобно да вървиш с тях. Вече си ги нося...

И другите са чудесни:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0078IY7UQ/ref=oh_details_o00_s01_i00

Общи условия

Активация на акаунт