От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 815
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А дали някой не го срещнал и с дублаж  Blush ?Иска ми се да изгледам серията доакто изгладя дрешките на малката ,да съчетая полезното с приятното  Grinning .

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 14:50 от geryaleksandrova

# 316
# 317
# 318

Промо - сезон 1, еп. 5
18.09.2012 / 14:12

Пръстенът, даден на Хюррем, изчезва и въпреки сцените, които разиграва любимката на султана, не може да бъде намерен.
Ибрахим разплита мистерията около изчезналия пръстен, а на Валиде султан се пада нелеката задача да успокои напрежението в харема.
Разприте между Хюррем и Махидевран стигат до физическа саморазправа.

видео  ТУК

# 319
# 320
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug

Честно казано имах по-големи очаквания за този сириал Peace
Да ви попитам ще има ли повече външни сцени, с някаква битка  или.... Peace Не съм запозната с историята, но много ревливо ми идва.....и нещо действието май бавничко върви.... Peace

Харесвам актрисата, която играе Александра, но не ми харесва образа които играе. За съжаление Хюрем не ми стана симпатична, прекалено амбициозна е за моя вкус.... Peace
Мисля си, че това няма да е ролята която да изтреля това момиче нагоре...не съм гледала нищо друго с нея, но така на прима виста си го мисля. Но, пък е много красива с огромни очи.

За Халит Ергенч мисля, че е по-силен в 1001 нощ, тука не ме грабва с игра до момента.

Но, пък много ми харесват другата двойка - сестрата на Сюлейман и онзи помощника му. Там ще има красива любов, нещо много истинско....а, и двамата са ми много симпатични Peace

# 321
Радолинче,  това момиче вече е едно от най-разпознаваемите лица в Турция.

Ще има малко битки, но историята е за любов, така че действието основно се развива на тези 5000 кв. м. реплика на харема. При така нарязаните серии действието наистина се забавя, но затова пък се случват много неща, и не се разтягат много във времето.

На мен ми е любимка Хюррем защото всичко прави с много ум - и интригите и "наестването" си в тази вече подредена обстановка. Останалите две (Махи и Хатидже) са ми мниго ревливи. С рев и истерии (ще ги видиш по-нататък в сериала) е трудно да постигнеш каквото и да е и затова за мен те са губещи още от началото на войната с Хюррем.

# 322
  • Once there was a Hushpuppy...
Gawina - това е добре за актрисата предполагам, наистина е хубава Peace Съгласна съм!
Но, за мен ролята не е......ох, кака да кажа, абе не ме грабва....честно. То, всичко хубава с ум да въртиш интриги....ама това не се вписва в ценностната ми система, за това определено ще погледам още малко и ще видя дали ще продължа Peace
И, още нещо, тази героиня Александра се предполага че е положителният образ ли в този сериал? От женски пол.....?

# 323
Lilims , Елена Алексиева    Hug Hug  bouquet

Благодаря за страхотните снимки!!!

Може ли някой да пусне рекламата с Окан - поздрава му по тв7  Praynig

# 324

Бургас - любимото място за отдих на Сюлейман

Интересът към мегапродукцията "Великолепният век" расте лавинообразно. Двойно повече зрители са гледали втория епизод на историческата сага снощи по ТV7, показват данните на пийпълметрията. Историческите факти показват, че Сюлейман Великолепни страдал от подагра. Любопитното е, че лекувал болестите си на българското Черноморие.

Минералните бани "Аква Калиде", открити от римляните векове преди управлението на Сюлейман Великолепни, са били притегателно място за десетки владетели, които се възползвали от чудотворното въздействие на водата. Изворите се превръщат в едно от любимите места за отдих на могъщият турски владетел - единственото, което успявало да облекчи болежките му.

След като излекувал болестта с помощта на вълшебните свойства на водата, в знак на благодарност Сюлейман Великолепни изградил модерна за времето си турска баня.

Част от турската баня, изградена от Сюлейман Великолепни, е съхранена и до днес. Безброй поколения хора идвали тук, за да се избавят от страданията си. През последното десетилетие обаче старинната баня е затворена и в момента е почти разрушена.

Иначе лечебната вода и днес остава достъпна за всички. На входа на банята на Сюлейман Великолепни продължават да бликат изворите, които преди пет века са помогнали за неговото изцеление.

видео  ТУК

Скрит текст:

# 325
Gawina - това е добре за актрисата предполагам, наистина е хубава Peace Съгласна съм!
Но, за мен ролята не е......ох, кака да кажа, абе не ме грабва....честно. То, всичко хубава с ум да въртиш интриги....ама това не се вписва в ценностната ми система, за това определено ще погледам още малко и ще видя дали ще продължа Peace
И, още нещо, тази героиня Александра се предполага че е положителният образ ли в този сериал? От женски пол.....?

RadoLin4eto_Mac!, в този сериал няма положителни и/или отрицателни образи в смисъла, който сме свикнали да влагаме досега, или иначе казано добър-лош герой...Всеки е всичко - и добър, и лош, действа според ситуацията, правилата и личния си избор, но да се даде категорична оценка за някого е абсурдно!!  Например и на мен Хюрем в този си вид досега не ме е грабнала, но това е, както и ти казваш, по моя вкус. И това не значи, че е само лоша или пък само добра. Същото важи и за Ибрахим - помощникът. По-късно в сериала неговият образ ще се развива и ще видим и един друг план от него - не съвсем добър..меко казано..Wink Но въпреки това и аз като Мерал Окай, не вярвам, че човек, който свири на цигулка и чрез музиката изразява чувства, който е способен да пише невероятни писма с много мили, топли думи (тук да кажа, че превода на поезията до сега по тв7 е меко казано ужасна.. Close ) е кофти човек или лош, та лош.. И за Сюлейман можем да кажем същото ..и така нататък...Wink   Peace
Затова просто гледай, преценявай сама (в крайна сметка всеки от нас тук си има собствен вкус за героите) и се наслаждавай!  Party

# 326
Радолинче Hug като не ти харесва Хюррем,ще си харесаш други Peace hahaha Heart Eyes

Аз имам много любимци ; а  към други на приливи и отливи варират симпатиите ми ...имам и такива които 64 серии са ми противни Mr. Green

Dore Mi  Hug , съжалявам ,но не ги намирам останалите поздрави в нета newsm78

# 327
Лилито, поздравления за избора на клипчета тази вечер!  newsm51

И аз искам Окан, ама йок... Laughing пренебрегват го.. smile3516

# 328
За някои може да е старомодно,но...слушалките ми тази вечер това пеят Joy

# 329

Общи условия

Активация на акаунт