От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 824
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
За някои може да е старомодно,но...слушалките ми тази вечер това пеят Joy

Неееее, сакън...?!  no  Това е музикаТА!!! newsm10 smile3501 newsm53

А "Спартак - кръв и пясък" в другият ми филм и герой..!  Heart Eyes

# 331
# 332
# 333
# 334
Елена, пак мислим еднакво   bouquet

В тази остановка или оцеляваш или поемаш към дъното на Босфора, така че "положителен" образ търси в тези, които са родени в семейството, ама аз май само Айбиге и Бали бей съм сложила в тази графа. Хюрем е умна, весела и борбена, а с времето ще спре да "кряка" и ще стане по-обиграна, но това не я прави добра. Не е и по-лоша от останалите. Тя е различна и с това запленява султана. В крайна сметка филма е за една голяма любов, която помита правилата.

Наде, много са хубави колажите.

# 335
# 336
# 337
# 338

Този колаж е много въздействащ..."Александра умря- роди се Хюррем..."

Наде - великолепна си  smile3501

# 339
          ВЕЛИКОЛЕПНИ  СТЕ  !!!я

# 340
Лили,благодаря!
Реших да правя колажи с най -важните моменти във всеки епизод.

# 341
# 342
  • Once there was a Hushpuppy...
За едно сте прави, и то е че няма само положителни и ли само отрицателни образи Peace
Но, аз я възприех като жертва в първата серия и едва ли не сега жертвата се превърна в амбициозна тигрица....Не знам дали ме разбирате, но тази набързо претърпяна метаморфоза ме кара да гледам на този образ несериозно Peace
А, със сигурност ще има голяма любов, и то между Ибрахим и онова момиче, сесетрата Heart Eyes
За любовта, за силната любов между Сюлейман и Александра...еми леко загубих интерес, към този момент Peace
Ще погледам със сигурност още серии..... Peace

Лека нощ от мен Hug

# 343
# 344

Наде, чудесно си решила!!  newsm10

Ще позволиш ли само една редакция - да добавиш едно "-ке", т. е да стане султанке, а не само султан, както си го написала..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт