От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 799
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • планетата Земя и по точно до морето
Да го оставим момчето да мечтае за България на три морета.  Grinning Написал е, че живее на стадион  Mr. Green, дали имагинерно или реално /той си знае/,  явно от там му идват шумовете в главата... Че и коридите забраниха, къде да си излива елементарната агресия.

И чичко Фройд би казал, че в предимно женски форум не е добре да се представяш за "голям" мъж със слабички познания, че ти лъсват и "малките" мъжки аргументи. Mr. Green

# 586
# 587
Ari888, страашна си!!! Браво на теб! tooth newsm62 tooth thumbsup

# 588
Ari888 Joy

Написал е, че живее на стадион  Mr. Green,

Ами то -  newsm78 като се замислиш между футболната запалянковщина и крайния национализъм има много общо - това е нуждата да осмисляш живота си като мразиш и ненавиждаш другия само защото е различен - без да осъзнаваш колко еднакви сте всъщност Sad !

Я кажете - Дайе какво означава!?

# 589
Здравейте...

Искам да споделя за имената -- всяко име си има значение:
Сюлейман е Соломон
Ибрахим е Авраам
Валиде не е име а е в смисъла на Кралицата-майка или най-старшата майка в семейството
Хатидже - преждевременно родено дете
Махидевран - непреходна, неовяхваща красота
Хюррем - смееща се
Гюлфен - червена роза
Гюлша - щастлива роза
Нигяр - хубава
Сюмбюл - крехък, изтънчен, деликатен
Дайе - голяма, обичана

Дайе - голяма, обичана

# 590
Не всички са такива.  Mr. Green Гледам футбол, както и тренирам футбол, но не мразя. Доста груба дума. Може би само не харесвам.

# 591
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Да го оставим момчето да мечтае за България на три морета.  Grinning Написал е, че живее на стадион  Mr. Green, дали имагинерно или реално /той си знае/,  явно от там му идват шумовете в главата... Че и коридите забраниха, къде да си излива елементарната агресия.

И чичко Фройд би казал, че в предимно женски форум не е добре да се представяш за "голям" мъж със слабички познания, че ти лъсват и "малките" мъжки аргументи. Mr. Green

Да, живея по стадионите на Европа защото Берлускони ми плаща за да снимам с камерата. Информирай се малко - коридите са забраннени само в Каталуня. А това какви шумове ми идват в главата не се притеснявай за мен - работя със слушалки. И много моля - без лични нападки. Това е форум и всеки може да изскаже мнението си въпреки че не се харесва на останалите участници. Къде сте написали че е задължително да се пишат хубави неща за филма?

# 592
Да го оставим момчето да мечтае за България на три морета.  Grinning Написал е, че живее на стадион  Mr. Green, дали имагинерно или реално /той си знае/,  явно от там му идват шумовете в главата... Че и коридите забраниха, къде да си излива елементарната агресия.

Да, живея по стадионите на Европа защото Берлускони ми плаща за да снимам с камерата. Информирай се малко - коридите са забраннени само в Каталуня. А това какви шумове ми идват в главата не се притеснявай за мен - работя със слушалки. И много моля - без лични нападки. Това е форум и всеки може да изскаже мнението си въпреки че не се харесва на останалите участници. Къде сте написали че е задължително да се пишат хубави неща за филма?

Аааааааа,че интересно!?  newsm12

И как е тоз човек Берлускони?Аз си мислех,че интересите му са в един друг занимания,а пък то друго се оказва..Абе що така ни дезинформират тези медии!? smile3506

# 593
Цитат
Това е форум и всеки може да изскаже мнението си въпреки че не се харесва на останалите участници
Ти не изказваше никакво мнение за сериала , а ни се Караше,че го гледаме!!!!
( ааа Берлускони е развил интерес към Испания, интересно!)

# 594
emokey хайде да спрем до тук Grinning
а колкото до личните нападки newsm78  помисли си- кой започна пръв Mr. Green
всеки може да си каже мнението по темата ,разбра се- това е свободен форум...но ти де факто  забрани да гледаме филма с груби нападки Naughty
е ,тук ти е грешката...но е поправима  Heart Eyes - разполагай се в киносалона и ще се убедиш,че дявола не е толкова черен Joy Joy Joy

# 595
emokey, не знам гледаш ли филма или влизаш само за коридата, но определено не си отворен към промяна на гледната си историческа точка. Да знаеш, че и учениците вече не гледат на Турция и нейната история с очите на соца! Laughing Промяната е просто наложителна, а и традициите не са това, което бяха... Историческите окови са за друг тип хора, на мен ми стига да се наслаждавам на превъзходната игра на актьорите, на декорите, на красотите на природата и Истанбул, на средновековните тоалети (само тях не мога да приема за автентични), на чудесните бижута и  най- вече на човешкото лице на най- великия от турските султани, сравним единствено с Ататюрк по величие. Приятно гледане на всички... Peace Hug

# 596
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
emokey хайде да спрем до тук Grinning
а колкото до личните нападки newsm78  помисли си- кой започна пръв Mr. Green
всеки може да си каже мнението по темата ,разбра се- това е свободен форум...но ти де факто  забрани да гледаме филма с груби нападки Naughty
е ,тук ти е грешката...но е поправима  Heart Eyes - разполагай се в киносалона и ще се убедиш,че дявола не е толкова черен Joy Joy Joy

Не, благодаря. Препочитам си българските сериали и европейското кино

shaane - моля те не подхващай това че доста мога да изпиша което никак няма да ти се хареса. Бил съм в Турция няколко пъти и съм виждал неща които няма да видиш във сериалите им защото вреди на имиджа им. Истанбул и Анкара не са цяла Турция.
Сега видях местожителството ти и те разбирам защо ги защитаваш.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 20:35 от emokey

# 597
  • Варна
emokey,
Извинявай но каква работа имаш в тема ,която видимо не харесваш?
Скучаеш ,няма с кого да разговаряш ли,та нахълтваш тук ,че и пръст размахваш.Поспри се малко,стига вече!!Тази тема не е за теб и мисля ,че ти се обърна повече от колкото е необходимо внимание.Като не ти харесва никой не те кара насила,ми не гледай.Стига вече спам.Е,винаги ще се намери някой ,който да цапа .

Момичета не обръщайте повече внимание на emokey,просто не си струва.

# 598
  • Пловдив
В момента и аз се дразня, че темата постоянно ми изскача в нови отговори, а всъщност написаното е доста дразнещо

# 599

shaane - моля те не подхващай това че доста мога да изпиша което никак няма да ти се хареса. Бил съм в Турция няколко пъти и съм виждал неща които няма да видиш във сериалите им защото вреди на имиджа им. Истанбул и Анкара не са цяла Турция.
Сега видях местожителството ти и те разбирам защо ги защитаваш.

...изобщо не си разбрал- става дума за сърцето ми, а не къде живея в действителност.
Когато започнеш да работиш със съвременни, интелигентни турци и усетиш желанието им за промяна и се убедиш в огромното им трудолюбието, тогава може и да разбереш за какво пиша.
Наистина не подхващай спора- не знам колко си компетентен (виждам само желание за това), но затова пък тук има хора с исторически интереси, превърнати в професия... Поздрави на Берлускони... Peace

Общи условия

Активация на акаунт