СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Уфф цяла вечер имах ужасни контракции, а сега йок  Crossing Arms явно вампир ще раждам, плаши се от слънцето.
rotfImao rotfImao rotfImao Зайче , нашите дечица мисля, че са истински вампирчета. Искат да ни изпият живота още преди да са се родили  Mr. Green Истински съкровища  Mr. Green Аз на моето му викам Чудовището вече  Laughing

# 496
Някой спомена нещо за Арника? Аз вече съм я почнала,че като му дойде времето ще споделя дали е е имало ефект,но съм чувала много добри отзиви за нея. Grinning Даже съм си приготвила и още едно  хомеопатично лекарство, но за него казват да се пие вече като започне самото раждане , за да предизвика по бързо разкритието,та ще видим де какво ще стане Mr. Green

# 497
Уфф цяла вечер имах ужасни контракции, а сега йок  Crossing Arms явно вампир ще раждам, плаши се от слънцето.
rotfImao rotfImao rotfImao Зайче , нашите дечица мисля, че са истински вампирчета. Искат да ни изпият живота още преди да са се родили  Mr. Green Истински съкровища  Mr. Green Аз на моето му викам Чудовището вече  Laughing
Joy Joy
Па така си е! Писна ми от контракции и болки вече 2 месеца! Ако тръгва да тръгва!  Crazy Crazy
Съвсем изтрещях, отивам да изям един сладолед да се кротна  Laughing

# 498

tooth tooth tooth

Gala8104 Ще чакаме отзиви за арниката ... и на мен ми стана нтересно дали има наистина ефект от нея  Heart Eyes

# 499
osmiqoblak ,ако си теглила нелегално филми,може и Асен Блатечки да ти е изял храната Joy hahaha rotfImao rotfImbo

# 500
osmiqoblak ,ако си теглила нелегално филми,може и Асен Блатечки да ти е изял храната Joy hahaha rotfImao rotfImbo
Joy Joy Joy Joy

# 501
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,да ви питам след раждане и слизане на млякото гърдите се увеличават нали?
Днес си търсих сутиен по магазините и си взех един на Триумф-80 D  Shocked ,преди да забременея носех 75 B.По принцип можех да мина с 80 C,но ако гърдите пораснат дори и малко след раждане ще ми умалее  newsm78

# 502
stefanel ,аз бях станала като Саманта фокс Mr. Green, доста ми се бяха уголемили Laughing,и не само това ами и мляко болллл newsm53

# 503
F.a.t.e ,не се съмнявай,ще споделя и още как Hug

# 504
Стефанел, това е моята драма от вчера.
Увеличава се размера, но на всеки индивидуално ... при мен предния път не беше фрапантна разликата. Аз още по време на бременността си качих 2 чашки нагоре и там си останах.
Сега съм само с един размер нагоре, но да се презастраховам поръчах сутиени два размера по-големи от стандартното, което нося....и пристигнаха едни палатки newsm09 ... така де ... за мен са палатки...и сега се чудя да ги връщам ли...да чакам ли....пък току виж ми станали....  newsm50

# 505
Мартичка, успех и от мен  Flowers Four Leaf Clover  Hug
stefanel , слушала съм , че се увеличава размера, но мисля, че това е индивидуално при всеки  Simple Smile
  Отшумели симптоми О, значи ставаме три  Tired

Аз след като писах, закусих леко с бисквити Белвита и кафето с млякото и легнах...та спах до сега  Grinning
Станах гладна като вълк  Laughing  омлатих една пълнена чушка и за десерт халва с бадеми и сега имам енергия да върша нещо из къщи  Simple Smile

# 506
Joy Joy Joy Joy

201uu

# 507
Eй значи ако разходките помагат за раждане-сега ще разберем.Обикалях повече от 3 часа,магазини...с куче...Аааадски изнервящо.Намерих си накрая едно рокле за изписването,което надявам се е скорооо Thinking Praynig
Стаси...цял втвърден корем предизвиквало родова дейност..Май не.От дни е така и нищоо..Сега както нямах контракции последните дни от обиколките почнаха,ама са съвсем леко болезнени.
Искам къса клечка,ама след 5 следобяд,че да си почина малко Laughing Laughing

# 508
Искам къса клечка,ама след 5 следобяд,че да си почина малко Laughing Laughing

Аз пък утре следобяд, че днес вече си чукнах среща  newsm03

# 509
stefanel Моите цици станаха огрооомни като ми дойде млякото. bombs
Eто снимка:

eva_82 Ауу и ти ли...нищо поне си си хапнала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт