СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
 Много благодаря момичета за подкрепата. Сложиха ми парвата доза гел и почти веднага зарочнаха контракции дано те доведат до разкритие

# 601
Фейт , направи моля те един график, че верно не се търпи това...  Naughty Никаква толерантност значи, ама ха  Mr. Green

# 602
какъв цвят са околоплодните води?  Rolling Eyes
някой виждал ли ги е? ако изтечат у дома,много ли са??
Ако всичко е наред са бистри, топли и без миризма. Все едно се напишкваш, но усещаш, че от дудата изтича. Първо ми изтекоха доволно количество и после продължаваха, но по-малко.
Споко. Не можеш да ги объркаш. Peace

# 603
lia1977 колко е хубаво, че може да споделяш  Hug и през 5 океана ако трябва - ще стискаме палци  Heart Eyes

Fate хи-хи много яки картинки  Grinning

Стаси що ли всичко, което казваш -  ми е познато  Mr. Green днес съвсем изтрещях по едно време  smile3532 ходих 3 пъти до боклука и изхвърлих даже здрави моркови  Crazy лъскам пода всеки ден, и ту ме хваща еуфория, ту почвам да рева от страх, че ще раждам  smile3532

ама имам тук 1 списание и пише, че всички тия настроения са съвсем нормални  Grinning

d_cvetanova ако са водите, направо тръгвай за болницата  Hug

# 604
Фейт , направи моля те един график, че верно не се търпи това...  Naughty Никаква толерантност значи, ама ха  Mr. Green

Ми по-голям график от този на първа страница, нИ моа направя  Joy Joy Joy

Никой не го уважава  Whistling Mr. Green Hug

Много благодаря момичета за подкрепата. Сложиха ми парвата доза гел и почти веднага зарочнаха контракции дано те доведат до разкритие

Дано  Praynig Hug

# 605
  • Варна
Леле, момичета преди малко ми тръгна кърмата и сега течеееееееееее. Някой знае ли трябва ли да я доизцеждам след кърмене, защото той се наяжда много бързо и то само от едната гърда. И как да я спра да тече? Все мокра ли ще ходя  Shocked

# 606
Анхелка , нормално е явно  Laughing Не трябва да се притесняваме много, ако не мине след  раждането, може да се транспортираме ккъм някой психодиспансер и готовооо  tooth
Фейт , май нов ни трябва, така като гледам  Whistling

# 607
Леле, момичета преди малко ми тръгна кърмата и сега течеееееееееее. Някой знае ли трябва ли да я доизцеждам след кърмене, защото той се наяжда много бързо и то само от едната гърда. И как да я спра да тече? Все мокра ли ще ходя  Shocked

Не съм много запозната, но доколкото знам, не е хубаво да изцеждаш много. Може по малко за да облекчиш ако имаш болка. Ако цедиш постоянно ще стимулираш още повече кърма.
Иначе слагай тампончета  Heart Eyes

Питай консултантите от ЛЛЛ.  Hug

# 608
Ох, Фейт, с тоя ред всеки път така ме разсмиваш. Хайде, пускай новата тема и отивай да раждаш, че то така да ти взимат все реда не си е работа  Crossing Arms

# 609
Melly.G сподели какви прегледи и изследвания прави.
ок. води са точно както Пипи ги описа нормално, но могат и да са кървави или зелени. Зелените води са аларма за опасност. При изтичането на водите се тръгва към болница. Оптимума без води е 15 часа, но те могат да изтичат бавно понеже са на джобове. Кръвта често се получава от разкритието, но пак е нужен консулт с лекар. При зелени води се включват на тонове задължително.
Сантекс да така ще си течеш докато не се регулира кърмата според нуждите на бебето. В първите 2месеца е най-зле. След това ще потича само в часовете за хранене или при натиск на гърдата. Ползвай подплънки, които да попиват изтичащото количество. Ако цедиш стимулираш образуването на повече кърма. Цеденето е необходимо само ако и докато има напрежение след кърмене в гърдата. Дръж бебчето повече на гърдата. На тази възраст и до 45мин е нормално.
Фейт изтърваш контрола нещо ми се струва.ж hahaha Някой тоя списък уважава ли го или не го уважава, а?!
осмияоблак знаем ги тези работи ние, ама я прочети пак статията. Бас държа че мъж я е писал. Wink

# 610
Ох, Фейт, с тоя ред всеки път така ме разсмиваш. Хайде, пускай новата тема и отивай да раждаш, че то така да ти взимат все реда не си е работа  Crossing Arms

Ами не еее работаааа ... само ме изпреварват  smile3511

Фейт изтърваш контрола нещо ми се струва.ж hahaha Някой тоя списък уважава ли го или не го уважава, а?!

нИкой  smile3515 марш да са срамувтИ в ъгъла всички дет сЪ прИреждатиИ smile3513

# 611
Още едно бебче!ЧЕСТИТО !!!!!!!Пожелавам му слънчево детство!
Благодаря момичета за информацията,утре ще отидем да видим кое как.
Аз да ви се оплача....много съм тъжна и в същото време безкрайно бясна.
Бях ви казала преди време за мойто свеки,че е е много готино и не се меси за нищо,даже у дома не е идвала.
Обаче....не ми стана ясно защо откачи така когато се роди Ивон.Още във болницата!Дойде веднъж (аз по-вече не позволих,а и след случилото се тя усети,че не я ща).Значи само със влизането във стаята се започна-"Аууу,това дете е много голо,ОБЛЕЧИ ГО ВЕДНАГА!"А на вън виждате какви са температурите! Заповядва вече наща."Ауууу,затваряй го тоя прозорец" "Ами това ващо куче да го махате" "Как така ще излизате с детето преди 40-тия ден?" Аз нали не съм от тия дето си мълчат и културно и казах,че това са си наши решения и ,че и е минало времето за отглеждане на деца.Боже господи със Паоло не е била такава,ама въобще.
Аз съответно много се изнервих и на изписването от болницата не и говорих,даже нямат снимки с детето и точно след три минути си тръгнахме за в къщи,даже цветята не и взех.
Само,че това нЯщо не се спря ,бе!Абсолютно всеки ден звъни и разпитва какво  що...Почна много да ме дразни,но капака беше днес.От няколко дни ме понаболяват май бъбреци и тази вечер ме хвана точно за къпането на бонбоната.А с татко и винаги я къпем заедно.Обаче звяра позвъни точно тогава.Казах му аз на ММ да не вдига точно сега,ама той вдигна и аз със тези болки (които явно от нерви се усилиха) трябваше да я къпя и да я оправям сама.По принцип въобще не ми пречи,ама нали разбирате сега какви красиви ги редях в ума си.Бях бясна,че говори пак с туй нЯщо.И съответно пак чувам как можело да мъчим детето в тая ми ти кошница за кола,Карина трябвало на ръце да го държи детето.И въобще какво било това излизане.И аз се развиках вече ,не издържах.Почнах да буча,че ми е писнало от нея и ,че със сигурност деца можем освен да правим ,но и да гледаме.
Много съм ядосана.Не си обяснявам как е възможно подобна промяна и на какво се дължи....Одъртяха ли за 6 години?
Сипах си един бейлис аз и се чудя как да и го изкарам през носа това.Планирам пъклен план за отмъщение,ама нещо не ми идват идеи.
Извинявайте,момичета,че ви занимавам,ама толкова се ядосах,че исках да споделя.
Лиа,мила,успех!

# 612
Фейт  rotfImao rotfImao rotfImao , ходи раждай, моля ти се  Hug  Утре искам от теб изкачване и слизане по стълби поне 2-3 часа, след това мачкане на зърна още 1 час, горещ душ поне 30 минут, хващаш мъжа за два-три тура  luvbed , след бурята в леглото пак горещ душ и може би трябва вече да получиш някакви позиви понеееее малко  Mr. Green

# 613
hrisikтам има ли марсиля до Джъмбото:) и за там съм навита ,то важно е да се видим,не къде ще ядем:)
фейтчеее 3-4 дни ти давам нааай-много хихихи и да се похвалиш с бебонче вече Hug Hug Hug
успех на мамите ,който са вече на старт  Praynig утре поне 2 бебенца
честито за малкия мъж в темата и на мама Веси84 Hug Hug Hug
аз мами дано устискам,че доста ме боли корема и кръста цял ден.... Whistling

# 614
ааа извини за въпросчето ама кога влизам в 9-ти месец Flutter на 27-ми ми е термина? Whistling Flutter

Общи условия

Активация на акаунт