Ох, тези нови телефони!

• 1 129 209
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 7 980
  • Бургас
Благодаря! И аз така мисля, но то не спира, постоянно изскача.Знаете ли как мога да го махна?

# 7 981
  • София, България
Да нямаш някое инсталирано приложение, което се меси в работата на браузъра... Влез в настройките на телефона в приложения и изчисти кеша на браузъра, през който влизаш... Това ми хрумва като идея.

# 7 982
Здравейте. Искам да попитам имам един Huawei служебен и днес нещо детето игра на него и сложи парола като шаблон, видях я, но сега не ми дава да избера да няма парола, седи неактивно и пише неще като да се влезне в админ и нещо подобно. Пробвах не става, може ли помощ ?

# 7 983
Здравейте. Искам да попитам имам един Huawei служебен и днес нещо детето игра на него и сложи парола като шаблон, видях я, но сега не ми дава да избера да няма парола, седи неактивно и пише неще като да се влезне в админ и нещо подобно. Пробвах не става, може ли помощ ?
Единственото решение е да си влезеш в твоя профил в Гугъл и да изтриеш данните оттам,и да му върнеш фабричните настройки,или направо от телефона,ако ти позволи.Аз така бях с моя Алкател,няма оправяне.

# 7 984
Не ми е възможно да правя ресет, няма ли друг начин 😭😭

# 7 985
Освен да си поиграеш с настройките за Администратори на устройството,техните функции...Да спираш едни,да пускаш други...

# 7 986
Гледах в настройките и нищо нямаше за това.

# 7 987
но сега не ми дава да избера да няма парола, седи неактивно и пише неще като да се влезне в админ и нещо подобно.
Пробвай след 24 часа от налагането на рестрикцията. И трябва да знаеш цифровия код на шаблона

# 7 988
Аз знам кода, но иска някакво шифроване доколко прочетох.

# 7 989
Сладури,помагайте Sad
Сега си бъркам в чантата и установявам,че съм си изгубила слушалките за Nokia 5 Sad
Кажете ми,от къде да си намеря нови и оригинални?

# 7 990
Аз знам кода, но иска някакво шифроване доколко прочетох.
Я скрийншот на съобщението като се опиташ да разкараш lock-a. Това със шифроването съм го пропуснал...

# 7 991
Направих ресет, час и половина възстановявам неща, тцтцтц. Всичко е ок сега, благодаря на отзовалите се.

# 7 992
И аз гледах в интернет,май намерих Simple Smile

# 7 993
  • Бургас
Да нямаш някое инсталирано приложение, което се меси в работата на браузъра... Влез в настройките на телефона в приложения и изчисти кеша на браузъра, през който влизаш... Това ми хрумва като идея.

Благодаря за идеята! С помощта на сина ми го разкарахме.

# 7 994
Сега пък съм с ново приложение-GO Music,има еквилайзер и ми е много по-добре,човек да не се разрови из тоя гугълплей Grinning

Общи условия

Активация на акаунт