Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 101-вa тема

• 178 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • Благоевград
Здравейте! Не пиша редовно, но ви следя и пробвам ястията, които публикувате. Всичко е невероятно вкусно   bouquet
Ето моите ястия, които направих за първи път, защото още се уча да готвя. От вас взимам идеи и нещата ми се получават  Grinning
Леща, задушени броколи с масло и лимонов сок, печено пиле с картофи, моркови, гъби и топено сирене, тиквички на фурна с яйца и сирене, макарони с кайма и доматен сос (за първи път каймата ми стана на трохи Laughing), пържени чушки с яйца и сирене

# 706
Привет, мили дами! След дълго отсъствие се отчитам и се връщам да разглеждам не станици, а цели теми!

Топла салата с киноа и джинжифил

# 707
  • Варна
Вкусно и апетитно е от всички Тина,Катерина,Пепи,Лукс,Зорница,Антония,Лабрех,Тар,Луча,Мейчка,Тя,Гисчо,Лемон
От мен наденица с картофи и салатка,баница по Мари ета и щрудел с точени листи от другата половина на тестото/само добавих и малко мая за проба и се получи супер/

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 12:54 от megansg

# 708
megansg , страхотно меню, както винаги всъщност Hug
Само едно въпросче - коя точно е "баницата на Мари ета", в блога й попаднах на няколко подобни, а искам да пробвам точно тази, която си показала - не просто "вкусно", направо умопомрачително изглежда smile3501

# 709
Добре,че хапнах преди да вляза тук!Баницата на Меганс е ммм Crazy вкусотия!Кате,такава пица никога не съм яла! newsm09  Зори,рулото ти е трепач-ще се пробва задължително! Меичка,запеканката ми хвана окото,а на еликсирчето щрудела ще го сънувам!  От мен днес поизгорели  Embarassed кифли със сладко от ягоди(направено от мен newsm44),пармиджана,пилешки дробчета с лук и пиле със зеле на фурна.Хубав ден на всички! Heart Eyes
,

,

Чакайте да се посмеете малко с мен,писах в една друга тема,ама и тук да кажа:Преди 2 часа мъжа ми се обажда и ме пита  как съм,какво правя.Аз му отговарям,че готвя.
Той:Какво?
Аз:Куче със зеле
Той:КАКВО?   #Crazy
Аз: ами да
Детето:Не искам кучееее   newsm45
Бях се загледала през прозореца и видях куче да се бие с котка и вместо пиле със зеле,съм казала куче със зеле   newsm62 rotfImbo  голяма съм блейка,значи,довечера ще падат бъзици!

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 14:03 от val80

# 710
  • Варна
Ди заповядай...писах ти на ЛС

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368111.0

Вал чудни са кифличките макар и препеченички и другото е вкусно...случват се такива моменти...и аз се посмях...

# 711

megansg , страхотно меню, както винаги всъщност Hug
Само едно въпросче - коя точно е "баницата на Мари ета", в блога й попаднах на няколко подобни, а искам да пробвам точно тази, която си показала - не просто "вкусно", направо умопомрачително изглежда smile3501

megansg, не се издържа на тестените ти вкусотии! Heart Eyes  И аз ходих да търся рецептата на Мариета!  bouquet
val80, пармиджаната ме грабна, а за "куче със зеле".......и от мен бъзици! Joy  bouquet

Палачинки за кафето след обяд.

# 712

Crossing Arms ама дантелени.

# 713
Crossing Arms ама дантелени.

Ми newsm78......старомодна съм, падам си по Тантелите! Като слободясам се чудя какво да извъртя! Grinning  Пеп-4о, като влязох пак в темата, сега пък се заплеснах по броколи-сиренената запеканка на Меичка, не е човек много много да се вглежда тук, че за всичко може да се залепи! Heart Eyes  bouquet

# 714
  • Балчик
Aууу, megans, направо нямам думи. Паля колата и тръгвам за Варна, има ли още от тези неземни вкусотии? Да е жива и здрава  и Мари ета с тази рецепта. Веднага я започвам, тъй като подозирам, че у megans, ще ударя на камък, такава вкусотия не може да се е задържала повече от половин час. Hug

# 715
Момичета,имам едно питане.Новите гювечета трябва ли да се мажат с олио преди да се готви в тях или да престоят 24 часа пълни с вода.И двете неща съм ги чувала за глинен гювеч ама за малките не знам как се процедира.Малко тъп въпрос ама не искам да ми се спукат.Защото вече спуках един голям гювеч така....

# 716
  • Австрия
Привет на всички трудолюбиви пчелички  Grinning

От мен едни малко подранили Linzeraugen. Ние много си ги обичаме ( половинката МРЕ за тях ) и си ги ядем и през годината.  Wink

# 717
Пак едни тутманици се вият, наденички...направо огладнявам скорострелно!

Малко извън темата, но може да ви е полезна. Успях да присъствам на един курс в Италия за приготвяне на домашна паста. Описала съм основните принципи в домашни условия, ако ви е интересно ще се радвам да споделите впечатления.

Как да си направим домашна паста

# 718
Здравейте, мили дами и неустоими кулинарки!
КАкви баници и тутманици! Какви палачинки и салати! Невероятно вкусни неща сте показали!Поздравявам ви с настъпващата есен и ви желая слънчево настроение и усмивки!

Есенни бисквитки - ако погледнете в страничката, ще разберете за кого ги направих...

и един лек и много ароматен десерт...и лесен за правене.

Желе с грозде и праскови, и бадемова сметана

# 719
  • София
val80, божествено изглеждат прегорелите ти кифли! Аз си падам по препечени печива!
И аз правих сладко от ягоди това лято, би ли споделила твоята рецерта за кифлите да взема да се пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт