Отговори
# 285
Ами аз пуснах линк, мисля, че става горе-долу ясно, от там може и да се поръча. От едната страна я слагаш на прахосмукачката, от другата на нослето. Става с всякаква прахосмукачка. Като я включиш изсмуква сополите. И не е неприятно, нямаш усещането, че ще ти изсмуче мозъка, изобщо не е толкова страшно, а върши работа, когато има упорити и по-задни сополки. Сигурно бебчо ще се стресне малко от шума, поне първия път, но поне това бебе, което аз съм виждала не изпадна в паника. Освен всичко помпата е направена така, че да намалява всмукването, усеща се точно все едно сам да се издухаш, не е тази сила, с която си смуче по принцип прахосмукачката. Не знам как по-подробно да обясня  Hug
Ето още веднъж линка: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960&products_id=1960

# 286
  • на земята
Manhamanha  Peace мерси

# 287
Мисля, че има и теми и коментари по въпроса във форума, който го интересува и му се чете може да потърси Simple Smile Казвам го, защото знам колко стресиращо и ужасно звучи и на мен така ми се стори като чух за пръв път  Peace

# 288
   Здравейте милички! Hug Записвам се и аз малко късно в темата, но нямам никакво време от разходки, но редовно ви чета! Започнах с покупките за бебка и всеки ден съм по бебешките магазини.   Heart Eyes
За сега всичко е наред около нас двечките!..само дето на последния ми преглед мин. седмица доки каза, че имам повишено ниво на околоплодните води и ще се следим по-често и отново започнаха притесненията около мен, но вярвам че всичко ще е наред! Трябва да бъде! Embarassed  Praynig Много хубави линкове сте дали на колички, кошарки.. аз вече приключих с това! Даже съм взела и комплекта за изписване от "Mayoral" невероятни модели имат за новородени бебчета  Heart Eyes май-много бързам, ноооооо нямам търпение пф..  baby_neutral Laughing
За нослето ви препоръчвам ето тази помпичка http://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC% … D0%BD%D0%BE%D1%81 след като я намерих в една аптека се родих с нея, дърпа се с уста  Peace ето и още един модел: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10656&cat=49

# 289
*iN eterNo neL Cuore*, много ти се радвам на тебе, с какво желание и ентусиазъм обикаляш и избираш и купуваш. Аз още не мога да започна Simple Smile А за притесненията ти само ще кажа, че много се радвам, че вярваш, че всичко ще е наред. Аз също съм убедена, че ще е така и ще си имаш най-прекрасната и здрава бебка  Hug

# 290
*iN eterNo neL Cuore*, Hugсамо така!! Поздрави

# 291
 Manhamanha много точно е обяснила приложението. Може да се ползва и от възрастни при запушен нос. Няма никакви изисквания относно вида на прахосмукачката. Желателно е преди се "изтеглят" сополките да се впръсне солен разтвор за по-добро почистване.
 За шума-не сме имали проблем, а след време започна сама да си го почиства нослето.
 Ето това е: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960&products_id=1960

# 292
Добър ден  Simple Smile

За кошарките , аз още не съм си избрала , но мисля да е бяла и да става на люлка. На нас ще ни я подаряват , но аз трябва да я избера  Grinning
Помпичката за сополи изглежда много полезна вещ  Peace
*лаленце* , ти не беше ли днес на преглед при д-р Минев ? После да разкажеш впечатления  Hug

# 293
  • на земята
 Niq_23  Hug да тръгваме след малко,че и до магазин 9+ ще ходя да вида за количките за колко време го доставят да знам кога да поръчам,защото не искам предварително да я купувам,рано още..и после малко разходка..)))ще поделя разбира се    bouquet

# 294
  • Разград
За тези помпи в цял свят има невероятни отзиви. Аз не съм вземала, защото каката ни нямаше до 2 години и кусур, но сега смятам да взема, че с това зимно бебе не знам.
Ходих на хирург и отново ми взеха кръв и урина и се оказа, че имам хроничен апандисит, който понякога се проявява, както сега. Не е страшно и така, не е обострен, но все пак се оказа, че моята си лекарка всичко усеща и винаги ми слага точна диагноза.  Heart Eyes
Обадих и се и тя се успокои, че не е възпален. Та това от моите болки, които от седмица изчезнаха, но държаха да ме видят. Та ако имате болежки си казвайте на лекарите, че не е толкова безопасно се оказва. Хирургът ми каза, че ако станат по-чести болките и по-продължителни веднага в болницата или при него.
Та това от мен. Оф, предишния път жлъчка, а сега апандисит. Хи хи хи...
Шуменската фирма изработва страхотни неща. Живях 8 години в Шумен и съм имала бизнес отношения със собственика и съм ги виждала лично нещата. Просто са много сладки.  Peace
Декорациите, които сте показали са страхотни, а пък как се радвам на мамите, които имат златни ръце и сами рисуват и правят чудеса със стаите на децата си!   bouquet

# 295
  • София
maia_a - я кажи къде точно те боли апендиситът?

# 296
  • Разград
Ами, аз си мислех че просто бебето притиска. Когато легна на лявата страна, което е рядко, точно заради тези болки и когато се обръщам да стана рязко ме заболява ниско долу, но от дясната страна, където си е точно апандиситът. Болката е кратка, но много остра, чак не мога дъх да си поема. Това се случи на няколко пъти и все забравях да кажа, но на последната консултация споменах на моята лекарка и тя ме гледа и на видеозон и иначе и каза веднага на хирург. Та, чак днес отидох. Той ми опипа корема и ме накара да легна на лявата страна и натиска и почуква и точно там се появи и пред него леко пробождане. Та той каза, че това е хроничен апандисит, който най-вероятно има сраствания и така ме прати да дам кръв и урина, защото ако имало нещо притеснително излизало при изследването и по-точно при Левкоцитите. Каза, че когато има болки и Т и изследванията покажели нещо ставало сериозно и за операция. Много беше внимателен и изобщо ми обърна внимание. Та това с моите болки, от които се оплаквах.

# 297
Момичета, на тези от вас, на които са издавали болнични по време на бременността, каква диагноза ви пише? Защото сега погледнах моя и пише "Диагноза по МКБ 060", което е преждевременно раждане.  Shocked Същото пише и в амбулаторния лист на "Придружаващи заболявания и усложнения".  Rolling Eyes

# 298
  • София
maia_a - ами и на мен ми се случи подобна болка и аз си помислих за апандисит, но лекарката ми каза, че той отдавна не ми е там и че не е апандисит. На мен си ме болеше постоянна тъпа болка и при движение се изостряше ниско долу от дясно чак до бедрото и се пренасяше и отзад на кръста....

хм .... сега и аз се замислих!

Zlatence - аз бях взела 3 дена болничен, но въобще не съм гледала какво е пишело... може би е някакво стандартно... все трябва да напишат нещо!

# 299
Zlatence,

аз май месец ползвах болничен и пишеше, че причината е "заплашващ аборт", така мисля беше Simple Smile оттогава насам не съм ползвала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт