Отговори
# 270
  • на земята
Pipilota81, Manhamanha бихте ли споделили за тази помпа за сополки където се слага в прахосмукачакта и кава връзка има със сополите на бебчо аз нещо не разбра,снимка няма ли  newsm78

# 271
  • София
Помпа за нос за прахосмукачка?!!?!?
хахахах
за 1-ви път чувам това... и как с прахосмукачката ще съм в/у бебето....   newsm78
може би има как и е нужно... ще поразгледам

Ооо матраците и на мен са ми болна темичка! смятам да инвестирам в хубав... струва ми се важно!

# 272
Момичета, имам една бенка на лицето от дете и никога не съм имала проблеми с нея, не е изпъкнала. Само че преди няколко дни забелязах, че е станала леко грапава на пипане, все едно има коричка. Отидох на кожен лекар и тя ми каза, че е от бременността по всяка вероятност и след 2-3 седмици да отида да видим дали расте и дали ще я махаме. Да, но днес забелязах, че едно парченце от коричката падна, вероятно ще падне и другото  Rolling Eyes Отдолу си остава пак по-тъмен цвят, но не е като преди.  Confused Не ме боли, не е червена, не става по-голяма, но все пак не ми е ясно как се появи тази коричка. Някой имал ли е този проблем?

# 273
  • София
Аз не бих си я махнала сега... дедазнам... може тази коричка да е от нещо друго...
Наистина както е казала лекарката - изчакай 2-3 седмици да видите дали расте!
Ако трябва да се маха аз бих я махнала след като родя... то след 3 седмици вече ще сме почти в 8-мия месец... ако е пораснала малко, то надали до раждането ще сане кула! А и ти е на лицето, следователно няма да я дразниш с дрехи и сутиени и т.н.т.

# 274
И аз не искам да я махам сега, но не очаквах, че ще падне коричката.  Rolling Eyes  То си се вижда, че коричката си е точно от бенката, точно тази по-тъмна част. Не знам опасно ли е, не е ли.  Tired

# 275
  • София
може леко да си я разранила... лично аз имам доста бенки, но не им обръщам никакво внимание!
Според мен не се притеснявай, а си я проследете с д-ра! Не я мисли и нея сега  Hug

# 276
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960&products_id=1960
Нещо такова предтавлява, като накрайник. И спокойно, не скачаш с прахосмукачката върху детето Simple Smile Върши добра работа, защото докато са малки не могат (или поне не достатъчно добре) да си издухат сополките. Знам, че звучи малко като уред за мъчения, но съм го виждала в действие с двамата племенници и нищо им няма Simple Smile Майка им разбира се го пробва първо върху себе си и видя, че не е страшно. Но предполагам има и други варианти, просто аз този съм виждала Simple Smile
За бенката и аз мисля, че е по-добре да се изчака ако може. Консултирай се с още един дерматолог ако трябва, че те са малко калпави. Аз имам една такава на корема и не мога да реша дали расте от разтягането или наистина расте. Но като че ли леко се подува.

# 277
  • София
аз също имам една малка, която е станала малко разтегната... но мисля, че е от корема и дори не съм се замисляла и не смятам да я мисля. Тя наистина е от плоските бенки моята...

# 278
Zlatence,

аз имам няк'во образувание не зная дори как да го нарека, не е бенка, не е и пъпка ... намира се на слепоочието, което обаче от няколко дена усещам че е пораснало, и ще ми се наложи да посетя и аз кожен лекар  Peace

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 13:45 от Valleriana

# 279
    На мен като ми казаха за съществуването на тази помпичка и аз се шокитах. Малката имаше много сополи и се задушаваше чак. Не стига, че бях притеснена, но такова нещо да пъхам в нослето. Но таткото я поръча и на другия ден пристигна. Слага се накрайника (помпата) на тръбата на прахосмукачката, а другия край се мушка в нослето, но не се създава вакуум.Сополите излизат сами. Нямате си представа какво чудо излизаше от такова малко носле. От другите помпи (само да не прозвучи като антиреклама посинява нослето).Просто споделям опит.

# 280
  • София
Ама детето няма ли да се шашка от шума на прахосмукачаката?
А такава мини прахосмукачка ли се ползва или голямата си...?  Rolling Eyes

# 281
  • на земята
Дайте линк да видим ,аз не мога да си го прествая това чудо,къде се слага накрайника как се ползва,много се заинтересувах,Pipilota81 дай повече инфо,какв е този накрайник,как се слага,как действа по подробно,за каква прохусмокачка става,от къде се купува това чудо  newsm78

# 282
На моя мъж сестра му има такава помпа - невероятна е. Няма друга помпа, която така да почиства нослете. Бебока го държеше, защото е малък и малко се дърпа, но каката (4 г.) даже сама си я слагаше. Ако ми се наложи сега с бебка ще си взема такава. Става мисля на всички прахосмукачки

# 283
  • на земята
Къде я продават таз помпааааа  Joyи как се позлва кажете ..)))и това бучене от таз прахосмокачка не стряска ли бебето  newsm78 как се действа ,обяснете де..)))

# 284
  • София
А сополите къде отиват - в прахосмукачката ли? то аз като съм хремава може и аз да я ползвам значи!  Mr. Green  Mr. Green  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт