Отговори
# 90
  • на земята
 Niq_23,какви са ти впечтленията от него,само добри отзиви съм чувала..)))Успех на прегледа дано всичко е наред ,стискам ти палци ,ако искаш пиши после как е минало..)))Аз в сряда имам час за Минев ,надявам се да остана доволна  Peace

# 91
  • София
 Blush  Blush Стига сте ме засрамвали! Wink

# 92
# 93
 Hug нещо забавно днес, след всичката пушилка

# 94
  • Разград
Niq_23, не се притеснявай мила. 5 дни изобщо не са фатални, така че спокойно и дано лекарят се съгласи и видите най-приказното личице на Света!  Peace
Аз днес чистих и бърсах прах и май се поизморих и сега почивам.
И аз си мисля да започна с пускането на музика, но още не съм се спряла нито на песен-мелодия, нито на стил, като че ли клоня към звуци от природата или класика. Не че това слушам, но съм чела че е успокоително за бебето и после си мисля някаква играчка със звуци от природата да взема, та затова искам да има приемственост.  Heart Eyes

# 95
  • Sofia
Нищо лично, но за мен Брайда си е модераторът на темата - намира време да напише по нещо на всеки, а да не казвам колко полезна информация е споделила. Така че , не си и помисляй да спираш да пишеш тук!!!!!! Hug Hug Hug

# 96
Ааа, как така Brayda да спре да пише, не, няма начин, не разрешавам  Laughing Hug

# 97
Запис и от мен  Peace
 Clairette   bouquet

Niq_23, не се притеснявай за тези разлики и бъди спокойна.  Hug В различните периоди на бременността бебетата се развиват странно - нещо се забавя за сметка на друго, а после си наваксва.  Peace

За раждането - аз смятам, че природата е казала как трябва да бъде.  Peace Не бих избрала секцио по желание, нито осъждам тези, които го предпочитат. Искам да родя нормално и се надявам да не се налага другия метод.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 18:41 от _Cinderella

# 98
Да попитам и тук: някой да има идея какво друго освен възглавницата за бременни би могло да ми помогне за болките в гърба сутрин? Почти всеки ден като се събудя едвам ставам, някъде по средата на гърба, от двете страни на гръбначния стълб силни болки... Ако имате идеи как да спя или да се подпирам или каквото и да е казвайте   bouquet

# 99
  • сф
не мога да дам ефикасен съвет, само идея... при мен болки се получават, когато не се движа достатъчно. и не са в гърба обикновено, а на опашката и в кръста...

# 100
Такива болки в кръста и аз имам ако се застоя на едно място. То даже не е в кръста ами още по-ниско, в кокалите над дупето, не знам как да го обясня Simple Smile Но това си е друго, само при спане се получава Sad

# 101
Тези дни нямах много време да пиша, но си ви следя. Днес бях на преглед, малкият мишок вече е почти 1100гр.   Crazy Всичко си му е в норма, вече не е съвсем седалищно разположен, а по-скоро косо, нещо средно между главично и седалищно. Според доки може сега да сме ги хванали в процес на завъртане. Все си върви както преди - седмица напред. Нямам никакви оплаквания (пу-пу) и казах, че плануваме пътуване като няма да ми се съберат повече от 200км наведнъж и доки не беше очарована много-много, но накрая склони, като изнесе лекция на мъжа ми да внимава много.  Thinking
За контракциите - не знам и аз вече, и на мен ми е тъмна Индия...Според мен и малко се вманиачаваме да си ги търсим сами, знам ли... newsm78 Предполагам, че ако има нещо притеснително, то 100% ще усетим. Дано при никого няма!  Praynig

# 102
  • Разград
Zlatence, пу пу пу колко сте големи. Все така добре да си върви човечето.
Manhamanha, мила, аз имам от два дни болки от таза от лявата страна и целия ляв крак и чак долу петата. Днес вече е по-слабо, но ужасни бяха болките де. Не знам какво да ти пиша, аз спя с възглавница между краката, която понякога отива и зад гърба ми. Не ти помогнах, но и аз съм с ужасни болки от два дни. Мен ми е притеснено да не ми е прехапан нерв, но дано не е.
Пожелавам ви приятна и спокойна, прохладна, вечер, коремчета!  Hug

# 103
И аз спя с възглавница между краката, поне през повечето време. Но явно пак нещо се кривя Simple Smile maia_a дано не е нерв, въпреки че щом отива по крака е възможно. Но все пак се надявам да е просто схващане и да се размине бързо.

# 104
И аз спя с възглавница между краката, поне през повечето време. Но явно пак нещо се кривя Simple Smile ...

Все едно за себе си чета, Laughing с тази възглавница...ама само тя ми дава по-спокоен сън. Аз от години имам проблеми с кръста и сега с второто издание положението явно ще е още по-тежно. От няколко дни пак много ме боли кръста, а пък ако се разходя или отида на пазар  ooooh! чудо на чудесата....

Общи условия

Активация на акаунт