Ягодка и Саса

• 62 386
  • 470
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, аз искам да си поръчам от този сайт има ли някои, които ще поръчва скоро да направим обща доставка. Търся мама от Варна или Русе за тази услуга.

# 436
Здравейте, харесала съм си две неща от Ягодка, за първи път ще поръчвам и искам да питам какво означава това предплатено ДДС? Продуктите ми са на обща стойност 53 лв, ще трябва да плащам и някаква сума отгоре?

# 437
  • sofia
Не искаш тази оция, фри доставка избери. Има вероятност да не платиш ДДС, а ако платиш, то ще ти се възстанови

# 438
  • София
Да се похваля и оплача едновремнно- влизам вчера в Ягодка и гледам в промоциите пуснали секция "60% намаление на над 1000 продукта". Отгоре на това до 8 март доставката е безплатна без ограничение в сумата. Зарадвах се, влязох, разгледах и наистина имаше доста добри оферти (някои по над 75% отстъпка). Набелязах си CK One 100 мл за 21 лв., Будоар на V. Westwood= 50 ml за 25 лв., Guerlain Idylle Duet Jasmin Lilas- 50ml за 47 лв...Викам си, хайде да не избързвам сега, подмамена от намаленията, не съм чак такъв фен на точно тези парфюми, ще преспя и ще реша дали да ги взема. И отнесох само CK One и шампоан на Macadamia за 15 лв. (той беше от ежедневните промоции), колкото да си начеша крастата.

Днес обаче се навих да си взема и Будоара и Герлена, влизам доволно и какво да видя- намаленията коригирани и цените станали двойни- Герлена вече е 80 лв., Будоара- 50...Така да ме е яд, значи, защо не ги взех вчера #Cussing out Поне CK One успях да намажа, приятелят ми ще се фъска цяло лято с него  Whistling

# 439
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз си харесах вчера два крема от същото намаление, но не ги взех. Днес вече не ми харесват чак толкова.  Laughing

# 440
  • Бургас, София
Здравейте,

Извинявам се предварително, ако има отговор на въпроса ми, но след доста ровене не открих точно това, което ме интересува. За пръв път поръчвам от Strawberry и не бях прочела достатъчно сериозно информацията в сайта, та останах с впечатление, че само парфюмите отиват на митница. Сега бях неприятно изненадана, когато ми донесоха бележката от български пощи, и ще трябва да се разходя до митницата за един крем.
В писмото-покана от митницата пише, че трябва да предоставя фирмени документи и ЕОРИ регистрация. Може ли някой да ми обясни каква е тази регистрация и какви фирмени документи като съм физическо лице?
Поръчката от сайта и банково извлечение или само едно от двете трябва?
Също така, чака ли се много на митницата, тъй като работното им време ми е меко казано неудобно и ще трябва да отсъствам от работа, за да отида до там.
На бележката ми пише "За Ваше улеснение е въведена услугата - доставка на пратката на адреса Ви, в удобно за Вас време." Как точно може да се възползва човек от тази услуга?

Благодаря Ви и хубав ден!

# 441
  • София
Здравейте,

Извинявам се предварително, ако има отговор на въпроса ми, но след доста ровене не открих точно това, което ме интересува. За пръв път поръчвам от Strawberry и не бях прочела достатъчно сериозно информацията в сайта, та останах с впечатление, че само парфюмите отиват на митница. Сега бях неприятно изненадана, когато ми донесоха бележката от български пощи, и ще трябва да се разходя до митницата за един крем.
В писмото-покана от митницата пише, че трябва да предоставя фирмени документи и ЕОРИ регистрация. Може ли някой да ми обясни каква е тази регистрация и какви фирмени документи като съм физическо лице?
Поръчката от сайта и банково извлечение или само едно от двете трябва?
Също така, чака ли се много на митницата, тъй като работното им време ми е меко казано неудобно и ще трябва да отсъствам от работа, за да отида до там.
На бележката ми пише "За Ваше улеснение е въведена услугата - доставка на пратката на адреса Ви, в удобно за Вас време." Как точно може да се възползва човек от тази услуга?

Благодаря Ви и хубав ден!

Отговарям по ред Simple Smile
1. Отиване на митница- там отиват всички поръчки на стойност над 15 евро, 19 долара или 30 лв., без значение дали са парфюми или козметика. За тях се дължи ДДС.
2.За освободжаване на пратката ви трябва разпечатка на поръчката (тази, в която са посочени сумите, които сте заплатила). Ако сте плащала с пейпал- може и извлечение от там, както и извлечениеот банката. ЕОРИ и тн. не трябват, просто им е еднаква бланката за фирми и ф.л., затова ги има.
3.Услугата "доставка на адрес" не съм я ползвала лично, но доколкото ми е известно се обаждате на посочения телефон и идва куриер на място. На него предоставяте извлечението, плащате му дължимото ДДС (ако има такова)+ 3,50 лв. за пощенската услуга + таксата за услугата да ви донесат пратката на адреса и това е. Определено е по-удобно, особено ако трябва да излизате от работа.

Хубавото е, че Strawberrynet връща парите за ДДС и пощенски разходи - просто сканирате разписките, които ще ви дадат за направените плащания и ги подавате през този формуляр: http://bgen.strawberrynet.com/vat_refund.aspx. До няколко дни превеждат сумата по картата, с която сте пазарували  Peace

# 442
  • Бургас, София
мимско, много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.

Аз позвъних на посочения за допълнителна информация от пощите телефон 02/832 5195 и попитах за услугата доставка до адрес. Жената ми каза, че трябва да се прати на следния факс 02/931 41 25 поръчката от сайта и след това да се обадиш на телефона (вероятно да дадеш адрес за доставка). Таксата за пощенската услуга наистина е 3.50 и доставката до адрес ти я изчисляват - до Слатина е 4.50.

Малко сложно ми се вижда упражнението и да си призная май ще ми бъде единствената покупка това. Мисля, че има начини да се улесни процедурата, дано го направят, тъй като има добри оферти.

# 443
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
stasy, не е сложно, стига наистина да ти е удобно работното време на митниците. Иначе цялата процедура по освобождаването е бърза, най-много 10-15 минути, и то ако има повече хора.  Peace
Ако си платила с ПейПал, не ти трябва банково извлечение, нито разпечатка на поръчката - освобождаването става само с изплечението от ПейПал.

# 444
Аз винаги ползвам доставка до адрес и това ме улеснява много. Времето, което трябва да отделя за ходене до митница и обратно ми е ценно и затова препоръчвам, за тези които стои като проблем.

# 445
  • sofia
Да обаче трябва да имаш факс Simple Smile, а аз вкъщи не ползвам

# 446
  • sofia
http://bg.strawberrynet.com/m/skincare/biotherm/aquasource-48h-d … ry-skin--/181673/
Много изгодно днес, да има желаещи, че 15лв за доставка не ми се дават?!

# 447
  • Бургас
Привет дами  дали има код за отстъпка за нови клиенти

Peace

# 448
  • София
Да повдигна темата. В момента има изгодни дневни промоции, а и са започнали с коледните намаления  Hug
http://bg.strawberrynet.com/DailySpecials.aspx

# 449
  • Пловдив
Да повдигна темата. В момента има изгодни дневни промоции, а и са започнали с коледните намаления  Hug
http://bg.strawberrynet.com/DailySpecials.aspx
Hug Доста добри оферти се появяват, споделяйте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт