Лидл ::17::

• 80 897
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Ех, ябълка нямам. Зареден е шкафа с едни портокал и едни уж море, които ми идват много химически.  Sad
Ма ще си ги трая де.  Laughing

Да разказва някой за кафето и още една чуденка от миналата седмица - кроасаните с нуга нямаха ли в началото поръска с орехи? На скорошното промо бяха ОК, но без орехи - нещо спестяват ми се струва??  Rolling Eyes

# 211
Някой с мнение за водата за уста Денталукс?  Hug

# 212
# 213
Защо Лидлци се опитват пак да си пробутат застоялата стока.Специално тези цветните долнища ги пускат за 3 път вече.Не са лоши, защото и ние имаме подобно, но в лилаво.Когато го взех през декември миналата година беше голямо, но реших да го запазя за градината, за пролетта ще й стои идеално.Панталони няма да купувам, защото за преходния сезон си има доста панталони, но ако пуснат някакви термодънки или панталони ще се възползвам от офертата, ако са на прилична цена

# 214
Някой с мнение за водата за уста Денталукс?  Hug
Редовно купувам,но самотъмносинята,защото харесвам по силните аромати.За цената си бих казала че е перфектна Peace
Тия кърпичките бриз(морските Laughing) наистина са с доста химически аромат.Сега имам зап ърви път ябълковите,много ми харесват,от тях ще взимам Peace

И да питам нещо:
Някъде има ли из магазините останали хлебпекарни.Аз в неделя проверих в Надежда нямаше:( Иска ми се да си взема една,гледам в сайта още фигурират,но това не значи че още има де.Някой беше казал че в Метро имало по 70 и няколко лв - тц,няма.Проверих- имаше само една Мулинекс и една китайска(която аз имам но я бяха кръстили по друг начин).

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 10:04 от Дес

# 215
А за превръзките Софтино какво ще кажете?Доволни ли сте?Май няма особенна разлика само опаковката е сменена и са единично опаковани.Идват ми дебели малко, но за първите дни са идеални.

# 216
  • В царството на мечтите
 bowuu

# 217
  • В една слънчева къща...
Това със стелките ме разби направо  Mr. Green

# 218
# 219
Сините мокри кърпи ми миришат на ментол, не ми харесват, предпочитам портокал или пъпеш

# 220

Моля някой да даде отзвив дали хубаво стържат! Joy

# 221
Моля някой да даде отзвив дали хубаво стържат! Joy
Предполагам,че стърже загрубелите пети hahaha Joy hahaha Joy Party Crazy Joy

# 222
Момичета, имам нужда от спешен съвет:
Включих хлебопекарната, но ми се налага да тръгна спешно, мога ли да я оставя? Изключва ли се сама? На програма 1 е, не е с отложен старт или какво друго да направя  newsm78

# 223
някой може ли да каже за кафето което е в промоцията ?

# 224
  • В една слънчева къща...
След като приключи програмата поддържа 1 час топъл хляба, след което се изключва - да!

Общи условия

Активация на акаунт