Лидл ::17::

• 79 514
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, имам нужда от спешен съвет:
Включих хлебопекарната, но ми се налага да тръгна спешно, мога ли да я оставя? Изключва ли се сама? На програма 1 е, не е с отложен старт или какво друго да направя  newsm78
Ехх браво,купи си значи Grinning
Оставяш я и като се върнеш ще те чака пресен,вкусен хляб.
Оххх дано няко се включи с подсказка откъде да си я закупя и аз Praynig

# 226
Дес, даже 2 си купих  Mr. Green Първата се оказа със спукано казанче, поръчах си на горещата линия и в неделя ми се обадиха, че са ми доставили Peace
Първият хляб го хвърлих, сега такива надежди възлагах на този....
Сигурни ли сте, че няма да запаля блока Confused

# 227
  • В една слънчева къща...
Дес, защо не им звъннеш или пишеш по мейла. Ако я имат на склад - ще ти я доставят в удобен за теб магазин.

# 228
Сигурни ли сте, че няма да запаля блока Confused

Убедени сме! То ако трябваше да се стои над тази джаджа постоянно щеше ли да се продава като...топъл хляб Wink

# 229
Дес, защо не им звъннеш или пишеш по мейла. Ако я имат на склад - ще ти я доставят в удобен за теб магазин.
написах мейл,чакам отговор.но междувременно и тук да попитам Mr. Green

Рая,знам аз твоята история.Хич не и се притеснявай на машината толкова,всичко ще бъде наред Hug

Ааа и да кажа че този флейкс с нуга е страхотен:)

# 230
  • Бургас
някакви впечатления от минали години за пижамките?

# 231
Да се оплача .. Миналата седмица взех от клиновете един в черен цвят .. Ами днес му се пусна ужасна бримка и не мога да го нося вече .. Освен , ако не е под дрехи , а и от него почва да ме сърби кожата  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #2gunfire

# 232
  • София
Да се оплача .. Миналата седмица взех от клиновете един в черен цвят .. Ами днес му се пусна ужасна бримка и не мога да го нося вече .. Освен , ако не е под дрехи , а и от него почва да ме сърби кожата  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #2gunfire

И аз пролетта купих 2-3 на дъщеря ми. Единият го смених на другия ден, защото имаше пусната бримка от шева. Другите ги носи най-много по 2 пъти и те пуснаха бримки. Затова и този път се въздържах. А не са ѝ били малки, защото специално разпитах в темата за номерата и се презастраховах с доста по-голям номер.

# 233

Заради теб си взех днес, наистина много ми хареса.+1 Peace

# 234
  • София

кой? снимка има ли?

# 235
кой? снимка има ли?

И аз със същата молба, хич не включвам за какво става въпрос. newsm78  bouquet

# 236
  • В една слънчева къща...
Май за този става въпрос:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-594B9D21-4E85E6B3/lidl_bg/hs … sl/4182_18040.htm

# 237
  • София
мерси ще ги пробвам др път Simple Smile

# 238

tany3dj , благодаря!  bouquet Ако утре все още го има, ще си взема да го пробвам!  Peace

# 239
Ще ме карате утре из да ходя да купувам такова ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт