Лидл ::17::

• 79 200
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • Burgas
Запис   bouquet

# 31
Още един глас за ножовете.Имам най-големия.+ Peace

Течният шоколад не ми харесва.

Тоя чопър не ми вдъхва доверие някак.

# 32
  • София
Няколко размера ножове има на промоция. Някой има ли от тях, доволни ли сте?
Аз точно от тези нямам, но преди сме купували друг вид ножове от Лидл и съм много доволна.  Peace
Ние купихме от предишния комплект ножове,мисля 6 на брой и с по-различна форма/само двата крайни са същите/,но на същата фирма и сме много доволни.Стават! Laughing

# 33
# 34
  • Някъде на път....
....
Направо ще вземете да ме навиете за тия ножове....  Thinking

# 35
  • София
....
Направо ще вземете да ме навиете за тия ножове....  Thinking

И аз с въпрос за ножовете- миете ли ги в миялна??
Защото аз имам едни - от 5-6 пускания и им се появяват малки ръждиви точици. Дали тези са по устойчиви.
Предварително благодаря..

# 36
Откога не съм ви чела... Embarassed

За сладоледените рула- страхотно е малкото- 500 гр, с шоколад, обожаваме го, голямото, трицветно- въобще не ни хареса  Naughty, не ме питайте за марки обаче  Confused

И аз искам да попитам за хлебопекарната- не че ще се уредя, ама ако случайно някоя ми се изпречи пред погледа, да знам какво да правя  Laughing

# 37
# 38
  • Пловдив
Случайно някой да знае от сместа за хлебопекарни - колко хляба излизат от по кило и какво следва да се добави- освен вода.  Rolling Eyes

Аз тъкмо щях да питам за тези смеси. Моята машина няма опция да половин килограм хляб и ще се слага цялата смес, но това нов асортимент ли е или аз до сега не съм ги виждала тези смеси за хлебопекарна. И ако не са нови някой може ли да сподели отзиви, че мен хич ме няма по готварската част, а като чета от време на време какви чудеса творят с тези машинки..... Laughing

# 39
Тетрадките са голям формат. Хартията е хубава и наистина миналата година беше на квадрати , но сякаш имаше по-голям избор от аксесоари от тази  Thinking

# 40
  • София
....
Защото аз имам едни - от 5-6 пускания и им се появяват малки ръждиви точици. Дали тези са по устойчиви.
Мия ги в миялната и засега нищо им няма.Само да добавя за ножовете,че са и много остри..да внимавате! Cry

# 41
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 42
  • София
....
Мия ги в миялната и засега нищо им няма.Само да добавя за ножовете,че са и много остри..да внимавате! Cry
Довечера ще бъдат купени поне два.  bouquet

# 43
  • Хасково
Благодаря на момичетата от предишната тема за отговорите за минералната вода  bouquet Ако някой друг се интересува - Горна Баня 11л - 2.66, Пирин 10л- 1.90,трапезна вода(тяхна марка) 11л-1.49. За съжаление изпуснах гръцката халва, хубава ли беше?
raja_nikol аз имам хлебопекарна от английския лидл, но мисля че е абсолютна същата и съм много доволна, ползвам я най-вече за месене и втасване де. Признавам си хляба не го уцелвам всеки път, обаче мисля че е, защото в книжката рецептите са с английски брашна и то такива типове, каквито тук естествено няма. Но като си я ползвах в Англия точно по рецептата, ставаше хляб мечта, който се изяждаше за отрицателно време.  Heart Eyes
Моля, ако някой си купи хлебопекарната, и му се занимава да препише рецептата от българската книжка Praynig

# 44
  • Бургас
на хлебопекарната кое й е изгодното  newsm78 моята я взех преди 2-3 години за 60лв.
но от смесите се заинтригувах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт