Лидл ::17::

• 79 229
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Хасково
За изгодното нищо не мога да кажа, защото не знам как вървят цените на другите марки. Просто ми върши много хубава работа и не е поредния уред, които само си стои на шкафа. Иначе цената в българския лидл този път май не е много завишена, защото моята струваше около 40 паунда, което е приблизително същото Wink
А за смесите и на мен ми се иска да пробвам, но сигурно ще са пълни с консерванти и емулгатори, като тези на Belbake за  мъфините, а в такъв случай е по-добре да купувам направо хляб от магазина...

# 46
От кухненските ролки и ние сме доволни и ще си вземем пак.

# 47
Отзиви за това вино, можете ли да ми дадете?

# 48
Лелее, то нова тема имало Simple Smile

Аз ще ходя да вземам хапки за моята четиринога принцеска утре Simple Smile

# 49
  • Пловдив
Случайно някой да знае от сместа за хлебопекарни - колко хляба излизат от по кило и какво следва да се добави- освен вода.  Rolling Eyes

И аз ще чакам отзиви за нея

Аз си имам изпитана рецепта за хляб и си действам все по нея, но малко разнообразие не е излишно

# 50
  • Пловдив
Ivayla_, не е само до рецепта, правилно си усетила, че е и до брашно. Моята хлебопекарна е купувана от България когато ги пуснаха за пръв път в Лидл. И в книжката брашната с някакви означения, май по немски стандарт. При мен хлябът с различни брашна има различен резултат. Лятото ползвам кратка програма, защото усетих, че превтасва и става ронлив. Изобщо много неща трябва да се напаснат и затова се възхищавам да хлябовете в темата за хлебопекарните. Аз да се убия не мога да го постигна. Всичките ми опити бяха пълен провал и се отказах.  Tired Сага съм хванала цаката на един вид хляб, ползвам само тази рецепта и винаги едно и също брашно и така.  Peace

# 51
# 52
Хлебопекарна и аз имам от първата промоция/малко след стъпването на Лидл на бг пазара/.Тогава беше малко по-евтина,но и на тази цена мисля че си заслужава....Върши страхотна работа/аз почти нямам провал,а я ползвам повече от интензивно/и въпреки варварската експлоатация е много здрава....или поне моята е.Не ползвам рецептите в книжката,защото в темата за хлебопекарните в готварския има много полезни насоки и съвети и това ми е повече от достатъчно,за да постигам добри резултати/освен за хляб я ползвам и редовно за месене на тесто,за козунаци,тутманици и т.н./...,но ако Ivayla_ настоява да пробва рецептите от книжката,може да си я дръпне от сайта на Лидл/секция уреди,има инфо и инструкции,има опция и да си ги свалиш/.А,за готовата смес-според мен цената е висока за брашно с мая......в началото съм пробвала и този вариант,но вече отдавна предпочитам да си слагам аз каквото преценя.....

# 53
Благодаря ви, момичета, запалихте ме /само такова нещо нямам на плота  Flutter Flutter/

Колко гр готов хляб излиза? С една перка ли е /това съм чувала, че питат рзбирачите, не че знам каква разлика има  Wink/

Моя позната ползва само брашното Кастело, много е доволна, хлябът ставал чуден, аз пък веднъж взех, вярно на ръка месих, ама толкова черна ми стана питката, че не повторих  newsm78

# 54
Машината е с две перки/съответно с хоризонтален контейнер-т.е. хляба става дълъг,а не висок/,вместимостта е 1250гр.Има достатъчно програми и възможности/степен на препичане,отложен старт и т.н./,казанчето е с хубаво покритие......абе, предлага всичко,което може да се очаква от една добра хлебопекарна.Има и сервиз-ако ти се прецака казанчето или си изхвърлиш бъркалките-може да си поръчаш нови на приемлива цена......
А,за брашното Кастело-там е до партида-явно всеки път е различно,защото аз доста време бях много доволна,един път взех стек-10кг и се оказа от тъмното.....,ама го прекарвам на ръжените и пълнозърнести хлябове/защото и там трябва да се слага и бяло брашно-иначе става много сбит и клисав хляба/

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 19:18 от Анонимен

# 55
Люба, чудесна си  Peace, остава да успея да докопам една  Praynig

# 56
Люба, а шумна ли е?   bouquet

# 57
Ами,според мен е средно шумна/виждала и съм и по-тихи и по-шумни/,но аз я държа в кухнята,така че не ми пречи дори и през нощта ако я оставя да работи/макар,че избягвам да я пускам на отложен старт,но все пак се е случвало-не ми е пречила,въпреки,че ни дели само една врата/

# 58
Благодаря!

# 59
Интересно-само моите ножове ли ръждясаха  Sad

Общи условия

Активация на акаунт