Лидл ::17::

• 79 225
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

От кухненските ролки съм взимала на предишната им промоция, самите ролки са доста големи, в смисъл по-високи от повечето и по мой спомен бяха перфорирани на квадрати  newsm78, хартията беше хубава и съм се наточила сега пак да взема.

# 16
# 17
  • Бургас
Видях че на първа страница е препоръчан течен шоколад. Хубав ли е?

Чудя се дали да избера пак Нутелата или да пробваме с нещо друго.  Rolling Eyes

# 18
аз пък да питам какви са тез гел-химикалки... Embarassed Thinking
какви са им предимствата пред обкновените...?

# 19
Мистър шок - шоколадов крем, за него ли питаш? На нас ни харесва, както и всички останали неща от тази им марка
Но Нутела е по-хубав и с по-висока цена, естествено

# 20
  • София
J_M_M - предполагам, че ще пуснат и за мъниците дънки, просто за ученици няма логика да пускат  малките размери, разбираемо е, че сега са по-големите Wink

За шоколада - нутела, си е нутела... този(или др двуцветен) бих го предпочела пред финети, но не и пред нутела...

# 21
  • о`майна лунна нощ е
Все едно аз ще тръгвам на училище. Хвърлих око на гел химикалките, защото ще са ми удобни за работата, а като идват хлапетата в офиса, ще имам и готовност да им дам да рисуват и оцветяват с тях.

Харесах и поставките за подправки и домакинска хартия /те май бяха от сегашната промоция/, но им се чудя още. Нещо 11 лева ми идват в повече за едно тенеке. Ама изглеждат удобни, бе ...

# 22
На мен пък този шоколад не ми допадна. Той е една от първите ни покупки още от гръцкия Лидл, когато не гледах с добро око на магазина. Вече съм фен с любими продукти в него, но от този шоколад не бих купила пак.

# 23
Няколко размера ножове има на промоция. Някой има ли от тях, доволни ли сте?

# 24
Благодаря за новата тема   bouquet
От кухненските ролки съм взимала на предишната им промоция, самите ролки са доста големи, в смисъл по-високи от повечето и по мой спомен бяха перфорирани на квадрати  newsm78, хартията беше хубава и съм се наточила сега пак да взема.

Мерси за споделеното  Hug

# 25
  • София-Младост
  bouquet Звънче, мерси за темичката!
Наточила съм се на гел-химикалките и комплекта бельо. Както и на тези кухненски ролки. Някой да знае на каква ширина са перфорирани листовете?  - на по-малки или по-големи листове?
На опаковката показаният "лист" е голям според мен.

# 26

И аз на опашка за миничопъра, ако някой го има, моля да сподели.  bouquet И килимите им ще погледна, никога до сега не съм се заглеждала. Peace

# 27
Случайно някой да знае от сместа за хлебопекарни - колко хляба излизат от по кило и какво следва да се добави- освен вода.  Rolling Eyes

# 28
Няколко размера ножове има на промоция. Някой има ли от тях, доволни ли сте?
Аз точно от тези нямам, но преди сме купували друг вид ножове от Лидл и съм много доволна.  Peace

# 29
Майка е много доволна от синия крем за лице iseree, мисля, че се води овлажняващ.Имаше го наскоро в брошурите, не беше на промоция, по-скоро представяха марката Cien.
Помните ли миналата година по кое време пускаха дънките за деца, че тези от миналата са ни малки вече, т.е. къси, а са размер 98.Май пак ще купувам от този размер 98-104, защото следващия 110-116 ще са ни огромни

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 12:12 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт