Лидл ::17::

• 79 414
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • София
това с полара мн странно ми звучи. Simple Smile може би за зима е приятно.
иначе имаме от тяхните чист микрофибър, не бих взела отново...

# 361
  • Бургас
предполагам, че леко се разтяга. аз го искам да си опаковам дивана  Grinning

# 362
  • София
най-добре го виж на живо как е... пък нали знаеш може да пробваш и върнеш Wink

# 363

иначе имаме от тяхните чист микрофибър, не бих взела отново...

Защо  newsm78

# 364
  • София
не ми е приятен Simple Smile  той дали не беше и нещо със сатен не помня, но един такъв ми е леко хлъзгав и  от време на време се наелектризирва... мъжът ми го харесва, но на мен не ми е съвсем комфортен....

# 365
  • София
предполагам, че леко се разтяга. аз го искам да си опаковам дивана  Grinning
Това ако стане добре, моля да споделиш  Simple Smile

# 366
а ваучерите за храна важат ли там и за други неща, освен за храна? по принцип отдавна не са ми правили проблем в магазин, ако купувам и нехранителни неща с тях, но точно в лидъл не съм пробвала.

май точно в Лидл не приемаха ваучери за нехранителни стоки Sad

# 367
  • Велико Търново
Аз лично когато съм пазарувала мога да плащам само хранителните продукти.

# 368
Ликьорчето има нов облик, но се надявам на вкус да си е същото Wink

# 369
Снощи видях нов течен прах за пране-за цветни дрехи с лилава капачка и пишеше,че е за 27 пранета,а другия-20 newsm78 Отзиви?
Същият е като стария течен Формил за цветно, но е по-концентриран и е правен в Холандия. От стария се слагаше 100 мл на пране, а от този - 74 мл на пране.

# 370
  • Pb
Водните бои са хубави. Моливите и флумастрите - също мн. добри.

Да питам, някой ползвал ли е от таблетките, които се слагат в тоал. казанче?  Сега гледам и в кутии пуснали и се чудя "стават ли"?

Иначе мисля да пробвам Формила от промоцията.

# 371
  • Пловдив

Да питам, някой ползвал ли е от таблетките, които се слагат в тоал. казанче?  Сега гледам и в кутии пуснали и се чудя "стават ли"?

Аз съм ги ползвала , но не бих повторила .Кърпичките за очила ,обаче много ми допадат и се заредих с тях Peace

# 372
Таблетките за тоалетна не са за казанчето, а се пускат в чинията, за да почистят отвътре. Ползвала съм ги преди Лидл да дойде в България и, честно казано, никаква работа не вършеха. За казанчето има друга марка, която е в постоянните артикули - Cleffekt - големи сини таблетки, опаковани по две.

От тазседмичните почистващи продукти мога да препоръчам тези гъби за упорити петна, както и спрея за лесно гладене, пяната за прозорци и пяната за почистване на фурна и кърпичките за очила. Последните два продукта съм пробвала при предишното подобно зареждане. Пяната за стъкла и гъбите ги пробвах днес. Спреят за гладене е голямо удобство. Ползвам в момента продукт от марка на друг магазин, но от същия производител в Германия.
В магазина в Бургас до Билла нямаше от импрегниращия спрей за съжаление.

# 373
От тазседмичните почистващи продукти мога да препоръчам тези гъби за упорити петна
В магазина в Бургас до Билла нямаше от импрегниращия спрей за съжаление.
Тези гъби са наистина вълшебни, аз ползвам на др марка.
Благодаря, че сподели за спрея  bouquet Точно в този магазин щях да ходя да го купувам.
Моля, ако някой го е видял по комплексите да каже къде го има

# 374
Тези гъби нещо подобно на Сано ли са? какво точно чистите с тях? Трошат ли се?

Общи условия

Активация на акаунт